bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biri de bana etiketleme nasıl yapılır söler mi acaba :) zır cahil bi insanım da bu konularda :)

Allahım sinir oldum ...boğasım geldi diyeceksin ki biryerlerin yiyorsa boşa ? Donuna kadar alırım tazminat diye ayrıca nah alırsın çocuğu !!!!!devlete ona vermez bir kere oda boş keseden atıyor ...Kayananıda Allah'a Nasıl biliyorsa öyle yapsın ettiğini çeksin inşallah ...hamile kadınları ağlatan üzen insanların hala yaşıyor olması beni şok ediyor ...aynını kocam yapsa azına yüzüne tükürürüm ..güçlü dur arkadaşım hiç üzme kendini karnına ki bebeğe yazık o herşeyi hissediyor

O portbebelerden ben de alim dedm bi ara ama benim boy 156 port bebe benle boy tobee kucagimda tasiyip biyere goturemem dedim cocuumuu ibretss goruntuler verirdm yani
Benim boy da 1.60zaten kucağımda tutarsam portbebeyi yuvarlanır gideriz çocukla:)) bavul gibi taşımayı düşünüyorum yavruyu hakaret gibi olmazsa :/

Valla ben de şoktayım canım çok şey götürdü benden bu olay o kaynanaya ben beddua etmiyorum allah cezası neyse versin inşallah nişanlıyken beni böyle tehdit etmişti zaten boşatırım sizi diye heralde onu yapmaya çalışıyo

O portbebelerden ben de alim dedm bi ara ama benim boy 156 port bebe benle boy tobee kucagimda tasiyip biyere goturemem dedim cocuumuu ibretss goruntuler verirdm yani
Port bebelere eskiden çok özenirdim bende hediye paketi gibi heryere taşı :))) bende taşıyamam boydan değilde gerçekten kısa süreli oluyor birde mesela ben araba kullanıyorum içine koysam arabaya koysam yüzünü görememem ki illa yanında oturmak lazım bence en iyisi puset çok kullanışlı hem arabaya da Bebek koltuğu hem Heryere taşınıyor ..oğlum evde pusette oturup tv bile izliyordu evde anakucağı gibi kullandık hep

iyi akşamlar kizlar akşam 8 de ağrım oldu ikinma hissi ve bebek hareketlerini de hissetmeyince acile gittim alttan baktilar 2 cm aciklik olmus bebek kafasi yerlesmis dedi ve ebenin eline hafif lekeli akıntı geldi nişanin gelecek gibi dedi sanciya bakalim varsa yatis yapacam dedi sancı cikmadi eve geldim acaba dogum ne zaman

H
Hayırlı zamanda olsun inşallah canım ay bi tuhaf oldum ama sancı yoksa doğum yakın değildir herhalde demi?

Hayırlısı olsun canım 36+ dasın çok normal zaten bebeğin gelişimini tamamlamıştır inşallah benim çevremde 36 haftalık doğum yapan çok kişi var canını sıkma

Doğum yakındır bence 3 cm daha açılman olunca doğum başlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…