bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Maşallah kuzusu

KIZLAR BU ZAMANA KADAR BEBİŞ HAFTADA 200 250 gr ALIYODU BU HAFTA 100 gr ALMIŞ DOĞUMA KADAR NASIL HIZLI KİLO ALDIRABİLİRİM 40 HAFTADA 4 KİLO BEKLİYODU DR BU HAFTA AZ ALMIŞ 2950 SUAN

Topikte genel olarak bi çoğumuzun kilo alımlarında yavaşlama oldu.. Ama genel olarak muz, kaşar peyniri falan tavsiye arasında

Günaydın kızlar geceden beri hiç uyumuyorum vajınamda inanılmaz bi baskı ağrı oturup ağladım bütün gece kafası aşağıdaydı en son bu kadar ağrı yaparım yaa sanki vajınam yırtılacak gibi oldu birazdan dr gidicem umarım bebeim erken gelmez dua edin hanımlar benim için

Oo beybi beybii :) küççük paşaya bak sen :) parmagında oynatmaya başlamış anasını O sana sen ona alışmaya çalışıyorsunuz kuzu, garibim kücücük biryerden geldi, çevresinde bilmediği bir dünya.. inşallah alışacak en kısa zamanda. Mis mis kokla bizim yerimize, öp bacaklarından Mehmet paşamızı..

Arkadaşlar herkese merhaba

Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1

o da içini dokmek istemiştir canım üzüntüler dertler paylaştıkça hafifliyor düşünme oyle nebielim şuan hiçbirimiz onun nasıl bir psikolojide oldugunu bilemeyebiliriz 9 ay karnında tasıyıp sonra kaybetme ve ayaklanamadıgı için bebeğine yetememe kokrusu hepimiz hamileyiz Bide birimize olan birşey illa diğerimize olacak diye bir şey yok yazıları okurken bu şekilde düşünmeye çalışıyorum ben hem kızcagız iyi değiliz dualarınıza ihtiyacımız var yazsaydı surda en az 5imiz ne oldu diye meraklanırdı Allah yardımcısı olsun belli de olmaz belki içimizden biri boyle bir sorun yasamıs olsaydı kızcagıza yardım da edebilirdi belki Sağlıklı dogumlar nasip olsun hepimize Allah bebişlerimizi sağlıkla doğurmayı nasip etsin Takılma canım sen cok etkileniyorsan dur sana tatlı bebiş fotoları gondereyim

Eklentiler

• bebek.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 27
  • yeni-doğan-bebek-görüntüsü.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Canim ne guzel evinizdesiniz. Reflusu mu var acaba kuzunun, kiyamam ona.
Yrn ogleden sonra ben de kavuscam insallah yavrumia. Dualarini eksik etme sen de.

:)) canımm çok tatlısın sağol fotolar içimi ısıttı vallahi inş nasip olur kuzularımızı öyle koynumuza yatırmak

Topikte genel olarak bi çoğumuzun kilo alımlarında yavaşlama oldu.. Ama genel olarak muz, kaşar peyniri falan tavsiye arasında
Şöyle bi 3500 falan doğsaydılar iyidi yaa muz konusunda haklısın ben hep muz yedim 1 hafta yemedim kilo almadı gerçektende bugünden itibaren günde 2 tane yicem bakalım pazartesi kaç gr alıcak

Canim ne guzel evinizdesiniz. Reflusu mu var acaba kuzunun, kiyamam ona.
Yrn ogleden sonra ben de kavuscam insallah yavrumia. Dualarini eksik etme sen de.
Diğer kızlar msjlarınızı okudum ama herkesi alıntılayamuyorum zamanım kısıtlı dopurunca daha iyi anlıcaksınız:)))) sağolun hepiniz parmağında oynatıyor gerçekten hayatımız ona göre şekillendi:))) sizde kavuşun öpün bebişlerinizi koklayın bol bol aklınızda sadece bu kalıyor inanın:)))
pretty_fly canım sanada kolay doğumlar dilerim sağlıkla kavuş yavruna inşallah.

Kizlar ya 32. Haftadayim kasigima yuk biner gibi bi baski agri giriyor ve bebegin hareketlerini asagidan hissetmeye basladim bi tekme atsa rahmim titriyor ve aciyor normal mi?
Normal canım hatta benimki bazan mesaneme oyle baskı yapıor ki tuvaletimi yeni yapmama ragmen 2 sn gecmeden bidaha geliyor 36. haftadan sonra sanırım dogum pozisyonuna gececekler bu donemler hareketli donemleri

Canim, emegine saglik. Yarin dogum yapacak bir doktora ogrencisi olarak anketini yanitladim. Bilimin her zaman yanindayim. Bebeginle ve tezinle sana kolayliklar diliyorum canim. Sen de bana dua edersin :))

Ayyy inşallah valla Görsen bebeğe aşerir gibiyim resmen evde hergun dua ediyorum sağlıkla gelsinler diye artık son ve en sabırsız donemlerimiz
aynen ilk aylar çok hızlı geçmişti anlamamıştım ama sanki artık zaman durdu son ay bitmiyor gbii :) şimdi düşünüyorum doğum yaptıktan sonra da karnımı böyle severmiyimm diyorum :) çok alıştım karnımı okşamaya garip gelecek :)))

Canim, emegine saglik. Yarin dogum yapacak bir doktora ogrencisi olarak anketini yanitladim. Bilimin her zaman yanindayim. Bebeginle ve tezinle sana kolayliklar diliyorum canim. Sen de bana dua edersin :))
ayy yarın mı doğum ypıcaksınn ben atlamışım heraldee sabahtan mı gidiceksin hastaneye bizi habersiz bırakma olur mu :) Allah yardımcınız olsunn herşey güzel geçsin inşallahh

Doğru söylüyorsun sen yinede yorma kendini arkadaşım son günlerimiz malum İnan bu gün bebeğin cicilerini ütüledim baktım saat 11 oğlan gelecek okuldan evde yemek yok hemen yemeğe giriştim sonra duş alayım dedim birde baktım benim sıpa kıpırdamadı hiç şimdi uzandım ki taklacı güvercin gibi başladı bizimki dedim yormamak lazım paşayı... Sen de dikkat et hem senin kuzu Doğuma hazır demiş doktorun

Etmez miyim hiç Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, katılımın için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…