- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.401
İnşallah Allâh gönlüne göre verir canım sağlıklı sıhhatli. Belki ikiz olur seninde mevhibe gibi:)))İnşallah cnm cook guzel keyifli bi doğum hikayesi yle gelirsin bize de umut olursun.bnm de 4.kesi olacak ama 2.çocuğu istyrm Allah nasip ederse.erkeği bilmem ama bnce bi kiz cocuk olmalı anneye dert ortağı her yönden yardimci.senin kiz var cok sukur oglus da geliyor 3.de hangisi olursa fark etmz artik:)insallah bi sorun olmz da 3.de gelir sag salim.kayinvalidenin 2 oğlan 1 kiz.oglanlar evlendi kız evde mesela yanına bi arkds. çok özeniyorm kız çocuk bi başka. Oğlan da isteniyor tabi :)hep oğlum olsun isterdim onu bulduk ya smdi de kıza ozeniyrm:) kısmet bakalım bi kiz da verir Rabbim insallah.
Cnm smdi biraz büyüdü ya balikesire getirme imkanı var mı sevgide 34 haftalik olursa alıyorlar demstin.Bunada sukur senin cok yakinmis hastane ile ev arasi.aksam sen gittiginde 1 gunluk sut gotursen.ben hastaneye biraktim sutleri onlar veriyorlar.evde dolaptada sutler birikti.ben kendi memleketimde kuvez bulamadim taaa manisalarda yavrum.
Oyyy anam yokkkk:) 2700luk bebeği bile zor tasiyorum:) eşim çok sevinir ama bn nolurum o.zmn bilemiyrm:)İnşallah Allâh gönlüne göre verir canım sağlıklı sıhhatli. Belki ikiz olur seninde mevhibe gibi:)))
İnşallah canım. 34 haftadan bu yana 2 kilo hurma yedim ama hala ne sancı ne açılma varMaşallah paşana canım inşallah kolay olur doğumunda çatı muayenen gibi. Kişiden kişiye değişiyor acı hissi canım birde bazı doktorlar çok hafif davranıyor bazıları sert oluyor acıtanıda gördüm acıtmayanıda
Amin canım. Hepimiz ne olduğunu anlamadan minnoslarimizi kucagimiza alalım ınşCanim masallah oglusunaoh cati muayenesini de atlatmissin miss zamaninda hayirlisiyla saglikla dogsun ins miniginn
3 gündür her akşam 1 saat yürüyorum canım. İnşallah ise yararMaşallah oğluşuna az kalmış bol bol yürüyüş de bebeği kanala yerleştirir. inşallah hayırlısıyla kolay olur doğumun da
Canım hiç gözünde büyütme ınan hiç acimiyor. Saniyelik zaten hemen olup bitiyorcanım maşallah oğluşuna :)çatı muayenesi için dediklerin tam bir umut ışığı oldu bana :) inş benimkide rahat geçerr :/
Canım elle alttan kontrol ediyor doktor. Zaten eline ultrason jeli sıkıyor o yüzden eli kolayca kayıyor saniyelik olup bitiyor. 37+1 de bugün oldum canimebyar catı muayenesi nsl oluyor canım kacıncı haftandı oldun
Onu dusunduk canim ama suan bulundugu hastanenin kuvezi cok iyiymis arastirdik.doktorumuzda cok iyi olunca hic ellemeyelim ordan dedik.getrsek balikesire nasil bir doktorla karsilasacagiz bilmedigimizden vazgectik o dusuncemizden.cocugum saglikli olsun yeter.Cnm smdi biraz büyüdü ya balikesire getirme imkanı var mı sevgide 34 haftalik olursa alıyorlar demstin.
Cati muaynesi ebelerin ellerinden olsa gerek kiminde hic anlasilmiyor kiminde fena can yakiyor.kizimda sancilar tutunca bide hastane hastane dolastik bir kac ebe ve doktor muayne etti.balikesirde ki ebenin muaynesinden hic canim yanmadi.manisada univde doktor acilmam varmi yokmu diye bakiyor resmen bagirtti beni.ozeldeki ebe de univ deki kadar olmasada o da canimi yakti.kimi daha nazik elliyor galiba.İnşallah canım. 34 haftadan bu yana 2 kilo hurma yedim ama hala ne sancı ne açılma varçatı muayenesini de hep zor diye okuyordum çok şükür anlamadım bile artık pasamizin keyfini bekliyoruz bakalım.ne zaman gelecek
Seninkinin rahati yerinde.cikasi yok yavrucagin.masallah bebise daha vakti var sonucta.Kızlar ben 2 kilo hurma yedim daha açılma maçilma yok. Hurma bende pek yaramadı galiba. Yarın halıları yeri falan silmeyi düşünüyorum
Doğrudur canım. Hayvan gibi davranan sağlık çalışanı çok fazla ne yazık ki. İlk gebeligimde bebeğimin kalp atışları durduğunda devlet hastanesine gitmiştik o günden sonra devlet hastanesi fobisi oluştu bende. Allah vicdanlı insanlarla karsilastirsin hepimiziCati muaynesi ebelerin ellerinden olsa gerek kiminde hic anlasilmiyor kiminde fena can yakiyor.kizimda sancilar tutunca bide hastane hastane dolastik bir kac ebe ve doktor muayne etti.balikesirde ki ebenin muaynesinden hic canim yanmadi.manisada univde doktor acilmam varmi yokmu diye bakiyor resmen bagirtti beni.ozeldeki ebe de univ deki kadar olmasada o da canimi yakti.kimi daha nazik elliyor galiba.
Hareket ederken artık epey canımı yakıyor geceleri zor geçiyor artık. Daha vakit var dediğin gibi canım hayırlısıyla doğsa da fena olmazSeninkinin rahati yerinde.cikasi yok yavrucagin.masallah bebise daha vakti var sonucta.
Evet cnm zaten çoğu gtti azı kaldı iyi dusunmussunzOnu dusunduk canim ama suan bulundugu hastanenin kuvezi cok iyiymis arastirdik.doktorumuzda cok iyi olunca hic ellemeyelim ordan dedik.getrsek balikesire nasil bir doktorla karsilasacagiz bilmedigimizden vazgectik o dusuncemizden.cocugum saglikli olsun yeter.
Valla çok iyi düşünmüşsün Can'ım doğru bir karar ..günlerdir hasret çekiyorsun Zaten doldun taştın en azından güvende yavrucak ...burda bayram yada Bozkurt bakacaktı yada Ayşegül hiç biri ora kadar iyi olamaz eminim yanı ...ben oğlanı götürüyorum mecbur onlara ama genelde sağlık ocağında bir doktor var ona götürüyorum benim aile hekimim değil ama bitek ona güveniyorum aile hekimi bile onlardan daha güvenilir yanı ...biraz Bozkurt u beğeniyorum kötünün iyisi yanıOnu dusunduk canim ama suan bulundugu hastanenin kuvezi cok iyiymis arastirdik.doktorumuzda cok iyi olunca hic ellemeyelim ordan dedik.getrsek balikesire nasil bir doktorla karsilasacagiz bilmedigimizden vazgectik o dusuncemizden.cocugum saglikli olsun yeter.
Hareket ederken artık epey canımı yakıyor geceleri zor geçiyor artık. Daha vakit var dediğin gibi canım hayırlısıyla doğsa da fena olmaz
Gece kusu olanlara iyi geceler olsun.bem de deneyim uyumayi sabah erken kalkmam lazim konyaya gidiyorum bakalim paşam ne kadar olmus neler yapmis bir haftada... Yarin cikista gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?