- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.781
ayyyy benim incecik narin ötesi belim!! zati hamilelikle boğa yılanına döndü bi de çarşaf sararsam yarmagül gibi dolanırım artık evin içindeKızımda kv sardı çarşafla ama arkadan iki ucuna düğüm atınca açılmasın diye, o düğüm çok canımı acıtmıştı ve dayanamayıp çıkarmıştım canım bununla mı uğraşıcam diye. En güzeli korse bence çarşaf çok rahatsız
Kalp kalbe karsiymis beybisiyok datlım haftaya bugün randevumuz var alırız artık diye düşünüyorum.. ben de sana sorucaktım kız aynı soruyu belli oldu mu sizin durum normal mi sezeryan mı??
hee ben de öyle ağır anksiyeteli bi manyak olarak arada geliyo aklıma felç kalır mıyım yavruma doyamadan diyeValla doru dedin ,gelip gidip parmaklayan biri banada korktucu geldi şimdibenim doktor zaten bi tuaf , sakinleştircem derken iyice geriyo farkında deil ben sadece spinal mi yoksa epidural sezeryanmı onda kararsızım.spinal olarak hemoroid ameliyatı olmuştum gayet konforluydu tabi uyuşukluk geçene kadar bide ben kan sulandırıcı iğne kullanıom ,kan kaybından ölürsem falan die korkuom ameliyatta :) doktor şimdiye kadar ölen olmadı desede seneryolar bin tane kafamda
doğruuuuu sen söylemiştin gün aldım diyeee ayyy harika ya ne kadar yaklaşmışKalp kalbe karsiymis beybisiben dun gittim en son iste yine bebik makat gelis 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a gun verdi ameliyat icin tahlillerim yapildi anesteziciyle flan gorusturdu bildiginn o gun doguriciimm kanimca
Amin kuzum amiiiin inşAllah kavuşcaz sağ salim minnoşlara...hatta burda bebeklerin kakasını kusmuğunu konuşcas :)hee ben de öyle ağır anksiyeteli bi manyak olarak arada geliyo aklıma felç kalır mıyım yavruma doyamadan diyeyok ama ya allahın izniyle hiç bişey olmıcak bebişlerimize kavuşucaz sağlıklı sıhhatli
Ay hadi hayırlısıı az kaldı darısı başımızaaKalp kalbe karsiymis beybisiben dun gittim en son iste yine bebik makat gelis 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a gun verdi ameliyat icin tahlillerim yapildi anesteziciyle flan gorusturdu bildiginn o gun doguriciimm kanimca
İvitt 14 gun sonra kuzum kollarimda ins. Cuma gecesi siz yatcaniz sabah bi kalkcanizz dogurdummm uleyn paylasimli efemi gorceniz insdoğruuuuu sen söylemiştin gün aldım diyeee ayyy harika ya ne kadar yaklaşmış
Aminn canimAy hadi hayırlısıı az kaldı darısı başımızaa
gözün aydın kuzucum benim mehmet emreyi de haftaya bugün görücez inşallah.. doğum tarihi de alırız diye düşünüyorum
Yine olmadı aşkısı
Hadi ya ben en geç 3üne verir diye düşünmüştümsagol canim ogluşumun adaşıda iyidir insallah:) dogum tarıhi muhtemelen kasim 6 7 der sana bisey kalmadi kuzum:))
sagol canim bu saatten snra pozisynlari dgsmez heralde hayirlisiyla gelsnlerde minnaklar :))Aynen topikteki hareketlilik beni de çok etkiledi ki benim ikinci doğumum olacak inşallah. Buna rağmen vücuttaki her değişimde tedirgin oluyorum. Allah sağlıkla zamanında doğum nasip etsin hepimize inşallah
Maşallah canım bebeğinin gelişimi çok iyi. Normal istiyorsan normal olur inşallah kuzum. Benimki de 3 hafta önce normal doğum pozisyonunu aldı tekrar geri dönmez umarım :)))
teşekkur ederiz teyzesi :))Canimm gozun aydin ne guzel haberler almissin minnosundan masallah ona
Hadi ya ben en geç 3üne verir diye düşünmüştüm
Yok canım ya valla çarşaf işini deneme bile. Varsa korsen onu takarsın. Benim de yarmagülden bi farkım yok kuzum. 36 bedenden 42 hatta 44 bedene terfi ettimayyyy benim incecik narin ötesi belim!! zati hamilelikle boğa yılanına döndü bi de çarşaf sararsam yarmagül gibi dolanırım artık evin içinde
Maşallah canım adaş kuzunaselam guzel annisler bizde kòntroldn geldik 2400 kg 46 cm mehmet emremnormal dogum pozisynunda 37.haftada çatidan muayene var darlik olmazsa 21 kasima kadar beklerz ddi
Ikra meyra cnim kuçuk prenseslern hayirlı ugrlu olsun ins çok kalmycklar küvezde
@gonulll dualarımz siznle guzel hberler beklıoruz bebişinden :)
Maşallah canım adaş kuzunabenim de 37 de çatı muayenem var hadi hayırlısı bakalım
Benimki Mehmet Ali olacak inşallah canımay seninde mı mehmet emre37.haftayi hç unutmycz galiba :))))) bkalm napcz :)
sagol canim bu saatten snra pozisynlari dgsmez heralde hayirlisiyla gelsnlerde minnaklar :))
Hmm olabilir canım ben de en geç 10gün kala alıyolar hatta 12-13gün önce de alabiliyorlar diye biliyodum.. Gerçi şimdi doğal sezeryan diye bişey çıkmış sancı gelene kadar bekliyorlar ben o riske giremem galiba ilçeden ile gidicez çünkü hastaneye :/ hakkımızda hayırlısı bakalım1 hafta falan öne alinıo sezeryan olunca dıye bilıyormda ondan ddm hayirlisı olsun kuzum doktor ne dicek bakalm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?