- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.561
canım bu korseler sezeryandan sonra da kullanılıyo mu acaba?? benim kv de de o sürme meselesini açtığı gün çarşafla karınını da sıkarız demişti evet eskiler yaparmış işe de yararmış duymuştum da kadın ak dese bana kara geldiği için sinir olmuştum ama korse olabilir:)) hhaha ayne öyle ben korse kullanmayı düşünüyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim bilen biri varsa yardımlarını bekliyorum :))
bak kv bi konuda haklı:)doğumdan hemen sonra korse takamıyorsun ki benim ki normaldi bakalım bu ne olacak.Sarmıştım karnımı sıkıca 3 4 gun sonra korse taktım inan hic göbek falan kalmamıştı tavsiye ederim sarmani canımcanım bu korseler sezeryandan sonra da kullanılıyo mu acaba?? benim kv de de o sürme meselesini açtığı gün çarşafla karınını da sıkarız demişti evet eskiler yaparmış işe de yararmış duymuştum da kadın ak dese bana kara geldiği için sinir olmuştum ama korse olabilir
Deneyimledim biliyorum çarşafla olmuyo canım insanın belini ağrıtıyo. En iyisi korse bel desteklş korse aldım ben. Görümcemde hatta şu an. 2 aylık falan hamileydim deneyip almıştım.canım bu korseler sezeryandan sonra da kullanılıyo mu acaba?? benim kv de de o sürme meselesini açtığı gün çarşafla karınını da sıkarız demişti evet eskiler yaparmış işe de yararmış duymuştum da kadın ak dese bana kara geldiği için sinir olmuştum ama korse olabilir
çarşafla sarma olayina şahit oldum çok yararlı ama normal doğum olursa...canım bu korseler sezeryandan sonra da kullanılıyo mu acaba?? benim kv de de o sürme meselesini açtığı gün çarşafla karınını da sıkarız demişti evet eskiler yaparmış işe de yararmış duymuştum da kadın ak dese bana kara geldiği için sinir olmuştum ama korse olabilir
Canım banada annem çarşaf dediği için doğumdan hemen sonra sıkı sıkı sardim çok da faydasını gördüm. Bunda korse almayı düşünüyorum sadece bel korsesi külot gibi veya uzun olanlar rahatsız eder sık tuvalet artı eğil kalk bebek zor olurcanım bu korseler sezeryandan sonra da kullanılıyo mu acaba?? benim kv de de o sürme meselesini açtığı gün çarşafla karınını da sıkarız demişti evet eskiler yaparmış işe de yararmış duymuştum da kadın ak dese bana kara geldiği için sinir olmuştum ama korse olabilir
Canım peki olduya Allah korusun damarlarda bir sorun var buna anne karnında müdahale varmı ki ? yani eğer yoksa artık yapacak bişey yok yada bu doktorlar zaten okadar aylarca takip ettiği şeyi görüp anlamıyorlarsa biz dediğimizde de anlamazlar ?
canım bu korseler sezeryandan sonra da kullanılıyo mu acaba?? benim kv de de o sürme meselesini açtığı gün çarşafla karınını da sıkarız demişti evet eskiler yaparmış işe de yararmış duymuştum da kadın ak dese bana kara geldiği için sinir olmuştum ama korse olabilir
Ben bel destekli çift cırtlı bi korse aldım kendime canım aylar önce. Kızımda kullanmamıştım ama bunda kesinlikle kullanmayı düşünüyorum.
maşşalah canım yavrucuğuna.. sağlıkla kavuşalım inşallah..Arkadaslar muayeneden ciktik.bebisim 2350 gr olmus 48 cm boy.suyu azalmis ama simdilik sıkıntı yok gibi.bi aksilik olmadigi surece 10 gun once alacak sezeryana.haftada bir kontrolumuz olacak.her hafta konyadayiz artik.My moonlight doktoru da sevdim bi sıkıntı olmadi ama insallah sonu da guzel olur
Acıya dayanabilirsen ki dayanılabşlceğini hiç düşünmüyorum çünkü ben 15.gün korse giymeye çalışmıştım günde yarım saat zor giydim acıda. ...hele çarşafla bağlamak Allah yapanlara dayanma gücü versin normal doğumda yapılıyor öyle şeyler ...dikiş var diye doktorlar önermiyor sezeryanda bende öyle olmuştu en azından ...canım bu korseler sezeryandan sonra da kullanılıyo mu acaba?? benim kv de de o sürme meselesini açtığı gün çarşafla karınını da sıkarız demişti evet eskiler yaparmış işe de yararmış duymuştum da kadın ak dese bana kara geldiği için sinir olmuştum ama korse olabilir
ben de oğlumu erkenden sünnet ettirmek istiyorum canım..3 haftalık 1 aylıkken falan.. zaten böbreğinde de çok ufak çaplı bi büyüme vardı ona da iyi gelir sünnet...ben de daha doğmamış çocuğun sünnetine taktım bu ara araştırıyorum yenidoğan olsun istiyorum ama ankaradıda bilmeyince netten bakinim dedim kafam oldumu sana bir milyon :)
ben de oğlumu erkenden sünnet ettirmek istiyorum canım..3 haftalık 1 aylıkken falan.. zaten böbreğinde de çok ufak çaplı bi büyüme vardı ona da iyi gelir sünnet...
ben de oğlumu erkenden sünnet ettirmek istiyorum canım..3 haftalık 1 aylıkken falan.. zaten böbreğinde de çok ufak çaplı bi büyüme vardı ona da iyi gelir sünnet...
bende öyle istiyorum sonra yazık çocuklar bunalıma giriyor yıllarca o korkuyla ama eşim yok diyor 4 5 yaşında olsun diyo neymiş zaten küçücükmüş doktor yanlış bi yerden kesermiş erkek adammış bu mühimmiş :) tam köylü ya
Sanaa Ankara'da tavsiye edeceğim tek bir isim var Kadir Mutlu sünnetçi mükemmel ötesi ...bir daha oğlum olsa yine ona götürürdüm ...araştır istersen hala varmı bilmiyorum ama yeri Beştepe de bir yerde özel muayenesi var doktor değil bildiğin sünnetçi ve işinin tek uzmanı ...ben hastene ortamı bayıltmak ameliyat hane ortamı istemedim ..2 aylıktı oğlum pipisini uyuşturdu yatırdık yanında ben babam durduk süt emdi biberondan 15 dakka oynattım geçti gitti hatta fotoğrafçısı bile var fotoları Çelip cd de sana veriyorlar çok eğlenceli güleryüzlülerdi ... O kadar iyi sünnet ettiği oğlumu bir üroloji profu incelerken böbrek için bu kadar yapış yapış olmuş bir pipiyi bu şekilde kusursuz sünnet eden Ada'm nerden buldunuz dedi :))) tavsiye ederim hala çalışıyor baktım şimdi internetten hatta Bakanlar bile ona götürüyor çocuksularını fiyatıda Ozaman özel hastaneyle aynıydı ...ben de daha doğmamış çocuğun sünnetine taktım bu ara araştırıyorum yenidoğan olsun istiyorum ama ankaradıda bilmeyince netten bakinim dedim kafam oldumu sana bir milyon :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?