bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
çok iyiymis yaaa
gece gece güzel güldüm

Ben bunu kaynanama okumuştum

Kızlar ya bebeğin kıpırtısından uyuyamadım bende kalktm yatakta oturuom artık napim.mideme mideme tekmeler savuruyo,ejderha gibiyim mide yanmasından

Benim sipada beni uyutmuyor. Sağ yanımı curuttu vura vura. İçimde savaşıyor resmen. Gece bu çocuğa bi haller oluyor
Hayır hangi ara uyuyorlar anlamıyorum ,bide doğduktan sonrada geceleri uyanıp gündüz uyucaklarsa ayvayı yedik :) nyse sağlıklı olsunlarda...mide yanman var mı seninde,ben bugün iki tane rennie çiğnemek zorunda kaldım zorlamasam kendimi 5-6tane alırım okadar kötüyüm

Her gece olmuyor canım ama bazı geceler mahvoluyorum ağzıma acı su geliyor resmen. O zaman soğuk süt falan içip öyle biraz yatistiriyorum

Her gece olmuyor canım ama bazı geceler mahvoluyorum ağzıma acı su geliyor resmen. O zaman soğuk süt falan içip öyle biraz yatistiriyorum
Nyse az kaldı ,senin dahada az kalmış :) bende süt içtim şimdi bakayım fayda etcek mi bana iyigclr canım

@yasemn2014 cnm bu kocalar hamile lohusa depresyonundalr galiba.Bizim psikolojmz bozulcgna bunlar dengeszlesio.hiç takma kafana kesin kendine gelck.Belki degelmiştir bile.
Bizimkide önceki gece bana neler yaptı.Ne sözler.şaştım kaldım bana sus dio susyyrm öyle şeyler söyledi.Allah m tek tek sorsun bunlrn hesabni dedim sen benim canımı acıttın ya bu halimle hiçbişey demyrm dedim iyice delirdi tabi :)
Neyse dün de ario.Bişey istio.Ama sen istemzsen sorun değil yani dio.olsa iyi olur da.bilirsin seni üzmek istemem dio bi bastım kahkahayıSen mi beni üzmek istemem diosn dedim.o da gülüo.dün akşam konuşan adam mı soyluo yani.Yanında saatlerce ağladım Kiss.ama dengesiz bunlar ben anladım.çarpık msn dedi akşam ayrı sabah ayri

ayy ne bileyim canim oglum 40+2 de olunca bu erken gibi hissettim bir an hayirlisi olsun insallah az daha kilo alsaydı prensesim
Canım hayırlısı inşallah. Benim nişanım gelmeye başladıktan iki gün sonra olmuştu doğumum

Ikra meyra iyi kızlar. Ağrıları biraz daha iyi, kısçelerde küvezdeler bugün gidip görecek kısçeleri emziricek sevicek inşallah en kısa sürede de üçü birden evlerine dönecek. Hastaneden giremiyormuş. Çok selamı var hepinize, biraz toparlanıp eve girince gelecek..

Dua edin kısçelerimize hemencik çıkarsı. Doktor amcaları teyzeleri onları küvezden..

arzerik günlerimiz aynı olduğu için okuyunca nasıl heyecan yaptım anlatamam canım. İnşallah en hayırlı zamanda gelsin minik prensesin annesi. Şaka maka sona yaklaştık resmen
aynen canim bende heyecanlandım oyle böyle sona yaklaştık hayirlisiyla saglicakla kucagimiza alalım yavrularimizi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…