- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.921
Hahaaa canım vallahi bende merakla bekliyorum annem kv hepbirarada cümbüş olcak inss yine bilmiş bilmiş konuşup beni delirtmez anneme bişey desem annem sonuçta unuturuz aramızda ama kv öylemi eşim uyarmış gerçi hayret nasıl olduysa karışma annesi ilgilesin sen ev işleri vss uğraş demiş bakalım
Ben geldiiimmm, Nasılsıniz kızlar, ben çok yoruldum, ama çok şükür işlerin %80 i bitti. bi tuvalet ve banyoyu da temizlersem miss gibi olacak . sonra kendime gecicem temiz bir ağda sonrası kuş gibi hafiflicem
Ben geldiiimmm, Nasılsıniz kızlar, ben çok yoruldum, ama çok şükür işlerin %80 i bitti. bi tuvalet ve banyoyu da temizlersem miss gibi olacak . sonra kendime gecicem temiz bir ağda sonrası kuş gibi hafiflicem
pembiş gözlüklerimi takıp kv nin ev işlerini yapıp sana karışmamasını temenni ediyorum
Kendim için aynı gözlüğü takamıyorum maalesef 
Yaa bende o gözlüğü takayım öyle olacak diye avutayim kendimi belki olur. Birde kızlar bebeğin ilk banyosunu ne zaman yaptıracaksiniz göbeği düşüncemi. Geçen bunun muhabbeti olmustuda kv de herkes Ayy olurmuş pis pis kalmaz bebek vss söylenip durdular da
Bizde genelde eve gelince yaptırıyorlar ama doktorlar göbek düşene kadar yaptırmayın diyorlar bir de vücudun da ki doğduğu sıvı faydalı olduğu için faln..
Pediatristler göbek düşüne kadar önermiyorlar.Yaa bende o gözlüğü takayım öyle olacak diye avutayim kendimi belki olur. Birde kızlar bebeğin ilk banyosunu ne zaman yaptıracaksiniz göbeği düşüncemi. Geçen bunun muhabbeti olmustuda kv de herkes Ayy olurmuş pis pis kalmaz bebek vss söylenip durdular da
Tskler canım en iyisi beklemek o zamanPediatristler göbek düşüne kadar önermiyorlar.
Valla benim koca gece 1 den önce gelmediginden ondan umudu kestim, yanıma gelebilecek bi annem de olmadigindan iş başa düştü, yardımciyla birlikte yaptıkOhh rahat etmişsindir bizde yarın yapıcaz eşimle inşallah annem var ama ona bişi diyemiyorum içim el vermiyor
Canim tek başıma yapmam ne mümkün yardimci aldım saolsun, evim miss gibi oldu. Wc ve banyoyu ben kendim istemedim , sevmiyorum oraları başkasının temizlemesini , hoş ilk kez birini aldım amaBravo cnm maşallah nasıl yapıyorsun ben bir ev süpürdüm pilim bitti resmen
35+2de doğdu benim oğlumda 3040 gr doğdu ama 2745 e düştü her çocuk kilo kaybı yaşıyor sanırım saat kurup 2saatte bir emziriyorum mama veriyorum kilo aldırmaya çalışıyorum.inşallah bu günlerde geçecek Can'ım sabırrr 40ı bi çıksa normale döneriz inşallahhhCnm cok zormus evet 2-3 saatte bi emzirmekbi de kucuk olunca cok zor. Bebegin kac haftalık dogmustu cnm. Benim.ki 35+4 de dogdu 2696 gram dogdu 2400 e düştü sonra :-( cok minik bende korkuyorum
Canim sana tavsiyem arti olarak avent gogus kalkani kullanman.dogumdan sonra harika mucizevi bisey..meme basi camasira degip tahris olmuyor,kremini sur kalkanlari tak acayip rahat biseymis..3.bebegimi dogurdum 2sinde aklima gelmedi gelsede ammmmaaaaannn gereksiz dedim..ama siddetle tavsiye ederim oyle bir sorunun varsaYaa kızlar ben 3 gundur lansinoh göğüs kremini kullanıyorum dün fark ettimki bi hassaslasti, acimaya başladı. Daha şimdiden böyleyse sonrasında ne yapcam benyaa
Sizde durumlar ne
Benim şuanki halim :) saç tepemde topuz uykusuz suratsız bakımsız bir lohusayım düşman başına :)Valla benimde lohusaten evdeki halim nice olur bilemedim kesin saç tepemde topuz uykusuz barut Ayy Ayy
Ayni benBenim şuanki halim :) saç tepemde topuz uykusuz suratsız bakımsız bir lohusayım düşman başına :)
Önermiyor olabilirler de merak ettim sadece 28.gunde dusen var çevreden o kadar bekleyecekler mi yani... Ben kizimi 3.gunde yikamistim 5.gunde dustu gobegi hic bir sıkıntı yaşamadım... Gerci doktorlar arasında bir konuda netlik kazanan bir durum olmuyor hicPediatristler göbek düşüne kadar önermiyorlar.
Önermiyor olabilirler de merak ettim sadece 28.gunde dusen var çevreden o kadar bekleyecekler mi yani... Ben kizimi 3.gunde yikamistim 5.gunde dustu gobegi hic bir sıkıntı yaşamadım... Gerci doktorlar arasında bir konuda netlik kazanan bir durum olmuyor hic
Hayır canım 28 gün zaten çok geç normal değil o kadar. Göbeği koruduktan sonra bir şey olmaz herhalde. Bir de sosyoekonomik düzeye de bağlı bence, yani burdaki herkes az çok bişeyler biliyordur ama kötü şartlarda yaşayan, bakım yapamayacak düzeyde olan çok insan var sonuçta.Önermiyor olabilirler de merak ettim sadece 28.gunde dusen var çevreden o kadar bekleyecekler mi yani... Ben kizimi 3.gunde yikamistim 5.gunde dustu gobegi hic bir sıkıntı yaşamadım... Gerci doktorlar arasında bir konuda netlik kazanan bir durum olmuyor hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?