bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim bizim tam 1 hafta oldu dun aksam süt goturdugumde oksijeni kesmisler cok cok iyi dediler durumu taburcu etmeden 1 gun once
Canim bizim ki bugun tam 1 hafta oldu daha belli degil ama cok cok iyi oglum..dun oksijeni kestiler daha da iyi oldugunu soylediler.ne zaman taburcu olacagi belli degil.senin adina cok sevindim Allah kimseyi yavrusundan ayirmasin..dedigin gibi evde zaman daha cabuk gecti..diger yavrularimla ilgileniyorum daha vuzel zaman geciyor..gozunaydin gonulll cok cok cok sevindim bizim yerimize de kokla minik kizini

Canimm evet ben spinal sezeryan oldum ama cidden ameliyathane durumunda hicbisey yok..sadece cikinca biraz agri oluyor ama 4 5 saat sonra kaldirip yurutuyorlar...yani bak 1 hafta oldu..normal dogum da yasamis biri olarak diyorum..ben spinal de sıkıntı yasamadim..sadece tok girdigim icin acil bebegim alindigi icin cok kustum..bir de tansiyon sıkıntisindan dolayi kusmam artti...yoksa cok rahatti.

Off canlarım yaa.. hastaneden bebişleri nın cıkmssını beklyen butun anneler saglıklı kavusun inşallsah siz bunlarla ugrasırken bizde dogum korkusu cekıyoruz utandım vallahi

Aynen oyle canim..Rabbim her darlikta bir kolaylik verir senin mecbur biri gelmesi gerek o zaman esinin veya senin yakin bir arkadasiniz varsa yardim isteyebilirsin

Ay ne bileyim canım. Çevrede o kadar garip insanlar var ki anlatamam... Mesela bir tanıdığımız var, kadın inanılmaz düşünceli, zarif birisi. Eski öğretmenlerden zaten. Oğullarına giderken elleri kolları dolu gider gelinler çalışıyor diye, kurabiyesinden kekine, yaprak sarmasına dolmasına kadar yapar ama yok yine de yaranamaz gelinlere. Hiç bir şeylerine de karışmaz... Kadıncağıza anne bile demezler. Uysan Hanım diye hitap ederler. Düşün yani... Rabbim öyle insanlara düşürmesin oğullarımızı...

Ya öyle şey mi olur hiç? Gelin tabii ki de annesinin yanında rahat eder. Altımı üstümü k.v. mi alacak? Yok artık
Ben göğsümü bile görmesini istemem şahsen başkasının. Annem bile görmemiştir göğsümü. O tarz durumlarda ablam var sağ olsun, o halleder her şeyi :) Bazen düşünüyorum biz de mi böyle olacağız acaba diye? Şimdi bize çok tuhaf geliyor ya bunlar. Ay inşallah öyle olmayız

Yaaa kıyamam ben sana... Anlayışsız insanlarla uğraşmak zor valla...

Çookkk güzel anlatmışsın canım hakikaten böyle okuyunca ve sizin iyi olduğunuzu görünce insan daha bi cesaret kazanıyo :)) inşallah doğumunu bekleyen herkes senin gibi musmutlu doğum yapıp bebişini kucağına alsın inşallah. 4 kişilik ailende huzur mutluluk ve sağlık diliyorum canım. Bizlerede dua etmeyi unutma tatlım

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnmcm.bebeğin de iyi kilo almistr inşallah da doğum olursa da sıkıntı olmaz inşallah.haftan iyi çünkü.Allah yardmcnz olsn cnmcm
doktr adalatı bıraktrdı bebekde 2 400 gr cıvrnda cıktı ama benm dunden berı belım çok agrıo sag tarafı ve 5 kere kustum gece hıç uyuyamadm belmn agrsından

Bizim de kontrolümüz vardı bugün. Çok şükür her şey yolundaymış. Kilo artışında benim cadıda da düşüş var ama doktor çok normal olduğunu endişe edilecek bir şey olmadığını söyledi. 15 gün önce 1980grdı şimdi 2310gr. Bu haftada 2 kilonun üstüne çıkmış olması yeterliymiş. Boyu da 46cm olmuş. Büyüyor şükür kızçem :)))

aynen ya. benim kayınvalidem iyidir, bir sıkıntımız yok çok şükür ona rağmen yanımda annem kalsın isterm.
emzirirken o bile görmesin yani.
kocam dursun yanımda istiyorum.

Maşallah canım. Kilo alımları değişiyor sürekli. Bizim de geçen 3 hafta da 400 gram almış. 2 hafta ileri giderken geriye düşüş oldu büyüdükçe yemek seçiyorlar galiba sağlıklı olsunlarda kilo da alınır

Canim benim de elde yikanmasi gereken bjkli hastane cikisim vardi, sabun tozuyla elimde yikadim, inan hic zor olmadi, hatta hosuma gitti, acaba digerlerini de elimde mi yikasaydim dedim :)) Vakit almiyo zaten pek, sadece durularken biraz oyalandim.

Cnm aklıma takılan tarafı taşlı ya.sıkarken problem olur tam sıkılmaz.kurutma makinesine de atamam ondan yani cesaret edemedm henüz

off çok zordayım belım çok agrıor dunden berı kusuyorumda sureklı adalatıda bıraktım dun sızce neden oluor ne oturabılıorum ne yatabılıorum kusuyorum da sureklı kafayı yıcem benım gbı olan var mı

ayy ymek seçmemiiii babasından çok çekiyorum oğlundanda çekmem inşallah :)) yemek yapan insana eziyet hergün 40 saat ne yemek yapsam diye düşünüyorum işteyken başlıyorum düşünmeye

Canım geçmiş olsun bende kusma yok ama dediğin gibi durduğum yerde artık duramıyorum tv izlerken faalan kalkıyorum yürüyorum geri oturuyorum yatmak tam eziyet zaten. Belki sende eş zmanlı üşütmede olduysa mide bulantın ondan olabilir :/

kasılman mı var ki acaba?
reflüden de olabilir belki. bu aralar midem bulanıyor baya benim de, dün kusmamak için kastım baya.
çok fenaysan doktoruna bir görün bence.

Selam kızlar. Aklım hep sizde ama giremiyorum artık siteye kızım çok hasta 4 gecedir uykusuzum
Kontrolümü oldum çok şükür iyiymiş kuzum. Şu an da nst ye bağlayım bitmesini bekliyorum. Bebeğim 38 haftayı beklemezse ve 3 kiloyu geçmezse normal, 38i geçerse sezeryan olacakmışım. Benden haberler böyle kızlar. Aranızda olmayı çok özledim

ayy ymek seçmemiiii babasından çok çekiyorum oğlundanda çekmem inşallah :)) yemek yapan insana eziyet hergün 40 saat ne yemek yapsam diye düşünüyorum işteyken başlıyorum düşünmeye

Iıı şeyyy zor yapan içinde yiyemeyen için de ben seçerim hemde fena seçerim genelde gittiğim yerde aç kalır ekmek kemiririm o derece seçerim

geçmiş olsun canım kızçene.
inşallah da bebişin en hayırlısı nasıl olacaksa öyle gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…