- 25 Şubat 2015
- 766
- 634
- 123
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.901
Sondayla besleniyordu onu da cikarmislar..sondayi cene kismina yapistirmislardi onu da sokunce yavrumun cenesi yara olmus..vucudu yuzu hep isilik olmus...cok uzuluyorum onu oyle gorunce..artik biberonla besliyorlar dunden beri..insallah dedigin gibi bikac gune cikar..Allah sabir versin tum bebegi kuvezde olan annelere...cok özlüyorum her gun 1 defa gorebiliyorum o da 3 dk felan onu da telefonuma video kaydedip surekli onu izliyorum..Biberonlami besleniyor yoksa sondaylami.oksijeni kestikten bir kac gun sonra taburcu ediliyor zaten bi sorun olusmazsa
Insallah en kisa zamanda sizde evinize gelirsiniz.
En kisa zamanda kavusursunuz inşallah cnm evlat hasreti hc bsye bnzemi yor sanırım sen anlatinca tuhaf oldum Allah kimseyi ayırmasin evladın dan.Sondayla besleniyordu onu da cikarmislar..sondayi cene kismina yapistirmislardi onu da sokunce yavrumun cenesi yara olmus..vucudu yuzu hep isilik olmus...cok uzuluyorum onu oyle gorunce..artik biberonla besliyorlar dunden beri..insallah dedigin gibi bikac gune cikar..Allah sabir versin tum bebegi kuvezde olan annelere...cok özlüyorum her gun 1 defa gorebiliyorum o da 3 dk felan onu da telefonuma video kaydedip surekli onu izliyorum..
Evet tatlım normal düşünüyordum. Tabi Rabbim kaderde neyi hayırlı eylediyse o olsun.
Ah canım sende zor kavuşanlardansın bebeğine.Rabbim inşAllah sağ salim kucağına aldırır sağlıklaHmm onu bilmyrdum cnm.bn 25 cmlik bi miyom aldirdım bekarken.o arada sağ tüpüm kapanmış.snra cocuk olmayınca rahim filminde 3 kere sıvı vrdi ilkinde hc gitmedi 2.de de gtmedi 3.de sol tüpten geçti sıvı. sağdan geçmedi baya zor oldu yani rahim filmi. 2.kez miyom ameliyti olunca hamile kalabildim ama 10 ay snra tek tüp olduğu için geç oldu hrhlde.o arada bi tüp bebek yaptım tutmadı o da.
Amin canim insallah sizler zamaninda saglikli hayirlisi ile dogum yapip hemen kucaginiza alirsiniz...ama yine de sukurler olsun ki oglum saglikli ve hayatta..En kisa zamanda kavusursunuz inşallah cnm evlat hasreti hc bsye bnzemi yor sanırım sen anlatinca tuhaf oldum Allah kimseyi ayırmasin evladın dan.
Bak sırf evimde misafir diye ama daha da önemlisi eşime kıyamadığımdan ne surat yapıyorum ne bişey ama duramadı laf soktudemin.. diğer torunlarının sitem etmesinden açıldı konu.. Kızının çocukları dayımın çocuklarına daha çok baktın ilgi gösterdin falan diyolarmış ki haksız sayılmazlar.. Kv oğlunun çocuklarından bahsederken bizimkiler derdi.. Neyse konu nasıl oldu bilmiyorum birden benim bıdığa geldi bak dedi eşime yarın bir gün de senin oğlun diycek bana ananem baktı sen bakmadın diye demez mi!! Ayyyy düşün artık ne dert olmuş içine!! Ben de anne benim daha doğmamış çocuğumu katma bu işin içine demicek benim oğlum öyle bişey dedim.. Bilmiyorum acaba bu sözde bişey yok da ben mi çok hassaslaştım?? Yani kadın oldum olası derdi oğlan anasına düşer bu işler diye.. İçine dert oldu dert :))Canım benim daha haftaya birinci yılım dolacak öyle masalar hazıralmadım da gelenleri elimden geldiğince ağırladık haile halimle allah için eşim de der sağol ailesi geldiğinde elimden geleni yaptım ama onun istediği kıvam olamıyorum bende ailesine sartsiz her daim guleryuz hürmet aramalar sormalar bide haklı olan onlar yani o kadar ağla dur hiç
Bak sırf evimde misafir diye ama daha da önemlisi eşime kıyamadığımdan ne surat yapıyorum ne bişey ama duramadı laf soktudemin.. diğer torunlarının sitem etmesinden açıldı konu.. Kızının çocukları dayımın çocuklarına daha çok baktın ilgi gösterdin falan diyolarmış ki haksız sayılmazlar.. Kv oğlunun çocuklarından bahsederken bizimkiler derdi.. Neyse konu nasıl oldu bilmiyorum birden benim bıdığa geldi bak dedi eşime yarın bir gün de senin oğlun diycek bana ananem baktı sen bakmadın diye demez mi!! Ayyyy düşün artık ne dert olmuş içine!! Ben de anne benim daha doğmamış çocuğumu katma bu işin içine demicek benim oğlum öyle bişey dedim.. Bilmiyorum acaba bu sözde bişey yok da ben mi çok hassaslaştım?? Yani kadın oldum olası derdi oğlan anasına düşer bu işler diye.. İçine dert oldu dert :))
Allah anali babali buyutsun..masallahKızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Ben geceleri papatya çayı içiyorum doğadan marka işe yaradıUykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamiyorum ne bicim bisey bu ya
Evet cnm 2 sene bekledik çok uzun bi süre değil gibi ama bana uzun geldi tabi.2 ameliyt bi tup bebek insan yiprqniyor tabiki etrafin çene de durmuyor sağ olsunlar.zor günler çok şey öğreterek geçti inşallah bundan snra evlatlarimizla güzel olur her şeyAh canım sende zor kavuşanlardansın bebeğine.Rabbim inşAllah sağ salim kucağına aldırır sağlıkla
ben hep pecete koyuyorum siyah fln giyinceikimiz arasında bi gün var ya canım panik oldum ve ilk iş siyah çamaşırımı hemen lila rengiyle değiştirmek oldu
Ayy o kaynana bi gtse ydi evine:) ne işi varsa Allahım ya doğuma bebek görmeye gelseydi.smdi ne alaka yani annen baban varken.bi ağır ol yerini bil kndini saydır yaniBak sırf evimde misafir diye ama daha da önemlisi eşime kıyamadığımdan ne surat yapıyorum ne bişey ama duramadı laf soktudemin.. diğer torunlarının sitem etmesinden açıldı konu.. Kızının çocukları dayımın çocuklarına daha çok baktın ilgi gösterdin falan diyolarmış ki haksız sayılmazlar.. Kv oğlunun çocuklarından bahsederken bizimkiler derdi.. Neyse konu nasıl oldu bilmiyorum birden benim bıdığa geldi bak dedi eşime yarın bir gün de senin oğlun diycek bana ananem baktı sen bakmadın diye demez mi!! Ayyyy düşün artık ne dert olmuş içine!! Ben de anne benim daha doğmamış çocuğumu katma bu işin içine demicek benim oğlum öyle bişey dedim.. Bilmiyorum acaba bu sözde bişey yok da ben mi çok hassaslaştım?? Yani kadın oldum olası derdi oğlan anasına düşer bu işler diye.. İçine dert oldu dert :))
Bak sırf evimde misafir diye ama daha da önemlisi eşime kıyamadığımdan ne surat yapıyorum ne bişey ama duramadı laf soktudemin.. diğer torunlarının sitem etmesinden açıldı konu.. Kızının çocukları dayımın çocuklarına daha çok baktın ilgi gösterdin falan diyolarmış ki haksız sayılmazlar.. Kv oğlunun çocuklarından bahsederken bizimkiler derdi.. Neyse konu nasıl oldu bilmiyorum birden benim bıdığa geldi bak dedi eşime yarın bir gün de senin oğlun diycek bana ananem baktı sen bakmadın diye demez mi!! Ayyyy düşün artık ne dert olmuş içine!! Ben de anne benim daha doğmamış çocuğumu katma bu işin içine demicek benim oğlum öyle bişey dedim.. Bilmiyorum acaba bu sözde bişey yok da ben mi çok hassaslaştım?? Yani kadın oldum olası derdi oğlan anasına düşer bu işler diye.. İçine dert oldu dert :))
ben hep pecete koyuyorum siyah fln giyince
Günahını almıyim ama gıybetini yapayımkadın kendi kendine geliş niyetini belli etmiş sanki. İleri de annenler baktı imajını ortadan kaldırmak maksatlı gibi normal şartlarda annenler varken şuanlık gerek olmadığını bilmesi lazım nihayetinde he doğum olmuş olsa hani bi nebze neyse dersin dr enteresan velhasıl kelam çözülmüyor insanlar.. Bak benim kv geldi sürekli gitmek istedi dedim ya iki lafından beri gitmekti en son annemi aradıydı annem 3-4 gün sonra gelicem diyince annemi beklemeden gitti ama şimdi de eşimi aramış kayınvaliden dönecek mi diye. Eşim de yok burada kalacak demiş iyi ben 1 haftaya gelirim demiş lohusalığımı merakla bekliyorum acaba beni neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?