bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

maşallah :) benimkide öyle hiç yok doğru düzgün bi fotosu :) nst ye girdin mi?

evet canım nette adı var ferda şenel, kadir mutlu bu ikisin adını çok duydum nette de çok övüyorlar ayy ne zormuş bunlara karar vermek ama çok tşkler canım netteki yorumlar ne derece güvenilir burda tanıdık birinden duymak süper oldu bana

evet canım nette adı var ferda şenel, kadir mutlu bu ikisin adını çok duydum nette de çok övüyorlar ayy ne zormuş bunlara karar vermek ama çok tşkler canım netteki yorumlar ne derece güvenilir burda tanıdık birinden duymak süper oldu bana

Canım gözünaydın bebeğin sağlıklı maşallah ona annesi

Korkma canim sezeryandan.sezeryan olmak zorunda kalirsan muhakkak spinal olmani tavsiye ederim.epidural kabul etme.spinalde hic birsy hissetmiyorsun.agrida ameliyattan sonra cok asiri bi agri olmuyor.bi kac agri kesici ile daha hafif geciriyorsun.ertesi gun biraz daha rahatsin.sonra gunden gune daha iyi oluyorsun.gaz ciktimi cok rahatsin.birde afedersiniz buyuk tuvaletinizi cok rahat yapana kadar fazla kati gida tuketmeyin.bol bol sulu ve lifli gidalar tuketirsiniz.

Ben sezeryandan sonra doktorum onermedi yapistirma oldugu icin kesi yerim..1 ay sonra kullanabilirsin dedi

Ben yapmadım ama kişisel satışlar olduğu için dolandırıcılık çok oluyormuş diye duydum, ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Aa duymadım kardeşim birkaç birşey sattı ama birşey almadığı için bilemedim bende güven olur mu diye tereddüt ettim

masallah annesi...
yaa benimkide hiç göstermiyo yüzünü..
napalim sağlıklı olsunlar da gerisi mühim diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…