- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.781
Aman hepten salla ozaman ,daha iyi karışan olmaz :)Ztn canım. Hevesi yok ki kadının hiç üstelik tek.oglu ve ilk torunu olacak. Şaşırıyorum resmen. Beni sevmediği için torunu da sıcak bakmıyor sonucunu cikariyorum
Ya bi arkadaş bikere uyuşukken yaptılar bikere uyuşukluk geçince demişte ona takıldım ,acır o dedim kendi kendime :) acısada yapılcak acımasada ,iyi bişey ki yapıolardır ama işte ben çok ödleğim heraldecanım nıye korkuyorsun ondan hiç korkmazaten uyusmus oluyorsun ve içerideki sıvıyı atmak için yapılıyor gayet sağlıklı bir durum yapmazlarsa kız hatta
Hayatım 5 lira katkıları olmadı ne nişanda ne düğünde.herşeyi eşimle ben yaptık.evimizi arabamızı hep borçla harçla kendimiz yaptık.yoo eviniz çok güneş almıyor yok önü kapalı yok müteahhit kaliteli malzeme kullanmamış diye bir de kulp takmazlarmı.görümcemin kiralık evini yüceltiyorlar.oğlunun kendi evini yeriyor kızının kiralık evini yüceltiyorlar.gelnde kitlenme sinirden.ay akıllısı bizi bulmaz zatenSenin kv heralde evlilik boyunca yapamadığı tüm garezini şimdi yapıyor :) töbe töbee anlayışsız insanla uğraşmak çok zor. benim kp öyle ama eşimde anca bayram da arar konuşur. Herkes ettiği kadar değer görüyor işte evime şimdiye kadar 2 kez geldi halılarıma koltuklarıma laf ediyor bunları bilerek mi böyle aldınız ne garip renkler falan. hem 2 kuıruış katkıları olmadı hemde evimi beğenmiyor.
Kiz geçen hafta Adamcagiz kndi acmsti bn de ona güvenip kndjmi söylemeye hazrlamadm.öyle oldu yani ama smdiden kuruyorum bak kndimi haftaya unutmicimm:)kıyamam bebişim anlayabiliyorum senio adi drun da işine gelmiştir :)))
Çatı muayenesi için hic kasılma canım gayet kolay saniyelik bir sey. Herkes için için sezaryen istiyor bende de bir normal dogum aşkı varki sormayın. Acaba diyorum ben çok mu basit görüyorum bu dogum olayınıKızlarrrr
Yarın doktor kontrolüm var ,çatı muaynesi yapacak.
Eğer uygun deilse sezeryan tarihi verceekk.
Ay çok heyecanlıyım bennn.
İnşAllah herşey benim ve bebeğim için en hayırlı neyse o şekilde olur.
Ama sanki sezeryan istiom içten içe ve söleyemiom :)
Zaten doğsun istedikçe ,uğraştıkça gelmezler :) canımm en hayırlı zamanda gelsin inşAllah bende bian önce kavuşmak istiyorum bebeğime....özledim yahuuKızlar ben artik doğurmak istiyorum ya. Sıcak duş yürüyüş hurma...hepsini yapıyorum ama tık yok resmen. 40 haftayı geçecek diye korkmaya başladım artık.
Kızlarrrr
Yarın doktor kontrolüm var ,çatı muaynesi yapacak.
Eğer uygun deilse sezeryan tarihi verceekk.
Ay çok heyecanlıyım bennn.
İnşAllah herşey benim ve bebeğim için en hayırlı neyse o şekilde olur.
Ama sanki sezeryan istiom içten içe ve söleyemiom :)
Kızlar ben artik doğurmak istiyorum ya. Sıcak duş yürüyüş hurma...hepsini yapıyorum ama tık yok resmen. 40 haftayı geçecek diye korkmaya başladım artık.
Bence kalitesiz yapiskanlari hep belliydi canımiçine niye sinmedi datlım kalitesiz mi duruyolardı?? belki bi sonraki kontrol çıkışında alırım antepten
Evet çok heyecanlı :) Allah kurtarsin kuzum sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallahHaftaya son kez gtcem canjm sonra doğum annecim heyecanlandm:)
Ya canım şöyleki ,bende çok isterdim normal doğum ama ben iki bebek kaybı yaşadım ve ilkinde kürtaj oldum ikincisinde ameliyat+kürtaj..bunlardan sonra ilk ilişkiye girdiğimde hep çok canım yandı ve tansiyon düşmesi gibi olumsuz olaylar yaşadım ve biraz o olaydan soğudum zor geçti hatta ilaç kullandım pskolojik.şimdi şeyimden bişey çıkma düşüncesi geçmiş sebeplerden dolayı beni biraz geriyor.yinede çatıma baktırıp doktorla enine boyuna konuşmadan sezeryan demekte istemiyorum.hayırlısı bakalım nyse öle olsun.Çatı muayenesi için hic kasılma canım gayet kolay saniyelik bir sey. Herkes için için sezaryen istiyor bende de bir normal dogum aşkı varki sormayın. Acaba diyorum ben çok mu basit görüyorum bu dogum olayınıne güzel sancılar tutacak bi aksiyon olacak
1 haftadır sabah ac karnina hurma yiyorum hergun yürümeye çalışıyorum yürüyüşten sonrada sıcak dus alıyorum akşamları biraz sancı oluyor o zamanda comel kalk yapıyorum canim ama henüz bir gelişme yok sizin var mi başka bildiginiz yöntemlerMaşallah canımdoğal hızlandırma çabaları yapıyo musun hurmaydı sıcak duş falan
Bende normal ciyim yanlız değilsin ahh keşke olsa sezeryan dan çok korkuyorumÇatı muayenesi için hic kasılma canım gayet kolay saniyelik bir sey. Herkes için için sezaryen istiyor bende de bir normal dogum aşkı varki sormayın. Acaba diyorum ben çok mu basit görüyorum bu dogum olayınıne güzel sancılar tutacak bi aksiyon olacak
Benim de bir kaybım var bende kurtaj oldum canım. Anlıyorum seni . Allah kimseyi o masaya böyle bi sey için yatırmasın. Allah evlatlarımıza bize sağlık versin de nasıl doğdukları çokta onemli değil boşverYa canım şöyleki ,bende çok isterdim normal doğum ama ben iki bebek kaybı yaşadım ve ilkinde kürtaj oldum ikincisinde ameliyat+kürtaj..bunlardan sonra ilk ilişkiye girdiğimde hep çok canım yandı ve tansiyon düşmesi gibi olumsuz olaylar yaşadım ve biraz o olaydan soğudum zor geçti hatta ilaç kullandım pskolojik.şimdi şeyimden bişey çıkma düşüncesi geçmiş sebeplerden dolayı beni biraz geriyor.yinede çatıma baktırıp doktorla enine boyuna konuşmadan sezeryan demekte istemiyorum.hayırlısı bakalım nyse öle olsun.
1 haftadır sabah ac karnina hurma yiyorum hergun yürümeye çalışıyorum yürüyüşten sonrada sıcak dus alıyorum akşamları biraz sancı oluyor o zamanda comel kalk yapıyorum canim ama henüz bir gelişme yok sizin var mi başka bildiginiz yöntemler
Demek ki arada duruyor bazen.içim rahatladı yaa.şu an seninkinin kilosu da çok güzel.ay valla kafam sakinleşti yaE
Evet cnm sana yazmstim hatta.bi gttm 2 haftada 2 kilodan 2710e xikti. Snra ki hafta 2730 dedi yani sadece 20 grm almsti canim normal dedi.bu hafta 2950 olms.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?