- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.701
Cnm bn sapkasini yanlışlıkla attım tacı yanlardan ayrılmış. Elinde yıka bnce
Kızlarr oğlum 2950 olms iyiyms çok şükür Nst ye grcem brz dan. Renkli fotosunu goremedm doktor vrmedi bn de demeyi unutmsm aşırı üzüldüm yaaaa
aman allahımm :) hahaaha ne yaramazmışın oğlun nasıl olcakk bakalımm :)
canım benim balık 15 günde yaklaşık 650gr alıyo hep normal galibaKızlar bişey sorcam size
10 gunde bebegin 600 gr alması normal mi :)
32 33.haftada
Kızlarr oğlum 2950 olms iyiyms çok şükür Nst ye grcem brz dan. Renkli fotosunu goremedm doktor vrmedi bn de demeyi unutmsm aşırı üzüldüm yaaaa
benim ablama ve onun eltisine de yapılmamış.. ama yapılması acı verici olsa da bizim hayrımıza galiba napalım katlanıcaz :/Kuzenimede yapmamışlar ay bunu neye göre yapıolar neye göre yapmıyolar acep :) nyse korkunun ecele faydası yok
Cok fazla olmadi normal amleiyat agrilari oldu.epiduralden sonra kac defa agri kesici oldugumu hatirlamiyorum bile.genel anestizi oldugumda bile agri kesici istemedim ekstradan.ameliyat sonrasini gectim epiduralde ameliyat ani cok fenaaaaaa.anlatilmaz derler ya aynen oyle.herseyi hissediyorsun.Spınal sonrası hiç agrın olmadımı canım
Hadi yacanım şöyle söyleyeyim benim büyük abim 13 yaşından beri eczanede çalışır yaklaşık 27 yıl olmuş.. bi gün yabancı bi belgeselde zararlı ilaçlardan falan bahsedilirken üstü ne kadar buzlansa da ekranda talcidi göstermişler o günden beri bizim eve talcid girmez yoksa babam da yıllardır kullanır tabletlerden.. rennie bi tık daha iyi galiba.. tabiiki her ilacın yan etkisi vardır ama işte kötünün iyisi.. sen elinden geldiğince rennie bulundur.. tabii dr dan dr a eczacıdan eczacıya da değişiyo fikirler mesela burda bi kaç arkadaşa ilk aylarda lansor vermişti drları halbuki o hap mide koruyucu diye geçer ama bi dünya da zararı var yani hele hamilelikte katiyyen uzak durulcalk diyen bi sürü dr var.. çok karışık işlerbunu sana dün akşam yazsaydım muhtemelen mide ağrın geçicekti düşünmekten
yok cnm kasılma degıl tam bı noktada agrı çok kotu yakasılman mı var ki acaba?
reflüden de olabilir belki. bu aralar midem bulanıyor baya benim de, dün kusmamak için kastım baya.
çok fenaysan doktoruna bir görün bence.
Maşallah canım. Kilo alımları değişiyor sürekli. Bizim de geçen 3 hafta da 400 gram almış. 2 hafta ileri giderken geriye düşüş oldubüyüdükçe yemek seçiyorlar galiba sağlıklı olsunlarda kilo da alınır
Selam kızlar. Aklım hep sizde ama giremiyorum artık siteye kızım çok hasta4 gecedir uykusuzum
Kontrolümü oldum çok şükür iyiymiş kuzum. Şu an da nst ye bağlayım bitmesini bekliyorum. Bebeğim 38 haftayı beklemezse ve 3 kiloyu geçmezse normal, 38i geçerse sezeryan olacakmışım. Benden haberler böyle kızlar. Aranızda olmayı çok özledim
Ztn canım. Hevesi yok ki kadının hiç üstelik tek.oglu ve ilk torunu olacak. Şaşırıyorum resmen. Beni sevmediği için torunu da sıcak bakmıyor sonucunu cikariyorum
Biberonlami besleniyor yoksa sondaylami.oksijeni kestikten bir kac gun sonra taburcu ediliyor zaten bi sorun olusmazsaCanim bizim tam 1 hafta oldu dun aksam süt goturdugumde oksijeni kesmisler cok cok iyi dediler durumu taburcu etmeden 1 gun once
Canim bizim ki bugun tam 1 hafta oldu daha belli degil ama cok cok iyi oglum..dun oksijeni kestiler daha da iyi oldugunu soylediler.ne zaman taburcu olacagi belli degil.senin adina cok sevindim Allah kimseyi yavrusundan ayirmasin..dedigin gibi evde zaman daha cabuk gecti..diger yavrularimla ilgileniyorum daha vuzel zaman geciyor..gozunaydingonulll cok cok cok sevindim bizim yerimize de kokla minik kizini
Ahh kiyamam ya Allah yardımcınız olsun canım kızın iyileşir inşallah tez vakitte doğumunda hayırlı zamanda olur inşallah.Selam kızlar. Aklım hep sizde ama giremiyorum artık siteye kızım çok hasta4 gecedir uykusuzum
Kontrolümü oldum çok şükür iyiymiş kuzum. Şu an da nst ye bağlayım bitmesini bekliyorum. Bebeğim 38 haftayı beklemezse ve 3 kiloyu geçmezse normal, 38i geçerse sezeryan olacakmışım. Benden haberler böyle kızlar. Aranızda olmayı çok özledim
Ayy ne heveslerle gtmstim becauseum:)orta kulak iltihabıni anlatrken doktora o arada unutuverdim onun da işine geldi demek:)kızz üzülme ayşeemm oğlun kocaman olmuş bak.. çocuğun kendisini görücen zaten yakında
valla bılmıorum canm ama bel agrım dehşetCanım geçmiş olsun bende kusma yok ama dediğin gibi durduğum yerde artık duramıyorum tv izlerken faalan kalkıyorum yürüyorum geri oturuyorum yatmak tam eziyet zaten. Belki sende eş zmanlı üşütmede olduysa mide bulantın ondan olabilir :/
Yok cnm pek konuşkan değil doktor.hemşireye sordum anestezi doktoruyla ne zaman görscem diye.yatış yapınca goruscekmisim.Hadi ya.üzüldüm cnm.atmiim madem.Geç olsun güç olsn naapalm
Maşallah cnm bebeğine.bizde bugün yüzümüzü görmeyi unuttukdoğumla ilgili bişey dedi mi doktorun
inş öyledr de boşa cekmıorumdr valla artık dgrmak istıyorum yarn kntrlum var bakalım ne dıcekCnm az önce sağlık ocağından geldim.ordaki hemşire bel ağrısını da doğum belirtisi olarak söyledi.doktorunla görüş istersen.
Naptim cnm gittin mi bugun kontrole ne dedi doktor dogumla.ilgili konustunuz muCnm bn sapkasini yanlışlıkla attım tacı yanlardan ayrılmış. Elinde yıka bnce
Maşallah maşallah bebisine uzulme sık sık gittiğimiz için bi dahaki sefere artıkKızlarr oğlum 2950 olms iyiyms çok şükür Nst ye grcem brz dan. Renkli fotosunu goremedm doktor vrmedi bn de demeyi unutmsm aşırı üzüldüm yaaaa
Sınavdayiz canim.sabir gosterip gosteremeyeckmiyiz sınavdan geciyoruz.senin gundemin hamilelik bizim gundemimiz artik bebisler.bunlar normal olagan seyler utancak birsey yok canim.Off canlarım yaa.. hastaneden bebişleri nın cıkmssını beklyen butun anneler saglıklı kavusun inşallsah siz bunlarla ugrasırken bizde dogum korkusu cekıyoruz utandım vallahi
Yok kiz azcik uzuldum:)Uyuyo bzmki hrhlde doktor o zmn kabul etmiyor kalp atışını iniş çıkışlı istiyor daha yatacam nst de galibaMaşallah oğluna canım bozma moralini bak nst ye de girecekmişsin stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?