bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tatlım gözün aydın :) bi an önce iyileşir yavrucak inşallah, sen de o arada toparlarsın, güzellikle sağlıkla kavuşursun inşallah

Kızlar ben artik doğurmak istiyorum ya. Sıcak duş yürüyüş hurma...hepsini yapıyorum ama tık yok resmen. 40 haftayı geçecek diye korkmaya başladım artık.

Ah kızlar aynı durumdayım, gelsin artık dedikçe ağrılarım da azaldı gitti.. Oğluşla konuşuyorum istediğin zaman doğabilirsin annecim biz hazırız seni bekliyoruz diyorum :)) bugün kontrol var bakalım açılma artmış mı hâlâ 2cm mi? Nst fln sancım var da ben mi hissetmiyorum acaba diyorum :/ heyecandan da uyuyamıyorum, artık sabah olsa :))

Tatlım nasıl oldun? Bel ağrısı da kusma da doğum belirtisi, doktora gitsen yada en azından arayıp bi sorsan iyi olur gibi..

Canım senin heyecanını en iyi ben anlarım.dış gebelik geçirdim iç kanama ile ameliyata girdim.ölüm riskim yüksekti.çok şükür alacak nefesim varmış.sağ tüpüm alındı .aşılama tutmadı.rahim filmleri göbekten iğneler eşimin ameliyatı rahim yaraları derken 3.5 sene oğlum kendiliğinden geldi oğlum.şimdi de kızıma da tek tüple korunmayı bırajtıktan 3 ay sonra kavuştuk.çok şükür verene.sağlıkla kucağımıza alalım ibşallah yavrularımızı..

Bu kadar olmasa da keşke kv de bizi birazcık benimsese birazcık düşkün olsa.oğlumu birazcık önemsese.

Ben 1 hafta sonra yaptırmıştım.gerçi 9. Günde göbeği düştü ama bilemezsin tabi.15. Gündevdüşen var.bana ebe arkadsşım 1 hafta yıkama dedi.bebeğin üstünde kalan amniyon sıvısı onun ilk kalkanı hastalıklara karşı dedi.bana da pis geldi ama o sıvı senin elinden ağzından binlerce kat daha temiz dedi.peki dedim uydum.ondan mıdır bilmem oğlum kolay kolay hasta olmaz.bağışıklığı güçlüdür

Gitmedin mi diktora ne dedi?? Nisan oldugunu nasil anladin?? Agrin var mi??
Doktor sordu sancı varmı -dedim yok.
Bebek hareketleri nasil dedi-Normal dedim.
Eğer bebek hareketleri azalır, kahverengi akıntı devam ederse, veya kahverengi akıntı pembeleşirse ve bu pembelik sonrası sancı durumu oluşursa direk geliyorsun dedi.Fakat bu durum 2 haftada da ,bu gece de oluşabilir dedi.Sakın ol.takip et dedi.Asla köyü renk çamaşır giyme dedi.

Canim benim ya Kıyamam ben size şu an aglamaktan helak oldum..Sağlıkla kavuş bir an önce kuzunaaaaa.Rabbim bir daha hiç ayırmasin sizi.

Evet cnm bn de seni çok iyi anlayabiliyorum oğluma kavuşmak bi hayal gibi şu an bnm için.hala inanamıyorum.imsallah sağ salim kavuşmak nasip olur.

Allah yardımcınız olsun canım. Bir an önce sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.

Insallah cok cabuk cikar kuvezden bebegin.ortalama 1 hafta kaliyor galiba.kizim yattigi kuvezdede oyle bir bebek vardi 7-8 gun sonra cikti.Allah sofa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…