- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.381
Gecmis olsun aman dikkat et kendine canim Allah acil sifalar versin insallahSagol canimKusma ishal terleme hafif ates dusuk seker oldu ben de bi de.. esimde de oldu anlamadik salgin varmis sanirim ya solumadan ya sudan kaynakli olabilirmis anlamadik bizde zaten hemen doktora gittik kan degerleri sacmasapan cikti idrar diski.kulturleri yapildi.. son haftalardayz kizlar cok.dikkat edin yediginize ictiginize
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer. Çocuk doğunca boş vakit bulsamda uyusam dersinAynen bu son aksamlar çok sıkıcı oluyor bebek gelince hic olmadi onu seyrederim uyurken:)tvde bsy yok koca blgsyr başında bn de süper dadi var ya netten onu açıp onu izliyordum.gerçi bugün kulağım çok kötü ağrıyor acile gttim iltihap dedj doktor kızarık brz dedi yarın da KBB doktoruna gtcem.çok kötüymus bu kulak ağrısı mahvetti bni
Diğerleri burda söylemedi galiba doğum günlerini görmedim ben.Evett sen pazartesi, reyhanla pretty fly persembe ben cumartesi :) suanki siralama budogumlari gordukce daha hizla gecer zaman ins
Cnm ikinci ameliytimda hiç sanci.cekmedm hatta akşamına gaz çıkardim koca bi ekmek arasi yedim:)kalkıp yururken hc zorlanmadm.yani çok iyiydi.o yüzden smdi de sanci çekmicem gibi geliyo.tek korkum kesilirken hssetmek o an çok korkmak.iyi düşünelim iyi olsun insallah hemen geçer gider.sana da az kaldı inşallah çok eğlenceli bi şekilde atlatirsin şu ameliyathane kismini:)Bayıltırlar korkma canım. Doğum okadar zor değil sonraki sancıları 4-5 saat bi atlattık mı gerisi yavaş yavaş geçiyor gerçekten telaşa gerek yok.
Diğerleri burda söylemedi galiba doğum günlerini görmedim ben.
Sağ ol cnm inşallah geçer çok halsiz kaldim agridanGeçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer. Çocuk doğunca boş vakit bulsamda uyusam dersinbütün işin o oluyor. Hele taze bebekle toplu misafir geliyor ya. Saydıran saydıra hazırlık yapıyosun. Bi bebeğe koşup bi mutfağa koşmaktan kolay kilo verirsin. Ben kızım kucağımda tek elle çok yemek yaptım. Bi yerde tecrübe ve pratiklik kazanıyorsun
İnşallah canım. Bende bebeğimi bi görüyüm sonra sakinleştirici olur bayılma olur ne yaparlarsa yapsınlar zaten:))) belki güzel geçicek gerek kalmıcak bilmiyorum. İnşallah güle konuşa geçer hepimizinki. Bende doğumdan sonraki sancıyı düşünüyorum en çok.Bu kolay geçsin 30 umda 3. Yü yapıcam zor olursa yeter dicem. Eşimle öyle anlaştık. Dua ediyor çok kolay geçsin diye.Cnm ikinci ameliytimda hiç sanci.cekmedm hatta akşamına gaz çıkardim koca bi ekmek arasi yedim:)kalkıp yururken hc zorlanmadm.yani çok iyiydi.o yüzden smdi de sanci çekmicem gibi geliyo.tek korkum kesilirken hssetmek o an çok korkmak.iyi düşünelim iyi olsun insallah hemen geçer gider.sana da az kaldı inşallah çok eğlenceli bi şekilde atlatirsin şu ameliyathane kismini:)
Orada söyleyenleri bilemiyoruz canım. Bi zahmet buraya yazarlarsa kendileri ozaman kutlarız artık.Pretty fly soledi de ryhn i bilmiyormm whatsapp grubu atarina baslamaa
Bayilma sonra ayilmasi zor oluyor bebisinle ilgilnemen emzirmen lazim.sık disini azcik hic genel anestezi alma.Ohh iyiyms iyiyms herkes çıkıp çıkıp gelsin :) bn bi de bebek alindiktan snra miyom ameliyati olursam onu da hissedersem diye de tırsıyorum bebek gidince bayiltsalar da hiç hissetmesem.
Orada söyleyenleri bilemiyoruz canım. Bi zahmet buraya yazarlarsa kendileri ozaman kutlarız artık.oradakilere söylendiyse orada kalabilir konuşma.
Canım spinalden sonra uyutun diyince narkozu çok az veriyorlar amaliyat sonrası çabuk uyanıyorsun şekerlemiş uyanmış gibi. Genel anestezi ile alakası yok.Bayilma sonra ayilmasi zor oluyor bebisinle ilgilnemen emzirmen lazim.sık disini azcik hic genel anestezi alma.
Bunada sukur senin cok yakinmis hastane ile ev arasi.aksam sen gittiginde 1 gunluk sut gotursen.ben hastaneye biraktim sutleri onlar veriyorlar.evde dolaptada sutler birikti.ben kendi memleketimde kuvez bulamadim taaa manisalarda yavrum.Cok ozluyorum ama en son sabah gordum.yarin taburcu olacam ev ve hastane arasi arabayla 25 dk...sabah ve oglen eşim getirecek sütü ben de aksam gelecem..
Yooo demene gerek yok isteyen yazar zaten.Ahaha lee yerimm duyuru yaparimm dogurcak olannlar topicte de yazinn tarihleri muslumanlar diye
9 gun kaldi kuzumm 22 si cumartesii dogcak benim minnosum ins
Aramızda 5 gün olacak canımbenim şuanki heyecanım sana geçecek
Yooo demene gerek yok isteyen yazar zaten.
Allah yardimciniz olsun kizlar.gununu beklemek de zordur boyle.heycan dorukta.
İnşallah cnm cook guzel keyifli bi doğum hikayesi yle gelirsin bize de umut olursun.bnm de 4.kesi olacak ama 2.çocuğu istyrm Allah nasip ederse.erkeği bilmem ama bnce bi kiz cocuk olmalı anneye dert ortağı her yönden yardimci.senin kiz var cok sukur oglus da geliyor 3.de hangisi olursa fark etmz artik:)insallah bi sorun olmz da 3.de gelir sag salim.kayinvalidenin 2 oğlan 1 kiz.oglanlar evlendi kız evde mesela yanına bi arkds. çok özeniyorm kız çocuk bi başka. Oğlan da isteniyor tabi :)hep oğlum olsun isterdim onu bulduk ya smdi de kıza ozeniyrm:) kısmet bakalım bi kiz da verir Rabbim insallah.İnşallah canım. Bende bebeğimi bi görüyüm sonra sakinleştirici olur bayılma olur ne yaparlarsa yapsınlar zaten:))) belki güzel geçicek gerek kalmıcak bilmiyorum. İnşallah güle konuşa geçer hepimizinki. Bende doğumdan sonraki sancıyı düşünüyorum en çok.Bu kolay geçsin 30 umda 3. Yü yapıcam zor olursa yeter dicem. Eşimle öyle anlaştık. Dua ediyor çok kolay geçsin diye.gerçi kardiyoloji ne der 3. Ye doğumdan sonra bi kontrol olucaz bakalım.
saglikli dogsunlar yeterki canim dogduklarinda alırlar insallah bende hiç sancı çıkmıyor hep 20lerde Rabbim hepimize hayirli kolay doğumlar nasip etsin canimbnmde 2 cm açıgım var sancılarımda var hep 70 den yuksek ama ilaç kullanıorum dogmasın dıe bebışım 2 kilokeske bnmkıde 3 olsaydı hiç korkum olmazdı off offf
Tamam canım sakinleştirici bile olsa olur ozmn.en azndan o heyecan gider daha rahat olurBayilma sonra ayilmasi zor oluyor bebisinle ilgilnemen emzirmen lazim.sık disini azcik hic genel anestezi alma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?