bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Dediğin gibi temizlik yapıp doğuma gidenlri veya çok gezip doğuma gidenlri duydum.ondan bi iki hafta daha bekliim diyrm :) bebeğim 3 kiloyu geçsin inşallah da.ekimin sonunda kendimi yormaya baslarm inşallah Tabi bu arada rutin işler tetiklemez inşallah :)

Ahh cnm ne güzel yazmssn.kendi düzenini oturtmussn.maşallah.bizden geçti artık diicm.Zaten ne kadar kaldı.baştan ipi sıkı tutsaydım cok iyi olurdu da olmadı maalesef.yalnzlgn etkisi büyük.Can sıkıntısındn dolayı insan bişey istemio sıkılio Die de dusunuyrm.nasip bakalım ya.sağlıklı olsnlarda az kilo çok kilo farketmez inşallah.Şuan zaten haftasyla uyumlu çok şükür :)

Çok geçmiş olsun cnmcm.Aynı dediklrn bende de oluo burun tikanklgyla uyaniyrm hep.gün içinde ara ara akıntı oluo.araa kuru öksürük.
Yaklaşık 1 haftada böyleyim hemen hemen.şükür fazla ilerlemedi.mandalinaya vuruorm Bazen kendimi ama yiyemedgm günler korkuyrm.onun haricinde hiçbişey yapmiyrm.inşallah ilerlemez.sagsaglim doğum yapar sonrada bebislrmzi sağlıklı bi şekilde emziririz.Tam hasta olmamamz gereken donemlrdyz

Canim tek başıma yapmam ne mümkün yardimci aldım saolsun, evim miss gibi oldu. Wc ve banyoyu ben kendim istemedim , sevmiyorum oraları başkasının temizlemesini , hoş ilk kez birini aldım ama
Anladım canım bende doğuma yakın alacam bir evi dip bucak temizlesin

Kizlar ya 32. Haftadayim kasigima yuk biner gibi bi baski agri giriyor ve bebegin hareketlerini asagidan hissetmeye basladim bi tekme atsa rahmim titriyor ve aciyor normal mi?

Kizlar ya 32. Haftadayim kasigima yuk biner gibi bi baski agri giriyor ve bebegin hareketlerini asagidan hissetmeye basladim bi tekme atsa rahmim titriyor ve aciyor normal mi?

Canım bebeğin pozisyonu ters mi ? kafa yukarda sanırım ablamdan biliyorum onunda hep tersti ve hep alttan ağrısı olurdu.

Benimde aklımdan geçti bu yazdıkların sonuçta hepimiz hamile kadinlariz negatif doğum hikayesi dokunuyor bende dusunup duruyorum paso , yinede Allah yardım etsin etsin demeden duramiyorum hep aklımda

Bu kadar olmasa da keşke kv de bizi birazcık benimsese birazcık düşkün olsa.oğlumu birazcık önemsese.

Canım olurum öyle şey tabiki önemser bebeğini hele bir doğsun. Su var bizler gelin olduğumuz için oğlu ve torunu oluyor seni önemseyen yok yapmacık bizimki arar arada ama oda bak ben ariyorum demek için ben aramıyorum tepkiliyom ya ona

Kizlar bu arada aklima bisey takildi ben bu aralar sakiz cignemeye fena alistim bunun.bir zarari olur mu bebege acaba cenem ayriyo yine birakmiyom

KIZLAR BU ZAMANA KADAR BEBİŞ HAFTADA 200 250 gr ALIYODU BU HAFTA 100 gr ALMIŞ DOĞUMA KADAR NASIL HIZLI KİLO ALDIRABİLİRİM 40 HAFTADA 4 KİLO BEKLİYODU DR BU HAFTA AZ ALMIŞ 2950 SUAN

Kızlar maşallahınız var çok sayfa birikmiş beni etiketleyenler ve alıntulayanları ancak okudum. Hepiniz çok sağolun. Dün eve çıktık ama inanın gecemiz gündüzümüz belli değil çok uykusuzum. Evde hafif ağrılarım oluyor çünkü hastanedeki ilaçlar iğneler burda yok malesef ama hafif atlatıyorum dayanıyorum en azından. Bebeğim çok kusuyor. Emziriyorum aç kalıyor az bişey mama veriyoruz gazını zor çıkarıyor derken kusuveriyor sonra tekrar acıkıyor mızmızlaması da çok tok olsada altıda temiz olsa nedensiz ağlıyor çok yorgunum inşallah böyle devam etmez buraya girecek fırsat bulamıyorum ama merak ediyorum çok. Başka doğuran varmı biriniz beni etiketleyip yazsın lütfen. Yarın doğum yapacaklarını Allâh yardımcısı olsun. ahmoz kuzum girmesemde aklımdasın günlerini sayıyorum kaldı 3 gün senin doğuma:)))) inşallah hepiniz sağ salim kavuşun kızlar herşeye rağmen mis kokusuna doyum olmuyor uykusuz kalmama rağmen uyurken bile onu izliyorum teyzeleri pek tatlı maşallah:))))

Kızlar maşallahınız var çok sayfa birikmiş beni etiketleyenler ve alıntulayanları ancak okudum. Hepiniz çok sağolun. Dün eve çıktık ama inanın gecemiz gündüzümüz belli değil çok uykusuzum. Evde hafif ağrılarım oluyor çünkü hastanedeki ilaçlar iğneler burda yok malesef ama hafif atlatıyorum dayanıyorum en azından. Bebeğim çok kusuyor. Emziriyorum aç kalıyor az bişey mama veriyoruz gazını zor çıkarıyor derken kusuveriyor sonra tekrar acıkıyor mızmızlaması da çok tok olsada altıda temiz olsa nedensiz ağlıyor çok yorgunum inşallah böyle devam etmez buraya girecek fırsat bulamıyorum ama merak ediyorum çok. Başka doğuran varmı biriniz beni etiketleyip yazsın lütfen. Yarın doğum yapacaklarını Allâh yardımcısı olsun. ahmoz kuzum girmesemde aklımdasın günlerini sayıyorum kaldı 3 gün senin doğuma:)))) inşallah hepiniz sağ salim kavuşun kızlar herşeye rağmen mis kokusuna doyum olmuyor uykusuz kalmama rağmen uyurken bile onu izliyorum teyzeleri pek tatlı maşallah:))))

ay canım benim maşallahh oglunada sanadaa zmanla huzursuzluğu geçer heralde çok normal değil mi 9 aydır yavrucaklar nerdeydii şimdi bambaşka bir dünya kim hemen alışabilir. Rabbim hepimize o mis kokularınıı hissettirsin inşş sırada ahmoz var yanii sanırımm bakalım son dk biri olmazsa :) inş onunda doğumu senin gibi güzel geçecek

Ahh yavrum ya daha çok küçük annesi huysuzluğu sıkıntıları cok normal Allah sana şifa versin ki bebeğine ve kızına rahatça bakabil inşallah seviyorum seni Allah yardımcın olsun

Ayy maşallah oluşuna canım bende ilk gunkerden korkuyorum yapabilecekmiyim acaba diye. Allah verir sabrını diyorlar sevgisi bambaşkaymış sende öle demişsin allahım bizede nasip etsin sağlıcakla

ben de oldum canım bide tromboze olurdu oturamaz kalkamazdım (suanda oluyor) illa kucuk operasyonlar gecırırdım 2 ayda bir pıhtıları temızlerdi genel cerrahi bolmu artık yeter deyip ben de fissur catlak ameliyatı oldum 2 de hemoroid alındı onun acısını bılıorum aylarca cektım ameliyat sonrası da tuvaletimi de yapamadım 2 hafta boyunca yapmam gerekirken cok zor olmustuhersey off bilemiyorum ben de biran once de toparlanabilmek için istiyorum normal dogumu neyse doktorumla konusacagım bu konuları 37ıme geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…