- 2 Mart 2016
- 532
- 1.159
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.941
Tatlım gözün aydın :) bi an önce iyileşir yavrucak inşallah, sen de o arada toparlarsın, güzellikle sağlıkla kavuşursun inşallahKızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..
Kızlar ben artik doğurmak istiyorum ya. Sıcak duş yürüyüş hurma...hepsini yapıyorum ama tık yok resmen. 40 haftayı geçecek diye korkmaya başladım artık.
1 haftadır sabah ac karnina hurma yiyorum hergun yürümeye çalışıyorum yürüyüşten sonrada sıcak dus alıyorum akşamları biraz sancı oluyor o zamanda comel kalk yapıyorum canim ama henüz bir gelişme yok sizin var mi başka bildiginiz yöntemler
Tatlım nasıl oldun? Bel ağrısı da kusma da doğum belirtisi, doktora gitsen yada en azından arayıp bi sorsan iyi olur gibi..off çok zordayım belım çok agrıor dunden berı kusuyorumda sureklı adalatıda bıraktım dun sızce neden oluor ne oturabılıorum ne yatabılıorum kusuyorum da sureklı kafayı yıcem benım gbı olan var mı
Ben hamilelik basindan beri ne olur ne olmaz diye hep beyaz camasir giyiyorum :)))ben hep pecete koyuyorum siyah fln giyince
Canım senin heyecanını en iyi ben anlarım.dış gebelik geçirdim iç kanama ile ameliyata girdim.ölüm riskim yüksekti.çok şükür alacak nefesim varmış.sağ tüpüm alındı .aşılama tutmadı.rahim filmleri göbekten iğneler eşimin ameliyatı rahim yaraları derken 3.5 sene oğlum kendiliğinden geldi oğlum.şimdi de kızıma da tek tüple korunmayı bırajtıktan 3 ay sonra kavuştuk.çok şükür verene.sağlıkla kucağımıza alalım ibşallah yavrularımızı..Evet cnm 2 sene bekledik çok uzun bi süre değil gibi ama bana uzun geldi tabi.2 ameliyt bi tup bebek insan yiprqniyor tabiki etrafin çene de durmuyor sağ olsunlar.zor günler çok şey öğreterek geçti inşallah bundan snra evlatlarimizla güzel olur her şey
Bu kadar olmasa da keşke kv de bizi birazcık benimsese birazcık düşkün olsa.oğlumu birazcık önemsese.Canım bu eski kafa lar böyle erkek anneleri olunca torun onların oluyor oğlunun soyu var sadece kadının bir katkısı yok tövbe tövbe ondan ne desen anlamaz bu kafalar. Dert oldu dediğin gibi şimdi ona senin ailene yakın olacak oğlunun oğlu annaneci olacak diye. Benim ananem de dayilarimin çocuklarını bizden çok severdi suratımıza derdi babanneler torunlarını daha çok sever diye ben de durumuyum babannemi bende senden daha çok seviyorum dediydim bende o zaman. Ama bu kadın 90 yaşında şimdi nereyse yıl olmuş kaç hay allahım senin bu kv şöyle eli masalı bir gelin lazımmış
Doktor sordu sancı varmı -dedim yok.Gitmedin mi diktora ne dedi?? Nisan oldugunu nasil anladin?? Agrin var mi??
Evet tatlım sakin siyah iç çamaşırı giyme... Benim doktorum baştan beri yasakladı kOyu renk çamaşırı. Hele şimdi sıkı sıkı tembih etti.ikimiz arasında bi gün var ya canım panik oldum ve ilk iş siyah çamaşırımı hemen lila rengiyle değiştirmek oldu
Aynen benim de 6 Şubat tatlimYok bebişim benimki geriden gidio yanlış yani ben kendim ilk hamile kaldığımda tahmini yazmıştım, sonra değiştirmedim,6şubat son adet tarihim :)
Amin inşallah az biraz daha beklesin benim yakışıklı oğlum.Nisandan 1-2 hafta sonra dogum yapan cok canim beklicektir kuzun saglikla gelcektir ins
Dmi anlariz yani sonucta farkli biseydir
Canim benim ya Kıyamam ben size şu an aglamaktan helak oldum..Sağlıkla kavuş bir an önce kuzunaaaaa.Rabbim bir daha hiç ayırmasin sizi.Sondayla besleniyordu onu da cikarmislar..sondayi cene kismina yapistirmislardi onu da sokunce yavrumun cenesi yara olmus..vucudu yuzu hep isilik olmus...cok uzuluyorum onu oyle gorunce..artik biberonla besliyorlar dunden beri..insallah dedigin gibi bikac gune cikar..Allah sabir versin tum bebegi kuvezde olan annelere...cok özlüyorum her gun 1 defa gorebiliyorum o da 3 dk felan onu da telefonuma video kaydedip surekli onu izliyorum..
Evet cnm bn de seni çok iyi anlayabiliyorum oğluma kavuşmak bi hayal gibi şu an bnm için.hala inanamıyorum.imsallah sağ salim kavuşmak nasip olur.Canım senin heyecanını en iyi ben anlarım.dış gebelik geçirdim iç kanama ile ameliyata girdim.ölüm riskim yüksekti.çok şükür alacak nefesim varmış.sağ tüpüm alındı .aşılama tutmadı.rahim filmleri göbekten iğneler eşimin ameliyatı rahim yaraları derken 3.5 sene oğlum kendiliğinden geldi oğlum.şimdi de kızıma da tek tüple korunmayı bırajtıktan 3 ay sonra kavuştuk.çok şükür verene.sağlıkla kucağımıza alalım ibşallah yavrularımızı..
Kızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..
O degil benim ic camasirim da koyu nisanim gelse bile haberim olmazdi galiba
Insallah cok cabuk cikar kuvezden bebegin.ortalama 1 hafta kaliyor galiba.kizim yattigi kuvezdede oyle bir bebek vardi 7-8 gun sonra cikti.Allah sofa versin.Kızlar ben dün sezeryan oldum.. Bu 2.ameliyat 1.ye göre çok daha zor geçti maalesef.. Normal dogum gibi bastılar kaburgalarımın kırıldı sandım. . Baya bi bağırdım düşünün yani.. ameliyat bitti oğlumu doktor kontrole götürdü 1 saat fln getirmedi orda korktum ztn.. sonra getirdiler ama oğlum emmedi, ağzından köpükler cikiyodu.. doktor geldi hemen yoğun bakıma götürdüler.. tahlil yapınca ciğerleri enfeksiyon kapmış 10 gün küvozde kalacakmış. . Çok üzgünüm bugün eve geçtik ama oğlum olmadan Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın çok zor gerçekten. . Daha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. . Ben de çoook rahatsızım ayakta uyuyorum o kdr sancim var.. hep bastirdiklari yerler.. Lutfen oğluma dua edin o iyi olsun da ben acıları cekerim umarım kimsenin doğumu böyle zor olmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. lutfen dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?