bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar bugun nst randevum vardii doktor ultrasonda da baktii tosuruk suratimi yine gormuss oldumm hersey yolunda saglikli pasam cok sukur
Oyy ben bunu yerim annesi
Çok sanslisin olgusua güzel pozlar veriyor hep. Bizim sipa en son azıcık ucundan ayrıntılı ultrasonda göstermişti yüzünü o da ilk ve son oldu.

Oyy Topiğin 4.bebeside gelmiş hoş gelmiş
K kahve_delisi kuzum gözün aydın. Rabbim anali babalı sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin ınş. En kısa zamanda ayrıntıları bildir bizi merakta koyma

Kızlar ekim annelerine bakıyorum hep sezaryenden çıkanların çok ağrısı oluyor. Ben bu sezaryen doğumdan çok korkuyorum. Bi de salak gibi açıp net te izledim. İnşallah hayırlısıyla normal olur doğumum. Eğer sezaryen olursam da genel anestezi ile olurum yoksa korku ve heyecana kalbim dayanmaz benim

Oyy ben bunu yerim annesi
Çok sanslisin olgusua güzel pozlar veriyor hep. Bizim sipa en son azıcık ucundan ayrıntılı ultrasonda göstermişti yüzünü o da ilk ve son oldu.
Aynen canım yaaaa. benim kızçemde sadece ayrıntılı ultrasonda göstermişti yandan. bidaha da yok size foto moto bekleyin diyo. tamamen süpriz. cee dicek bize

kızlar arkadaşım ile aramda 4 hafta vardı. hamileliğimiz birlikte geçti diyebilirim. . bu sabah genel anestezi sezeryanla oğlunu dünyaya getirdi. Telefonda görüştüm. bebişi ortalığı yıkıyodu valla bangır bangır maşallah. Akşam iş çıkışı görücem inşallah. bizlerede az kaldı. bi heyecan sardı beni.

Canım yaaa. kıyamam sana ben. ilk evlendiğimizde aynı dertten muzdarip biri olarak söylüyorum. Hiç merak etme zamanla geçiyo. ama yinede bu konularda hep hassas oluyosun. bende bu yüzden özellikle sezeryan olmuştum. ve şimdide öyle olacak. kimseyi takma. kimseyi ilgilendirmez bebeğini nasıl dünyaya getireceğin canım. annenide kırma hiç. he de geç. espriyle karışık bişiler demiş. o an düşünememiş kırılacağını.

Kızlar maşallah doğumlar erken başladı kasım değilde ekim anneleri gibi topik daha ay başından bide :)) en sona kalacak olan ben ve birkaç kişi sanırım hakkımızda hayırlısı olsun melekler sağlıklı olsun önemli olan o

aminn canım inş istediğiniz olur bizimde öyle sizin tersiniz ben özeldeyim eşim devlette. Nişanlılık dönemimizde Ankarada çok daha iyi biyeri kazandı ben burda çalışıyorum diye gitmedi. bizde de fedakarlığı eşim yaptı şimdi o da mutlu değil hem hakketiği bi görevde değil hemde deli gibi yoğun. Hakkımızda hayırlısı olsun inş

canımm kıyamam sana bozma moralini bak oglun için sakin kal. senin annende benim annem gibi anladığım kadarıyl millet beş para etmez çocuğuınu elin içinde göklere çıkarır bizimki hep yerden yere vurur bizi. ayy ben bu kızlara bişi öğretemedim.. ay bu kızlar beni rezil etcek akrabaların içinde hep böyledir. Millette tam tersi olur çocukları için böbürlenir durur kötü yanı varsa hayatta söylemez bizimki hemen yumurtlar. kime ne anlamıyorum ki keyif senin nasıl rahat edeceksen onu yaparsın kimseye laf anlatcam diyede uğraşma .Annnende senin bukadar kırılacağını bilse eminim söylemezdi genel konuşmuştur. onunda çok üstüne gitme busefer onla kötü olunca yine huzursuz olan sen olcaksın.

aynen cnm bende sezeryan olursam genel aneztsi normal olursam spinal düşünüyorum doktorumda böyle önerdi. Şimdilik normal doğum gibi gidiyo hakkımızda hayırlısı olsun. ayrıca doğum videolarını bence sakın izleme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…