bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar doğum çantası hazırlıklarındayım nihayet. Bebegin biberonunu koyucam ama önce strerilize etmek gerekiyor. Sadece suyla kaynatmak yeterli mi yoksa önce deterjanla mı yıkamalıyım? Biberonlarin temizligi için özel bir deterjan kullanacak mısınız? İnşallah bol sütümüz olur bebisler de güzel emer de biberon kaynatmakla ugrasmayız

Aynen benimde pıhtı yaptı temizlendi,ayy hatırladım korkunç günlerdi nyse hayırlısı olsun canım

bu kez ellerimiz dolu olacak canım bebişleri seveceğiz inşallah

bende doldurdum sorular ilginç çalışmanın sonucunun ne olacağını merak ettim :) şimdiden eğitim ve kariyerinde başarılar dilerim umarım tezin kabul edilir. :)

Kızlar karnımız bi tarafta toplanıp sertleşince kasılma mı oluyodu bende 2 dk da bir oluyo da bugün

Kızlar heyecan sevinç üzüntü karışık duygular içindeyim.. Yavrucuğumun kafatası gelişimi fln tam 38 hafta günüyle uyumlu ama karın çevresi 36+4 çıktı, doktor da çok şaşırdı senin gelişimi önde gidiyordu niye böyle olduki dedi, uzun uzun inceledi.. CRP tahlili istedi, bu ne için isteniyor biliyo musunuz? Bu arada açıklığım nerdeyse 3 cm olmuş, muayene esnasında kan geldi eve geldikten sonra da kahverengi akıntı ve sonra nişan geldi.. Eğer bugün ekstra bişey olmazsa yarın sabah yatış yapılacak, geliyor oğlum inş :) suyum da azalmış alt sınıra yakın çıktı.. Dedim ya üzüleyim mi sevineyim mi kafam çok karışık

Kızlar karnımız bi tarafta toplanıp sertleşince kasılma mı oluyodu bende 2 dk da bir oluyo da bugün
Cnm bazen bendede oluyo ozellikle aksamlari ama tam olarak kasilmami onu bilemiyom ben soyle dusunuyom kasilma olunca bende nefesim kesiliyo gibi oluyo ayrica oyle olunca kasilma diyorum digerlerine bebek kendine pozisyon bulmaya calisiyo bizim hareketlere gore dusunuyom tabi ne kdar dogru bilmiyorum

Cnm uzulme bence suyu azalmissa biran once dogsun daha iyi dogunca beslersin yavruyu

Slm kızlar nasılsınız benim doğum tarihi belli oldu 4 kasım sezeryan spinal olucam cok da korkuyorum aslında birazda uzuntuluyum annem yok vefat etti kayınvalidem de hiç ilgilenmiyor ki 9 ay boyunca öyle yapıyorsunuz neyiniz eksik neler aldınız diye sorması hiç sanki torun onun değil bende doğuma hastaneye de gelse çok fazla konuşturmak istemiyorum girmek de istemiyorum sadece doğumdan sonra bebesimle nasıl yapıcaz banyosuydu falan nasıl olacak hiç bilmiyorum kafanızı sisirmigim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım hiç üzülme benim de karın çevresi 1 hafta geri çıkıyor ama dr sıkıntı yok 2 haftaya kadar normal kabul ediyoruz dedi. Hayırlısıyla acilmanda artmış yarın bebisini kucağına alirsin ınş. Hiç takma kafanı sen sutunle toparlarsin pasayi. Bende ne ağrı var ne sızı. Cuma kontrol var yine hiçbir şey yok deyip yollayacak dr büyük ihtimal. Son günler geçmek bilmiyor sanki çok sabirsizlaniyorum bende

Kv hepsi aynı. Ben artık hiçbir şeyi içime atmama pat pat söyleme kararı aldım. Gelsin kvye de içimden geçenleri pat pat soyliycem. İçim de insan sevgisi bırakmadılar resmen

İnşallah her şey güzel olur cnm ne güzel kavusacaksin.normal mj olacak cnm senin dogum

Sağlık ocağından aradılar.idrarımda kan varmış.bir sürü soru sordular.belim çok ağrıyor bikaç gündür.kasılmam var ama düzensiz doğum süreciniz ya başlamak üzere yada başlamış dediler.en kısa sürede nst çekin dedi.doktor da bakıyo şimdi tahlillere.arayacaklarnhastaneden de.bekliyorum elim yüreğimde.kendi doktorum da yok ya.cuma gelecekmiş.biraz daha dursa sıpa.daha 2.500 kilo.

Canim Allah yardım eder insallah ama kayinvalide de yardım etmek isterse engel olma bzmkiler de hc sormadi ne aldnZ naptnz hc bsy almadılar ama olsun bn çok tepki göstermiyorum yine torunu içten içe heyecanlaniyorlar büyüklük sende kalsın senin için de iyi olur ilk etapta biraz yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…