bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben
Benim ki de bir haftada 60 gr almış sadece.çok ağladım çok üzüldüm.gerçi kendi doktorumun aletiyle ölçülmedi ama aynı hastane sonuçta 35+3 de 2.500 kg dedi.48-49 cm gibi boyu dedi.oğlumu 36+3 de 2.900 doğurdum.bu abisi kadar da olamicak galiba.sonradan dedim aman napim zayıf çocuk acayip tombiş oluyor büyüdükçe.tecrübe ile sabit

Canım
Canım sen çarşı pazar diyorsun.başka şehirdeler kv ne görümce.daha teşefonsa hazırlıklar nasıl gidiyır kızım ne yaptın ne ettin diye bile sormadı.sormakla dil mi yorulur.o kadar alakasızlar yani.ama severken görsen ay dersin nasıl düşkün nasıl seviyor.inanılmaz reklamlar dışa doğru...

Amin canım Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin

Naptim cnm gittin mi bugun kontrole ne dedi doktor dogumla.ilgili konustunuz mu
Cnm nst den snra bi daha grdim bu kombine sezeryani sordum anestezi doktoruyla görüşürsun dedi.bi de sabah 10 da yatış yaparsın hastaneye dedi doğum günü. Bebis 2950 olms her şeyi iyi çok şükür. Kan idrar da vrdim.monurol vrdi azcık bakteri varms.kan hapı vitamin yazdı vardı evde ama bsy demedim.

Ay ne
Ay ne meraklılar dünürlerle kaynaşıp karışmaya.karşıda dünürüm varsa seviyeli olurum yaa.ağır olurum ki molla desinler.zaten bunlar bötle vıcık vıcık hareketleri yüzünden gözümizde ağır ve saygıdeğer olamıyorlar.şöyle acele etme bi hanım hanım dur atlama biz de nasıl ağır ve hanım bi kv var diyelim.yok illaa vıcık vıcık olcaklar.ıyyy

Ayşecim
Ayşecim senin de bebeğğn bi ara az mı kilo almıştı ben mi yanlış hatırlıyorum.

aaaaaaahhhhhhhh yarama bastın benim evdeki yeni adım kirli ben de kendimi hep ona benzetiyorum ne giysem alttan pörtlüyo bi gün dedim eşimin tişörtünü giyeyim bi baktım öyle de yarmagül gibi durdu

aynen canım aynen ama nerdeeeee her bokun içinde afedersin

aaaaaaahhhhhhhh yarama bastın benim evdeki yeni adım kirli ben de kendimi hep ona benzetiyorum ne giysem alttan pörtlüyo bi gün dedim eşimin tişörtünü giyeyim bi baktım öyle de yarmagül gibi durdu

Bu yorumları okudukça mutlu oluyorum tek olmadığım için he birde tişörtlerin önü artık yemek lekesi eşim çocuğa alırken sana da önlük alalım diyor 

Bn de börek kek meyve suyu içip grdm.pek hareketli değildi ama kabul etti doktor:) hemşire gelip karnimi salladı diğer yöntemi istemezdim zaten:)

yok ya bizi artık bi beyaz şahin paklar ama modifiye haaaaaa öyle düz model istemem içinde böyle kırmızı mavi pavyon ışıklrı olanından onunla gidicem doğuma

Ve aklıma gelen fon müzik hadi ellere düş hadi dillere düş bana masal anlatmaydı film galiba

benim ablama ve onun eltisine de yapılmamış.. ama yapılması acı verici olsa da bizim hayrımıza galiba napalım katlanıcaz :/
aslında bilmemek lazım ,araştırmamak lazım...doğaclama ne yasıyosan yasadığın an öğrencen ama işte internet falan filan herşei öğrendik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…