bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm bn sapkasini yanlışlıkla attım tacı yanlardan ayrılmış. Elinde yıka bnce

Hadi ya.üzüldüm cnm.atmiim madem.Geç olsun güç olsn naapalm

Kızlarr oğlum 2950 olms iyiyms çok şükür Nst ye grcem brz dan. Renkli fotosunu goremedm doktor vrmedi bn de demeyi unutmsm aşırı üzüldüm yaaaa

Maşallah cnm bebeğine.bizde bugün yüzümüzü görmeyi unuttuk doğumla ilgili bişey dedi mi doktorun

Spınal sonrası hiç agrın olmadımı canım
Cok fazla olmadi normal amleiyat agrilari oldu.epiduralden sonra kac defa agri kesici oldugumu hatirlamiyorum bile.genel anestizi oldugumda bile agri kesici istemedim ekstradan.ameliyat sonrasini gectim epiduralde ameliyat ani cok fenaaaaaa.anlatilmaz derler ya aynen oyle.herseyi hissediyorsun.

Hadi ya tatlım yıllardır talcid kullanan bi insanım resmen kurtaricimdir benim o , sağol bilgilendirdigin için doktora gidicem zaten cuma günü o zaman ya şurup ya rennie birşey yaz diyim artık

Ahaha galiba seçiyorlar evet :) kiloya çok takılmıyorum aslında ama gerilemesi az da olsa canımı sıktı ne yalan söyleyeyim.. Oğlum da 38+4'te 2810gr doğdu yoksa alışığım küçük bebeğe :))

Hakkında hayırlısı hangisiyse o olsun canım. Kızına da geçmiş olsun Rabbim şifa versin iyileşsin çabucak

Ztn canım. Hevesi yok ki kadının hiç üstelik tek.oglu ve ilk torunu olacak. Şaşırıyorum resmen. Beni sevmediği için torunu da sıcak bakmıyor sonucunu cikariyorum

Kimileri öyle oluyor canım. Benim kv kp de öyle. Eşim tek çocuk olmasına rağmen ilk doğumuma herkesten sonra geldiler ve misafir gibi yarım saat oturup hediyelerini verip gittiler. Boşver takılma

Biberonlami besleniyor yoksa sondaylami.oksijeni kestikten bir kac gun sonra taburcu ediliyor zaten bi sorun olusmazsa
Insallah en kisa zamanda sizde evinize gelirsiniz.

Ahh kiyamam ya Allah yardımcınız olsun canım kızın iyileşir inşallah tez vakitte doğumunda hayırlı zamanda olur inşallah.

Kisslar dopler de bebeğin yüzünü gostermiolar doktor bebeğin beslenmesi gelişimine bakiyrz dedi.
Bu arada doktorum bebegimn kilosuna 2817 demişti doplerdeki doktor 2848 dedi.bikaç saatte kilo almaz herhalde.olcumlerdeki farklılığı anında yaşadım.o sebeple bende 2900 diyrm.karsilastirma yapanlara :)
Tahlillerimde ldh değeri yüksek çıkmış.bu da gebelik zehirlenmesini gosterioms herhalde.sınır 450 benm 463 çıkmış.idrarda protein negatif şükür.haftaya yeniden çağırdı.Bi de 4 kg almsm biraz fırça yedim tansiyonun yükselirse hemen doğuma alırım falan dedi.inşallah bişey olmaz

BegumBB cnm haftaya çağırdı tekrar.salı günü gel dedi.salıya randevu alcm bende.sende p.tesi gitmistin aslında cuma da gitceksn ama tekrarını cumaya mi yoksa p.tesiye mi çağırır.p.tesi gitcek olursan bende salı yerine p.tesi geleblrm ya da sen salı gel :)

valla bılmıorum canm ama bel agrım dehşet

Hadi ya.üzüldüm cnm.atmiim madem.Geç olsun güç olsn naapalm

Maşallah cnm bebeğine.bizde bugün yüzümüzü görmeyi unuttuk doğumla ilgili bişey dedi mi doktorun
Yok cnm pek konuşkan değil doktor.hemşireye sordum anestezi doktoruyla ne zaman görscem diye.yatış yapınca goruscekmisim.

Off canlarım yaa.. hastaneden bebişleri nın cıkmssını beklyen butun anneler saglıklı kavusun inşallsah siz bunlarla ugrasırken bizde dogum korkusu cekıyoruz utandım vallahi
Sınavdayiz canim.sabir gosterip gosteremeyeckmiyiz sınavdan geciyoruz.senin gundemin hamilelik bizim gundemimiz artik bebisler.bunlar normal olagan seyler utancak birsey yok canim.
Biliyorsunuz 3 cocugumda premature dogdu 2si sadece kuveze girdi birini hemen aldim.Cok sukur benim bebegim 18 gun kuvezde kaldiktan sonra cikti insallah en kisa zamnda meleksr ve Melan-kolik de yavrularini kucakliycaklar.

Sizler insallah vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz bebisinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…