- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.821
İnşallah canım 2800 filan doğar zaten takvimde yazan kiloyla aynı ama insan çekiniyor işte inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruzCanim kilosu haftasına göre çok iyi maşallah 2800 fln dogsa o bile cok iyi.iki arkdsm 40 haftada 2650 dogurmslar bebslerini
Söylemek istemediğin kişiler boyu kilosu kaç derse olmasi gerektiği gibi maşallah hersey yolunda de gecistiririm neden açıklama yaparsın ki? Söyleme dusunsun dursun kaç oldu acaba diye:)
Ayy hayirli olsun simdiden canim haberdar et bizi dee minigin habercisi miymis degil miymissTelaş yaptım nişanı görünce ütü yapıyorum eşimin gomlekleri falan vardı utulenecek...ayyy çok heyecan oldum ki
ldh değeri neymiş ki acaba ilk defa duyuyorum.. herhangi bi farklılık var mıydı canım kendinde hissettiğin??
Biz nasil istersek oyle mi yapio bu anestezici peki. Ne zaman goruscez ki anezteziciyle. Bi de kombime istioruz deyince cok biliosunuz demesinler :)Cnm nst den snra bi daha grdim bu kombine sezeryani sordum anestezi doktoruyla görüşürsun dedi.bi de sabah 10 da yatış yaparsın hastaneye dedi doğum günü. Bebis 2950 olms her şeyi iyi çok şükür. Kan idrar da vrdim.monurol vrdi azcık bakteri varms.kan hapı vitamin yazdı vardı evde ama bsy demedim.
Kızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..
Çok tskr ederim arkadaşlar iyı dilekleriniz için. . İnş kimse bunları yaşamaz. .Canim cok gecmis olsunnminigin biranonce iyilesip kucagina gelecek ins dualarimiz miniginlee
Kızlarrrr
Yarın doktor kontrolüm var ,çatı muaynesi yapacak.
Eğer uygun deilse sezeryan tarihi verceekk.
Ay çok heyecanlıyım bennn.
İnşAllah herşey benim ve bebeğim için en hayırlı neyse o şekilde olur.
Ama sanki sezeryan istiom içten içe ve söleyemiom :)
Çok tskr ederim arkadaşlar iyı dilekleriniz için. . İnş kimse bunları yaşamaz. .
Kızlar ben artik doğurmak istiyorum ya. Sıcak duş yürüyüş hurma...hepsini yapıyorum ama tık yok resmen. 40 haftayı geçecek diye korkmaya başladım artık.
Ben 5 dakika yürüsem sanki geliyormuş gibi geliyor
Dediğin yöntemlerden başka bilmiyorum canım ya onlarda buralardan duyduklarım
Bizde aksamlari hareketliyizMrb kizlar nasilsiniz biz bi hareketli bi duragan belli olmuo hic
Ahaha bn de geçen hfta ayran içip girmiştim o zmn da uyumuştu:) bu sefer kek meyve suyu içip grdim ama hemşire olmams dedi doktor çok güzel dedi:) hakkaten ayran beni bile uyutacakti bi daha icmeyelim:)
Ben her ayağa kalkista bastırıo zilli :) elimle tutarak yuruyrm.sonra aciliyrm
İnşAllah canım Allah gönlüne göre versin.bide benim hemoroid problemim var,normal doğum dahada tetikler die korkuom,ameliyat olmuştum hemoroidden,bidaha o ameliyatı olcağıma 10sezeryana razıyım aslında ,ama yinede çatıma baktırcam içimde kalmasın :)Cnm bende senin gibiydim.içten içe sezeryan olsun hiç ugrasmiim diodm.ama doktor çok güzel normal doğuma müsait diyince birden içim isiniverdi
Komik oldu biraz ama sanki çok kolay olcakms gibi hissettim ki inşallah öyle Olur.ve tekrar normal doğumu ister oldum :)
Gecen hafta carsamba benim idrardaki protein artmaya baslayinca gunu verdilerkız sen ne zaman gün aldııııınnnnnnnn
Cok gecmis olsun canim insallah bebegin biranonce toparlar sen de saglikla kucaklarsin bebisiniKızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?