- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.981
Canım hadi inşaallah bende Doğum gerçekleşmiyor diye sinirden kolidorun duvarını silmiştim akşama Doğuma gittim oğlumda hemde tam açıklıkla sen yine de dikkat et çok yorma kendini gidersen gece gündüz yaz bize mutlaka dua ederiz mutlaka... rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sorun var diye dusunme canım 36dan sonra hatta bazı doktorlar 34ten sonra 2 haftada bir çağırmaya baslar 27den sonra da dogum yaklaştıgı ıcın haftada bır cagırırlarİnşallah bebişin kilo almıstır Üzme kendini ama kafein tüketimin varsa azalt canım kahve, kola, aşırı çikolata düşük kilolu bebeğe sebebp olabiliyor mesela tabi bazı bunyelerde değişik etkisi olabiliyor. Bebişine kilo aldırmak istiyorsan canım haftada en az 300 gr somon, her gun en az bir porsiyon et (tavuk kırmızı et) ve bir porsiyon da baklıyat ye canım barbunya kurufasulye mercimek nohut bunlar hep bebişe kilo yapıcı besinler tabi her gun 3 kase yogurt tüketmeyi de unutma kaseden kastım 1 kaseyi 3 4 kasık olarak dusun.. kalsiyum tuketımı de muhim cunku. Ama atıyorum sut de içiyorsun diyelim ozaman 2 kase yogurt 2 bardak sut ıcebilirsin. günde 1500mg kalsiyum almamız ideal
Yemek yapmak içimden gelmiyor demişsin. Benim de içimden pek gelen birşey değil canım oyuzden haftada bir gun mutfaga gırıyorum 1 haftalık yemek yapıorum ben de 4 tencere atıorum en az 4 gün yetecek kadar mercimek yine en az 4 gun yetecek kadar etli bezelye,koyu yesıl yapraklı sebze bir tencere bir de yanına eşim için pilav ya da makarna yapıorum (kendim en fazla 1 ogunde 1 yemek kasıgı tuketıyorum bazan hiç tuketmıyorum)2 saat bilemedin haftada en fazla 3 saat harcamıs oluyorum canım bide dondurulmus sogan tuketmeye basladım gebelık boyunca pratık oluyor kokmadan pişiyor diye
Günaydın güzel anneler ve bebisleri
galiba ben sifayi kaptim kızlar dünden beri burun tıkanıklığı ve kuru öksürük var. Çok kötü deilim ama önerileriniz varsa alayım, daha kötü olmadan kendimi onarayim .
Anladım canım bende doğuma yakın alacam bir evi dip bucak temizlesinCanim tek başıma yapmam ne mümkün yardimci aldım saolsun, evim miss gibi oldu. Wc ve banyoyu ben kendim istemedim , sevmiyorum oraları başkasının temizlemesini , hoş ilk kez birini aldım ama
Benim şuanki halim :) saç tepemde topuz uykusuz suratsız bakımsız bir lohusayım düşman başına :)
Kizlar ya 32. Haftadayim kasigima yuk biner gibi bi baski agri giriyor ve bebegin hareketlerini asagidan hissetmeye basladim bi tekme atsa rahmim titriyor ve aciyor normal mi?
Benimde aklımdan geçti bu yazdıkların sonuçta hepimiz hamile kadinlariz negatif doğum hikayesi dokunuyor bende dusunup duruyorum paso , yinede Allah yardım etsin etsin demeden duramiyorum hep aklımdaGünaydın kızlar. yazmıyım dedim ama tutamadım kendimi .. etiketlemiyoruım kendisini sonuçta yeni doğum yaptı canı sıkılmasın . dün akşam doğum yapan bir annemizin buradan yaptığı paylaşımı ben pek hoş bulmadımüzüldüm açıkcası bilmiyorum hormonların etkisiyle mi yanlış düşünüyorum ama. Bu arkadaşımız şimdiye kadar buradan hiç yazmamış bizimle iletişime gçememiş kaburgalarım kırıldı .. çok bağırdım diye doğum hikayesini yazması ne kadar doğru :/ muhtemelen dua istemek için yazdı Allah yardımcı olsun ama bence burada yazdıklarımızdan hepimiz mesulüz. Yanlış hatırlamıyorsam @gonulll dü sanırım kızlar doğumum zor geçti ama anlatmıycam size demişti yada onun gibi bir cümle kurmuştu. Bu incelik ozaman beni çok duygulandırmıştı. Tabiki zor doğumlarımız olacak bu bende olabilirim açıkcası doğum sonrası yazacağım şey kızlar şuan iyi gitmeyen şeyler var dua edin bize olurdu. Yine dualarınızı alırdım . çok mu takıldım bu mevzuya bilmiyorum muhtemelen düşününemedi yazdı onunda farkındayım ama içimi dökmek istedim galiba
Bu kadar olmasa da keşke kv de bizi birazcık benimsese birazcık düşkün olsa.oğlumu birazcık önemsese.
ay canım benim maşallahh oglunada sanadaaKızlar maşallahınız var çok sayfa birikmiş beni etiketleyenler ve alıntulayanları ancak okudum. Hepiniz çok sağolun. Dün eve çıktık ama inanın gecemiz gündüzümüz belli değil çok uykusuzum. Evde hafif ağrılarım oluyor çünkü hastanedeki ilaçlar iğneler burda yok malesef ama hafif atlatıyorum dayanıyorum en azından. Bebeğim çok kusuyor. Emziriyorum aç kalıyor az bişey mama veriyoruz gazını zor çıkarıyor derken kusuveriyor sonra tekrar acıkıyor mızmızlaması da çok tok olsada altıda temiz olsa nedensiz ağlıyor çok yorgunum inşallah böyle devam etmezburaya girecek fırsat bulamıyorum ama merak ediyorum çok. Başka doğuran varmı biriniz beni etiketleyip yazsın lütfen. Yarın doğum yapacaklarını Allâh yardımcısı olsun. ahmoz kuzum girmesemde aklımdasın günlerini sayıyorum kaldı 3 gün senin doğuma:)))) inşallah hepiniz sağ salim kavuşun kızlar herşeye rağmen mis kokusuna doyum olmuyor uykusuz kalmama rağmen uyurken bile onu izliyorum teyzeleri pek tatlı maşallah:))))
Ahh yavrum ya daha çok küçük annesi huysuzluğu sıkıntıları cok normal Allah sana şifa versin ki bebeğine ve kızına rahatça bakabil inşallah seviyorum seni Allah yardımcın olsunKızlar maşallahınız var çok sayfa birikmiş beni etiketleyenler ve alıntulayanları ancak okudum. Hepiniz çok sağolun. Dün eve çıktık ama inanın gecemiz gündüzümüz belli değil çok uykusuzum. Evde hafif ağrılarım oluyor çünkü hastanedeki ilaçlar iğneler burda yok malesef ama hafif atlatıyorum dayanıyorum en azından. Bebeğim çok kusuyor. Emziriyorum aç kalıyor az bişey mama veriyoruz gazını zor çıkarıyor derken kusuveriyor sonra tekrar acıkıyor mızmızlaması da çok tok olsada altıda temiz olsa nedensiz ağlıyor çok yorgunum inşallah böyle devam etmezburaya girecek fırsat bulamıyorum ama merak ediyorum çok. Başka doğuran varmı biriniz beni etiketleyip yazsın lütfen. Yarın doğum yapacaklarını Allâh yardımcısı olsun. ahmoz kuzum girmesemde aklımdasın günlerini sayıyorum kaldı 3 gün senin doğuma:)))) inşallah hepiniz sağ salim kavuşun kızlar herşeye rağmen mis kokusuna doyum olmuyor uykusuz kalmama rağmen uyurken bile onu izliyorum teyzeleri pek tatlı maşallah:))))
Kızlar maşallahınız var çok sayfa birikmiş beni etiketleyenler ve alıntulayanları ancak okudum. Hepiniz çok sağolun. Dün eve çıktık ama inanın gecemiz gündüzümüz belli değil çok uykusuzum. Evde hafif ağrılarım oluyor çünkü hastanedeki ilaçlar iğneler burda yok malesef ama hafif atlatıyorum dayanıyorum en azından. Bebeğim çok kusuyor. Emziriyorum aç kalıyor az bişey mama veriyoruz gazını zor çıkarıyor derken kusuveriyor sonra tekrar acıkıyor mızmızlaması da çok tok olsada altıda temiz olsa nedensiz ağlıyor çok yorgunum inşallah böyle devam etmezburaya girecek fırsat bulamıyorum ama merak ediyorum çok. Başka doğuran varmı biriniz beni etiketleyip yazsın lütfen. Yarın doğum yapacaklarını Allâh yardımcısı olsun. ahmoz kuzum girmesemde aklımdasın günlerini sayıyorum kaldı 3 gün senin doğuma:)))) inşallah hepiniz sağ salim kavuşun kızlar herşeye rağmen mis kokusuna doyum olmuyor uykusuz kalmama rağmen uyurken bile onu izliyorum teyzeleri pek tatlı maşallah:))))
ben de oldum canım bide tromboze olurdu oturamaz kalkamazdım (suanda oluyor) illa kucuk operasyonlar gecırırdım 2 ayda bir pıhtıları temızlerdi genel cerrahi bolmu artık yeter deyip ben de fissur catlak ameliyatı oldum 2 de hemoroid alındı onun acısını bılıorum aylarca cektım ameliyat sonrası da tuvaletimi de yapamadım 2 hafta boyunca yapmam gerekirken cok zor olmustuherseyYok canım engel değil tabiki.sadece var olanı dahada kötü hale getiriyor.ben ameliyattan sora çok sıkıntı çekmiştim oyüzden göze alamıyorum normalde dahada tetiklenir tekrar ameliyat olmak zorunda kalırım die.ben hemoroidle bir makatta çatlak ameliyatıda olmuştum.10sezeryana bedeldi ağrısı sancısı.
Bende cıgmıyorum ne zararı olacak onu bilemedimKizlar bu arada aklima bisey takildi ben bu aralar sakiz cignemeye fena alistim bunun.bir zarari olur mu bebege acaba cenem ayriyo yine birakmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?