bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Devam eden bişey yok tatlım. Ne sancı ne kanama.doktor 2 haftayı bile bulabilir telaş yapma dedi.... ama ne mümkün ay sanki yarın dogurcakmişim gibi etrafı topluyorum
Anladim kuzum her zamam hazirlikli ol elbette sakin sakin tamamla herseyini

Kizlar size birsey sorucam. Pazar günü sezeryan ile doğum yaptım. Doktorum spinal olurken sezeryan esnasinda bana dedi ki daha önce ameliyat gecirdin mi dedi gecirmedim dedim. Sonra odama geldi dogumdan sonra bana dedi ki tekrar ameliyat gecrdn mi diye şu yüzden sormuştum dedi. Senin tek tüpün var sol mu sağmi birinin yok oldugunu söyledi sanirim dogustan dedi. Bende peki tekrar çocuğum olmazsa hem bu nasil oldu ki dedim olur ya sorun yok dedi bi de yumurtanin biride rahmin arkasina mi dolanmis oyle bisey dedi kizlar cok tuhafima gitti. Ben cok kolay hamile kaldım kaza ile ilk seferde oldu. Benim bildgm tek tüp ile hamile kalmak zor olur. Hem boyle tek tüpüm vardi ultrosonda gorulmuyor mu muayenede falan. Ben hamile kalmadan once jinekologa gitmiştim bebegi gec düşünüyorum hamile kalmamda bi sorun var mı diye kontrol oldum ultroson da bakti ve gebe kalmanda hic bi problem yok demisti doktor peki tek tüpüm olduğunu o doktor niye ultrosonda farketmedi?

Ilginc cnm benimde tuhafima gitti valla ama ne guzel ki rabbim aratmdan verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…