bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biberonlami besleniyor yoksa sondaylami.oksijeni kestikten bir kac gun sonra taburcu ediliyor zaten bi sorun olusmazsa
Insallah en kisa zamanda sizde evinize gelirsiniz.
Sondayla besleniyordu onu da cikarmislar..sondayi cene kismina yapistirmislardi onu da sokunce yavrumun cenesi yara olmus..vucudu yuzu hep isilik olmus...cok uzuluyorum onu oyle gorunce..artik biberonla besliyorlar dunden beri..insallah dedigin gibi bikac gune cikar..Allah sabir versin tum bebegi kuvezde olan annelere...cok özlüyorum her gun 1 defa gorebiliyorum o da 3 dk felan onu da telefonuma video kaydedip surekli onu izliyorum..

En kisa zamanda kavusursunuz inşallah cnm evlat hasreti hc bsye bnzemi yor sanırım sen anlatinca tuhaf oldum Allah kimseyi ayırmasin evladın dan.

Ah canım sende zor kavuşanlardansın bebeğine.Rabbim inşAllah sağ salim kucağına aldırır sağlıkla

En kisa zamanda kavusursunuz inşallah cnm evlat hasreti hc bsye bnzemi yor sanırım sen anlatinca tuhaf oldum Allah kimseyi ayırmasin evladın dan.
Amin canim insallah sizler zamaninda saglikli hayirlisi ile dogum yapip hemen kucaginiza alirsiniz...ama yine de sukurler olsun ki oglum saglikli ve hayatta..

Sezeryan sonrası normal doğum yapan yada yapacak olan var mı ?
Bugünde kontrole gittim
sadece Nts baktı doktor muayene etmedi 1 hafta sonra Gel dedi herşey yolunda bizde nedense Bugün hiç ağrım sızım yok hayret

Bak sırf evimde misafir diye ama daha da önemlisi eşime kıyamadığımdan ne surat yapıyorum ne bişey ama duramadı laf soktudemin.. diğer torunlarının sitem etmesinden açıldı konu.. Kızının çocukları dayımın çocuklarına daha çok baktın ilgi gösterdin falan diyolarmış ki haksız sayılmazlar.. Kv oğlunun çocuklarından bahsederken bizimkiler derdi.. Neyse konu nasıl oldu bilmiyorum birden benim bıdığa geldi bak dedi eşime yarın bir gün de senin oğlun diycek bana ananem baktı sen bakmadın diye demez mi!! Ayyyy düşün artık ne dert olmuş içine!! Ben de anne benim daha doğmamış çocuğumu katma bu işin içine demicek benim oğlum öyle bişey dedim.. Bilmiyorum acaba bu sözde bişey yok da ben mi çok hassaslaştım?? Yani kadın oldum olası derdi oğlan anasına düşer bu işler diye.. İçine dert oldu dert :))

Senin kv benimkinin tam tersi canım çok güldüm kusura bakma.. Benimkinden de iş isteme yeter bana dokunmayan yılan hesabı :)) Ama benim model ideal sanırım. Allah senin yardımcın olsun

Ah canım sende zor kavuşanlardansın bebeğine.Rabbim inşAllah sağ salim kucağına aldırır sağlıkla
Evet cnm 2 sene bekledik çok uzun bi süre değil gibi ama bana uzun geldi tabi.2 ameliyt bi tup bebek insan yiprqniyor tabiki etrafin çene de durmuyor sağ olsunlar.zor günler çok şey öğreterek geçti inşallah bundan snra evlatlarimizla güzel olur her şey

Ayy o kaynana bi gtse ydi evine:) ne işi varsa Allahım ya doğuma bebek görmeye gelseydi.smdi ne alaka yani annen baban varken.bi ağır ol yerini bil kndini saydır yani

Günahını almıyim ama gıybetini yapayım kadın kendi kendine geliş niyetini belli etmiş sanki. İleri de annenler baktı imajını ortadan kaldırmak maksatlı gibi normal şartlarda annenler varken şuanlık gerek olmadığını bilmesi lazım nihayetinde he doğum olmuş olsa hani bi nebze neyse dersin dr enteresan velhasıl kelam çözülmüyor insanlar.. Bak benim kv geldi sürekli gitmek istedi dedim ya iki lafından beri gitmekti en son annemi aradıydı annem 3-4 gün sonra gelicem diyince annemi beklemeden gitti ama şimdi de eşimi aramış kayınvaliden dönecek mi diye. Eşim de yok burada kalacak demiş iyi ben 1 haftaya gelirim demiş lohusalığımı merakla bekliyorum acaba beni neler bekliyor

Canım bu eski kafa lar böyle erkek anneleri olunca torun onların oluyor oğlunun soyu var sadece kadının bir katkısı yok tövbe tövbe ondan ne desen anlamaz bu kafalar. Dert oldu dediğin gibi şimdi ona senin ailene yakın olacak oğlunun oğlu annaneci olacak diye. Benim ananem de dayilarimin çocuklarını bizden çok severdi suratımıza derdi babanneler torunlarını daha çok sever diye ben de durumuyum babannemi bende senden daha çok seviyorum dediydim bende o zaman. Ama bu kadın 90 yaşında şimdi nereyse yıl olmuş kaç hay allahım senin bu kv şöyle eli masalı bir gelin lazımmış

Hahaaa canım vallahi bende merakla bekliyorum annem kv hepbirarada cümbüş olcak inss yine bilmiş bilmiş konuşup beni delirtmez anneme bişey desem annem sonuçta unuturuz aramızda ama kv öylemi eşim uyarmış gerçi hayret nasıl olduysa karışma annesi ilgilesin sen ev işleri vss uğraş demiş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…