bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ayyyy benim incecik narin ötesi belim!! zati hamilelikle boğa yılanına döndü bi de çarşaf sararsam yarmagül gibi dolanırım artık evin içinde

yok datlım haftaya bugün randevumuz var alırız artık diye düşünüyorum.. ben de sana sorucaktım kız aynı soruyu belli oldu mu sizin durum normal mi sezeryan mı??
Kalp kalbe karsiymis beybisi ben dun gittim en son iste yine bebik makat gelis 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a gun verdi ameliyat icin tahlillerim yapildi anesteziciyle flan gorusturdu bildiginn o gun doguriciimm kanimca

hee ben de öyle ağır anksiyeteli bi manyak olarak arada geliyo aklıma felç kalır mıyım yavruma doyamadan diye yok ama ya allahın izniyle hiç bişey olmıcak bebişlerimize kavuşucaz sağlıklı sıhhatli

Amin kuzum amiiiin inşAllah kavuşcaz sağ salim minnoşlara...hatta burda bebeklerin kakasını kusmuğunu konuşcas :)

Kalp kalbe karsiymis beybisi ben dun gittim en son iste yine bebik makat gelis 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a gun verdi ameliyat icin tahlillerim yapildi anesteziciyle flan gorusturdu bildiginn o gun doguriciimm kanimca
Ay hadi hayırlısıı az kaldı darısı başımızaa

sagol canim bu saatten snra pozisynlari dgsmez heralde hayirlisiyla gelsnlerde minnaklar :))

ayyyy benim incecik narin ötesi belim!! zati hamilelikle boğa yılanına döndü bi de çarşaf sararsam yarmagül gibi dolanırım artık evin içinde
Yok canım ya valla çarşaf işini deneme bile. Varsa korsen onu takarsın. Benim de yarmagülden bi farkım yok kuzum. 36 bedenden 42 hatta 44 bedene terfi ettim

Maşallah canım adaş kuzuna benim de 37 de çatı muayenem var hadi hayırlısı bakalım

ay seninde mı mehmet emre 37.haftayi hç unutmycz galiba :))))) bkalm napcz :)
Benimki Mehmet Ali olacak inşallah canım
Benim bir de 2.doğum düşün ama gene de gerginim. Ne diyecek doktor merak ediyorum. Ha ben normal doğum istiyorum ama kısmet...

sagol canim bu saatten snra pozisynlari dgsmez heralde hayirlisiyla gelsnlerde minnaklar :))

Ben de değişmez diye umuyorum ama son haftalarda sürpriz yapıp ters dönen bebeleri okudukça o ihtimal de aklıma geliyor ister istemez

1 hafta falan öne alinıo sezeryan olunca dıye bilıyormda ondan ddm hayirlisı olsun kuzum doktor ne dicek bakalm :))
Hmm olabilir canım ben de en geç 10gün kala alıyolar hatta 12-13gün önce de alabiliyorlar diye biliyodum.. Gerçi şimdi doğal sezeryan diye bişey çıkmış sancı gelene kadar bekliyorlar ben o riske giremem galiba ilçeden ile gidicez çünkü hastaneye :/ hakkımızda hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…