bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canııımm çok geçmiş olsun yavrucuk grip falan mı oldu ki ay kıyamam kendin hasta olsan bi dert çocuk hasta olsa daha beter :/ inşallah hemen geçer..

Iıı şeyyy zor yapan içinde yiyemeyen için de ben seçerim hemde fena seçerim genelde gittiğim yerde aç kalır ekmek kemiririm o derece seçerim
hahaha kıyamam. amaa yapmayınn canım sizde öyle şeyler eşim sadece et tavuk balık yiyoo gına geldi bana :))

Ztn canım. Hevesi yok ki kadının hiç üstelik tek.oglu ve ilk torunu olacak. Şaşırıyorum resmen. Beni sevmediği için torunu da sıcak bakmıyor sonucunu cikariyorum

olmayız biz böyle olmayız kuzucum hiç zannetmiyorum ayyyyyy ben böyle deyip yıllar sonra semra kaynana gibi çıkıyomuşum ekranlara o harika ses tonu benden çıkmayabilir gerçi neyse acıma konusuna gelince bana hiç acımadılar anneeeeemmmmmm ay neyse napalım balığım sağlıklı olsun da gerisi boş artık

Masallah bebişine. Haftaya pazartesi tekrar gidicem bakalım inşallah daha iyi kilo alır

saol bitanem içimizi rahatlatıyosunuz valla tecrübeli olan arkadaşlar inşallah sağlıkla alırız hepimiz bebişleri kucağımıza

Cnm az önce sağlık ocağından geldim.ordaki hemşire bel ağrısını da doğum belirtisi olarak söyledi.doktorunla görüş istersen.

anaaaaamm evlat olsa sevilmez velede bak ay bişi diyeyim mi benim bu balık da babasının kopyası oluck kesin çocuğun sol küreğime ağrı yapması bile babasıyla aynıymış dün akşam kv söyledi :/ benim eşim de yemek seçmez pek ama zannedersin vedat milor gelmiş eve ay herşeye bi yorum bi gün masada sıkıcam ümüğünü o olucak

ben de o kombinasyon olandan düşünüyorum üstelik ben söylemeden dr um söyledi öyle de yapıyoruz diye bi denicem bakalım

Perşembe bende soracam geçen ayak üstü sordum anestezi türüne kim karar veriyor diye o da biz veririz dedi biz dedi sen ve ben yani

Ama ben çok uslu bi çocuk olduğum için gözle görseler yok yok o yapmamıştır derlerdi o derece de usluydum
Bak sık boğazını o konu da hak veririm kendime anlayış bekliyorum ama koca kısmına cikss

her kelimesine katılıyorum söylediklerinin canım artık o sütüm yaradı cümlesinden bile nefret eder hale geldim

aman allahımm :) hahaaha ne yaramazmışın oğlun nasıl olcakk bakalımm :)

Kızlar hamileler talcid tablet kullanabiliyormu kullanan varmı aranızda midem çok yanmaya başladı evdede talcid var sadece
canım şöyle söyleyeyim benim büyük abim 13 yaşından beri eczanede çalışır yaklaşık 27 yıl olmuş.. bi gün yabancı bi belgeselde zararlı ilaçlardan falan bahsedilirken üstü ne kadar buzlansa da ekranda talcidi göstermişler o günden beri bizim eve talcid girmez yoksa babam da yıllardır kullanır tabletlerden.. rennie bi tık daha iyi galiba.. tabiiki her ilacın yan etkisi vardır ama işte kötünün iyisi.. sen elinden geldiğince rennie bulundur.. tabii dr dan dr a eczacıdan eczacıya da değişiyo fikirler mesela burda bi kaç arkadaşa ilk aylarda lansor vermişti drları halbuki o hap mide koruyucu diye geçer ama bi dünya da zararı var yani hele hamilelikte katiyyen uzak durulcalk diyen bi sürü dr var.. çok karışık işler bunu sana dün akşam yazsaydım muhtemelen mide ağrın geçicekti düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…