- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.661
Canim bizim tam 1 hafta oldu dun aksam süt goturdugumde oksijeni kesmisler cok cok iyi dediler durumu taburcu etmeden 1 gun onceBEn hastanede 5 gun kaldim surekli aglamakla gecti uykularim kacti.evdeki cocuklari ozledim kuvezdeki yavrumu kucagima alamamak zor geldi.banada 1 hafta kalir dediler bugun 16.gunumuz.
Evde olmak inanki insana daha iyi geliyor evdeki cocuklarla vaktin gectigini anlamiyorsun bir nebzede olsa kafan dagiliyor biraz hastanede kaldikca insan daha da kotu oluyor.evde de oyle aglayip zirliyorsun ama cocuklarini gordukce daha guclu oluyorsun.oglum 8 gun kaldi kuvezde bende hic ayrilmamistim hastaneden ozel odada o cikana kadar bende hastanede yatmistim.ilk cocugum oldugu icin ondan baska bir dusuncem yoktu.suan beni evde bekleyen 2 cocugum vardi mecbur eve geldim onlarin bana ihtiyaci var diyip daha direncli olmaya calistim.
Suan sende evdeki cocuklarina kavusunca sana daha iyi gelcek kendini daha iyi hissetceksin.insallah cok fazla kalmaz kuvezde hemen cikar.bizden daha kotu durumda olanlar var diyip kendimi sakinlestiriyorum.cok sukur halimize.
Nefes almasinda problem varmi bizim nefes almamizda problem vardi ilk basta.cigerlerine hortum salinip surfaktan verildi 2 gun boyunca uyutuldu serumla beslendi gunlerce.suan cok sukur kendi artik nefes alip verebiliyor emmede problem vardi o da duzeldi sayilir.biz 32.6 da dogmustuk suan 35.0 iz.
Siz 33.5 temi dogdunuz.
Canim bizim ki bugun tam 1 hafta oldu daha belli degil ama cok cok iyi oglum..dun oksijeni kestiler daha da iyi oldugunu soylediler.ne zaman taburcu olacagi belli degil.senin adina cok sevindim Allah kimseyi yavrusundan ayirmasin..dedigin gibi evde zaman daha cabuk gecti..diger yavrularimla ilgileniyorum daha vuzel zaman geciyor..gozunaydinKizlar yarin doguma gircek gibi heyecanliyim suan.yarina kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum.yarin 18.gun ve yarin kizim taburcu oluyor insallah.yarin evimize getirebilcegiz insallah.
meleksr @Melan-kolik insallah sizde yavrularina en kisa surede kavusursunuz.bugun dr ile gorsmussunuzdur nasil durumlari.
Canimm evet ben spinal sezeryan oldum ama cidden ameliyathane durumunda hicbisey yok..sadece cikinca biraz agri oluyor ama 4 5 saat sonra kaldirip yurutuyorlar...yani bak 1 hafta oldu..normal dogum da yasamis biri olarak diyorum..ben spinal de sıkıntı yasamadim..sadece tok girdigim icin acil bebegim alindigi icin cok kustum..bir de tansiyon sıkıntisindan dolayi kusmam artti...yoksa cok rahatti.yok be canım bazı insanların bencilliği tarif edilemez boyutta yani.. napalım allah herkesin gönlüne göre versin.. boyuna hiç üzülmüyorum artık bi anormallik olsa dr söylerdi hem doğana kadar 50 cm i bulur gibime geliyobu epidural spinal bir arada nasıl bişey oluyo ki acep?? geçenlerde meleksr sanki bu yolla sezeryan olmuştu yanlış mı hatırlıyorum
Bütün hazırlıklarım tamam çok şükür evimide temizledim kendim de temizim. Biz hazırız sezeryana
İnşallah gönlüne göre birini bulursun benim oğlum çok küçük daha20 aylık kv gelmezse onu birakacagimiz yerde yok ve benim almancam o kadar yeterli değil kursu yarım bırakmak zorunda kaldım işin kötüsü hickomsum da yok zaten bulunduğum binada turkte yok muhtemelen gelicek yani mecbur gelmesi lazım zaten eşime diyorum eğer gece suyum gelir nisanın gelirse hemen hop diye gitmicem çok kötü sancım olmadığı sürece çünkü oğlanı gece vakti kaldırıp giydir sokağa çık ona bu kabusu yaşayamam. Allah yardimcimiz olsun yalnız olmak çok kötü bu zamanlarda
Canim anlayışlı ve sabırlı olursak isteyecklerdir.ama saçma sapan davranilinca istenmiyor.bnmki de kalmak istyrdu annem de var.eşim günübirlik gelin gidin.eşimin annesi gidince de sen gelirsin kalmaya dedi kayinvalide ye o da tamam dedi anlayışla karşıladı. Zaten kaynimın dugunu var dogumdan 5 gün snra.onlar için de daha mantikli oldu düğünden sona gelsin istediği kadar kalsın bana da iyi olur.annem 10 gün kalacak doğum snrasi sonra da sen gel dedim tamam dedi
Ya öyle şey mi olur hiç? Gelin tabii ki de annesinin yanında rahat eder. Altımı üstümü k.v. mi alacak? Yok artıkcanım gelin kaynana durumu diil aslında bu allah iyi insanlarla karşılaştırsın hem bizi hem yavrularımızı.. ben böyle yerli yersiz her halta burnunu sokan bi kv olursam beni istemesin zaten gelinim oğlum.. benim kv biraz şey havasındaydı oğlanın annesi dururken kızın annesine düşmez havalarında.. ben de demiştim taa önceden tam tersi anne her kadın annesiyle daha rahat eder diye.. işi güç gösterisine dönüştürüyolar velhasıl bizim de dünyamızı küçültüyolartamam benim de kafamda bu dertler olmasa ortadoğu sorununu falan ortadan kaldırmıcaktım ama daha faydalı şeyler düşünebilirdim en azından ama yok kaynana görümce elti kayınpeder kaynana görümce elti.......... ööööööööğğğğğğğğğğğğ
Dinimiz inşallah amin :)) canım aile biraz yüzsüz ve rahatlar hani biz yere bi yorgan atar sıralanırız üstüne mantığında adamlar bi değişik ben de saraydan çıkmadım hatta çok daha zor şartlarda büyümüşümdür ama bize birine rahatsızlık vermeme öğretildi.. Mesela annem hep der abimin eşine yavrum destek olabileceğim herseyde yanınızda olurum ama senin annenle ablanla rahat edeceğin mevzuda da zorla burnumu sokmam diye.. Eşim annesine otelden yer ayırtırım size dedi kıyamam paran gitmesin demiş kadın :)))
Çookkk güzel anlatmışsın canım hakikaten böyle okuyunca ve sizin iyi olduğunuzu görünce insan daha bi cesaret kazanıyo :)) inşallah doğumunu bekleyen herkes senin gibi musmutlu doğum yapıp bebişini kucağına alsın inşallah. 4 kişilik ailende huzur mutluluk ve sağlık diliyorum canım. Bizlerede dua etmeyi unutma tatlımKızlar sabah kardiyoloji konsültasyona aldı beni amaliyat olabilir raporu aldık. Daha sonra yatış yapıldı. Doktoruma kombine anesteziyi sordum. Bende aynı yöntemle doğum yaptım istersen sanada yapalım dedi ve anlaştık. Sıramı bekledim odamda. Çok sinir bozucu ve heyecan verici idi. Kızımla öpüşüp koklaştık öğleye benim sıram geldi. Okuya okuya amaliyathane yoluna gittim. İçerisi çok kalabalıktı herkes neşeli civil civil sanki panayır yeri gibiönce öne doğru eğildim küçük bi uyuşturucu yaptılar " bu çok az acıtıyor korkmayın" sonraki spinal ve epidural iğnelerini hissetmedim. Ama spinal yapılırken bacaklara sıcak su dökülüyormuş gibi ısı yayılıyor birden. Sonra sırtüstü yatırıyorlar. Kalp EKG yapışkan şeyler varya onlar sonra tansiyon aleti nabız ölçer ve serum kollar ikiye ayrılıyor. Amaliyat önlüğünü yukarı kadar sıvayıp sonda takılıyor hiç hissetmedim inanın. Sonra buz gibi kahverengi ilaç sürülüyor. Veee üst üste yeşil örtüler örtüyorlar. Sonrasında inanın hiçbişey hissetmedim. Anlamadım kestiklerini. Ama bi ara kalbim taşikardiye girdi koluma ilaç verdiler bi ara tansiyonum düştü ilaç verdiler sakinleştirici verdiler. Hepsi ara ara oldu ama. Sonra bebeği çıkarıyoruz dediler veee ben" durun foto çekmeden olmaaazzzz dedim. Doktor üzgünüm önceden demeliydin dedi. Bende "lüütttttfeeeennn" dedim benim yufka yürekli doktorum. Anlaşılan dopurtamıcaz koşun kapının önünde kocası var telefonu alın gelin dedi. Veee arka arkaya flaşlar patladı bal oğlum kibar oğlum önce çiş yaparak doğdu ses yok tabi. Herkes aaaa bizi ıslattı aaa çiş yaparak doğdu diyor. Sonra bi ıngaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaa. Ben ağlar tabi binlerce şükrederek
Kuzum benim kuzum benim hayırlı ömürlü ol inşallah mutlu huzurlu sağlıklı bi ömür geçirelim yıllarca diyerek oğlumu bekledim. Vee getirdiler kokladım mis gibi öptüm. Sonra üşümesin diye gitti.benim dikme işlemi devam etti konuşa konuşa. Sonra işlem bitti doktor elimi sıktı yüzümü okşadı yukarı yanına gelicem hadi geçmiş olsun dedi. Çok mutluydum. Ağrı acı yok muhteşem bi doğum oldu. Sonra yine yatakta hiç ağrım olmadı. Çok rahattım inanın hiç kasmayın kızlar bebeğimi emzirdim güldüm eğlendim telefon trafiği oldu süperdi herşey. Sütüm yok bu arada damla şeklinde şuan mama veriyoruz mecburen. Uyuşukluk geçince ayağa kalmak çok az acı veriyor ama yine ağrı kesici vuruyorlar merak etmeyin. Şuan gazımda çıktı inşallah yarın eve gideriz.beklediğimden güzel geçti herşey ilk doğumum gibi değildi. Mis kokulu oğlumla yeni bir hayat bizi bekliyorartık 4 kişilik bir aileyiz 
doktr adalatı bıraktrdı bebekde 2 400 gr cıvrnda cıktı ama benm dunden berı belım çok agrıo sag tarafı ve 5 kere kustum gece hıç uyuyamadm belmn agrsındanHayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnmcm.bebeğin de iyi kilo almistr inşallah da doğum olursa da sıkıntı olmaz inşallah.haftan iyi çünkü.Allah yardmcnz olsn cnmcm
aynen ya. benim kayınvalidem iyidir, bir sıkıntımız yok çok şükür ona rağmen yanımda annem kalsın isterm.Ya öyle şey mi olur hiç? Gelin tabii ki de annesinin yanında rahat eder. Altımı üstümü k.v. mi alacak? Yok artık
Ben göğsümü bile görmesini istemem şahsen başkasının. Annem bile görmemiştir göğsümü. O tarz durumlarda ablam var sağ olsun, o halleder her şeyi :) Bazen düşünüyorum biz de mi böyle olacağız acaba diye? Şimdi bize çok tuhaf geliyor ya bunlar. Ay inşallah öyle olmayız
Bizim de kontrolümüz vardı bugün. Çok şükür her şey yolundaymış. Kilo artışında benim cadıda da düşüş var ama doktor çok normal olduğunu endişe edilecek bir şey olmadığını söyledi. 15 gün önce 1980grdı şimdi 2310gr. Bu haftada 2 kilonun üstüne çıkmış olması yeterliymiş. Boyu da 46cm olmuş. Büyüyor şükür kızçem :)))
Canim benim de elde yikanmasi gereken bjkli hastane cikisim vardi, sabun tozuyla elimde yikadim, inan hic zor olmadi, hatta hosuma gitti, acaba digerlerini de elimde mi yikasaydim dedim :)) Vakit almiyo zaten pek, sadece durularken biraz oyalandim.
ayy ymek seçmemiiiiMaşallah canım. Kilo alımları değişiyor sürekli. Bizim de geçen 3 hafta da 400 gram almış. 2 hafta ileri giderken geriye düşüş oldubüyüdükçe yemek seçiyorlar galiba sağlıklı olsunlarda kilo da alınır
off çok zordayım belım çok agrıor dunden berı kusuyorumda sureklı adalatıda bıraktım dun sızce neden oluor ne oturabılıorum ne yatabılıorum kusuyorum da sureklı kafayı yıcem benım gbı olan var mı
kasılman mı var ki acaba?off çok zordayım belım çok agrıor dunden berı kusuyorumda sureklı adalatıda bıraktım dun sızce neden oluor ne oturabılıorum ne yatabılıorum kusuyorum da sureklı kafayı yıcem benım gbı olan var mı
ayy ymek seçmemiiiibabasından çok çekiyorum oğlundanda çekmem inşallah :)) yemek yapan insana eziyet hergün 40 saat ne yemek yapsam diye düşünüyorum işteyken başlıyorum düşünmeye
kız sen ne zaman gün aldııııınnnnnnnnPersembe bendeeeee
geçmiş olsun canım kızçene.Selam kızlar. Aklım hep sizde ama giremiyorum artık siteye kızım çok hasta4 gecedir uykusuzum
Kontrolümü oldum çok şükür iyiymiş kuzum. Şu an da nst ye bağlayım bitmesini bekliyorum. Bebeğim 38 haftayı beklemezse ve 3 kiloyu geçmezse normal, 38i geçerse sezeryan olacakmışım. Benden haberler böyle kızlar. Aranızda olmayı çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?