bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy darisi bana ve tum bwkleyenlere.... Surekli yokluyorum kendimi sancim varmi ay basladi mi leke geldi mi. Hurma yiyorum falan... Bekletme artik gel bebegim hayirlisiyla...ins 40 lari bulmam

ben de dün sabahtan akşama lohusa terliği olabilicek ev terliği baktım.. evet evet bildiğimiz evde giymelik terlik sonra efendime söyliiim 55 bin farklı siteden sonra en son floya girdim kendime bi tane buldum attım sepete baktım kargo ücretsiz olması için 50 lira olmalı en az dur dedim eşime de bi terlik alayım ve noldu?? ona terlik ararken benim sepetteki terliği başkası aldı ben kaldım ortada gerçekten gına gelmişti artık sabahtan beri o kadar araştırmamdan sonra gece 12 ye yaklaşırken de bu olunca direk vestiyere yöneldim evde yeni aldığım terliklere alıcı gözle baktım amaaaaannn hastaneye kimse gelmicek zaten ayağıma bakan hemşireler de totomu yesin gibi cümlelerle süslenmiş avutucu iç konuşmamdan sonra şimdi çok huzurluyum.. evdeki terliğimi koydum çantaya

Hahaha aynısı defalarca bana da oldu bazı sitelerde de şöyle bir durum var sepeti doldurana kadar yarım saat geçiyor ve sepet boşalıyor otomatikman öyle kalakalıyorsun..ben kızımda pazardan normal terlik almıştım valizde duruyordu kalkıp alamadım aklıma da gelmedi bezden hastane terliği giymiştim

En mantiklisini yapmissin canım valla evdekiler bana olsa bende koyucam cantaya ama ayaklarim sisti ve büyüdüler maalesef olmuyor giyilmeyenler , herşeyi aldım bi terlik kaldı benimde dışarıda flosuydu madam cocosuydu baya yer gezdim yook bulamıyorum ayy sistim

canım madame coconun çok tatlı bi terliği var çok sade ince bi fiyonk var üstünde.. fiyatı da 18-20 lira bişeydi ama her iki sitede de 40-41 numarası kalmıştı sadece bana olmadı yani

fil hafızası artık kendim de fil kadarım zati hafızam ve ben uyumlu bi çift olduk
haaha töbe :)) kendine hakaret etme çünkü bizde öyleyiz :) bizede etmiş oldun bi bakımaa bi body giyiorum alttan göbüş fırtlıyo açık kalıyo ekmek teknesinde kirli karakteri vardı onun gibi oldumm :)

Eklentiler

• hqdefault.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 37
canım madame coconun çok tatlı bi terliği var çok sade ince bi fiyonk var üstünde.. fiyatı da 18-20 lira bişeydi ama her iki sitede de 40-41 numarası kalmıştı sadece bana olmadı yani
Emin ol sana tam olurdu bedenleri çok dar onlarin kuzum büyük numara olduğuna bakma bizzat denedim orda ama içime sinmediler :/

ne güzeeeeeeelll hayallerimdeki kv kp

Söylemek istemediğin kişiler boyu kilosu kaç derse olmasi gerektiği gibi maşallah hersey yolunda de gecistiririm neden açıklama yaparsın ki? Söyleme dusunsun dursun kaç oldu acaba diye:)

ldh değeri neymiş ki acaba ilk defa duyuyorum.. herhangi bi farklılık var mıydı canım kendinde hissettiğin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…