bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sadece göbek içinmi korse alacaksanız hanımlar yoksa külot gibi olandanmı bele kadar sezeryan olucam hangisinden alıcam karar veremedim sadece bel için olanı iniyormuş yapışkanlıgı gidiyormuş kıvrılma oluyormus rahatsız edıyormus

:)) hhaha ayne öyle ben korse kullanmayı düşünüyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim bilen biri varsa yardımlarını bekliyorum :))
canım bu korseler sezeryandan sonra da kullanılıyo mu acaba?? benim kv de de o sürme meselesini açtığı gün çarşafla karınını da sıkarız demişti evet eskiler yaparmış işe de yararmış duymuştum da kadın ak dese bana kara geldiği için sinir olmuştum ama korse olabilir

bak kv bi konuda haklı:)doğumdan hemen sonra korse takamıyorsun ki benim ki normaldi bakalım bu ne olacak.Sarmıştım karnımı sıkıca 3 4 gun sonra korse taktım inan hic göbek falan kalmamıştı tavsiye ederim sarmani canım

Deneyimledim biliyorum çarşafla olmuyo canım insanın belini ağrıtıyo. En iyisi korse bel desteklş korse aldım ben. Görümcemde hatta şu an. 2 aylık falan hamileydim deneyip almıştım.

çarşafla sarma olayina şahit oldum çok yararlı ama normal doğum olursa...
sezeryanda mümkün değil...
bende bu korse olayını takipteyim kızlar daha önce kullanan varsa bize doğru korseyi gösterebilir..

Canım banada annem çarşaf dediği için doğumdan hemen sonra sıkı sıkı sardim çok da faydasını gördüm. Bunda korse almayı düşünüyorum sadece bel korsesi külot gibi veya uzun olanlar rahatsız eder sık tuvalet artı eğil kalk bebek zor olur

Direncin büyüklüğüne göre değişir canım. Eğer müdahale edilebilecek düzeyde ise kan sulandırıcı başlatılır anneye ve dirence neden olan kan pıhtılarının artması önlenir. Eğer müdahale edilemeyecek düzeyde ise anne ve bebek yakın takibe alınır ve bebek sıkıntıya düştüğü anda (Kalp atışlarında problem yaşandığı anda) bebek sezaryen ile doğurtulur...

Bakmıyorlar ki canım bebeği besleyen damarlara. Damarlarda direnç var mı yok mu, kan akışı normal mi diye normal doktorların rutin kontrolleri arasında yok (bazı deneyimli Dr.lar ve perinatologlar bu kontrolleri yapıyorlar zaten her kontrolde) Direnç olup olmadığını da anlar herhalde o kadar uzmanlık okumuş. Sadece bakması gerekli o kadar...

Canım sezeryandan sonra özellikle karının toplanması için ii diyorlar bende sezeryan olacam zaten ilk günler zor olabilir bende belki çarşafla sıkma işine ok derim onuıda annem yada kv yapar sürmede kadın uçmuş ama bu çarşaf işine ben bi sıcak bakıyorum gibi hem sıkı olunca daha rahat hareket ediyormuşsun öyle duymuştum ben alacam bir korse de geçen bi arkadaşa sordum o aşırı sıkı alma ama mutlaka al çok işe yarıyor dedi

ben de daha doğmamış çocuğun sünnetine taktım bu ara araştırıyorum yenidoğan olsun istiyorum ama ankaradıda bilmeyince netten bakinim dedim kafam oldumu sana bir milyon :)

maşşalah canım yavrucuğuna.. sağlıkla kavuşalım inşallah..

Acıya dayanabilirsen ki dayanılabşlceğini hiç düşünmüyorum çünkü ben 15.gün korse giymeye çalışmıştım günde yarım saat zor giydim acıda. ...hele çarşafla bağlamak Allah yapanlara dayanma gücü versin normal doğumda yapılıyor öyle şeyler ...dikiş var diye doktorlar önermiyor sezeryanda bende öyle olmuştu en azından ...

ben de daha doğmamış çocuğun sünnetine taktım bu ara araştırıyorum yenidoğan olsun istiyorum ama ankaradıda bilmeyince netten bakinim dedim kafam oldumu sana bir milyon :)
ben de oğlumu erkenden sünnet ettirmek istiyorum canım..3 haftalık 1 aylıkken falan.. zaten böbreğinde de çok ufak çaplı bi büyüme vardı ona da iyi gelir sünnet...

ben de oğlumu erkenden sünnet ettirmek istiyorum canım..3 haftalık 1 aylıkken falan.. zaten böbreğinde de çok ufak çaplı bi büyüme vardı ona da iyi gelir sünnet...

bende öyle istiyorum sonra yazık çocuklar bunalıma giriyor yıllarca o korkuyla ama eşim yok diyor 4 5 yaşında olsun diyo neymiş zaten küçücükmüş doktor yanlış bi yerden kesermiş erkek adammış bu mühimmiş :) tam köylü ya

:)) benim kocam bu konuda tam yetkiyi bana verdi en iyisi yenidoğan mış bakalım ben bi dr karar verebilirsem doğum yaptığım hastaneye sordum sadece ne kadar diye 800 tl dedi ama dr araştırmadım hastanenin

Sanaa Ankara'da tavsiye edeceğim tek bir isim var Kadir Mutlu sünnetçi mükemmel ötesi ...bir daha oğlum olsa yine ona götürürdüm ...araştır istersen hala varmı bilmiyorum ama yeri Beştepe de bir yerde özel muayenesi var doktor değil bildiğin sünnetçi ve işinin tek uzmanı ...ben hastene ortamı bayıltmak ameliyat hane ortamı istemedim ..2 aylıktı oğlum pipisini uyuşturdu yatırdık yanında ben babam durduk süt emdi biberondan 15 dakka oynattım geçti gitti hatta fotoğrafçısı bile var fotoları Çelip cd de sana veriyorlar çok eğlenceli güleryüzlülerdi ... O kadar iyi sünnet ettiği oğlumu bir üroloji profu incelerken böbrek için bu kadar yapış yapış olmuş bir pipiyi bu şekilde kusursuz sünnet eden Ada'm nerden buldunuz dedi :))) tavsiye ederim hala çalışıyor baktım şimdi internetten hatta Bakanlar bile ona götürüyor çocuksularını fiyatıda Ozaman özel hastaneyle aynıydı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…