- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.021
Aynen benimde pıhtı yaptı temizlendi,ayy hatırladım korkunç günlerdiben de oldum canım bide tromboze olurdu oturamaz kalkamazdım (suanda oluyor) illa kucuk operasyonlar gecırırdım 2 ayda bir pıhtıları temızlerdi genel cerrahi bolmu artık yeter deyip ben de fissur catlak ameliyatı oldum 2 de hemoroid alındı onun acısını bılıorum aylarca cektım ameliyat sonrası da tuvaletimi de yapamadım 2 hafta boyunca yapmam gerekirken cok zor olmustuherseyoff bilemiyorum ben de biran once de toparlanabilmek için istiyorum normal dogumu neyse doktorumla konusacagım bu konuları 37ıme geleyim
Canım Allah yardımcın olsun az kalmış , bu arada bebisin kilosu çok iyi maşallah maşallahKızlaaaaaaaaar,
7kasım sezeryan tarihim.
Bebiş 3kilo 40 gram.
Sezeryanı epidural spinal combi yapacak.
Heycan oldummmn
bu kez ellerimiz dolu olacak canım bebişleri seveceğiz inşallahaynen ilk aylar çok hızlı geçmişti anlamamıştım ama sanki artık zaman durdu son ay bitmiyor gbii :) şimdi düşünüyorum doğum yaptıktan sonra da karnımı böyle severmiyimm diyorum :) çok alıştım karnımı okşamaya garip gelecek :)))
Saol canım Allah razı olsun,evet kilo baya önde haftaya göre.ay hepimizz sağlıkla doğuralım artıkkkCanım Allah yardımcın olsun az kalmış , bu arada bebisin kilosu çok iyi maşallah maşallah
Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Gozun aydin cnm ins guzelce kavusursun yavrunaKızlaaaaaaaaar,
7kasım sezeryan tarihim.
Bebiş 3kilo 40 gram.
Sezeryanı epidural spinal combi yapacak.
Heycan oldummmn
Cnm bazen bendede oluyo ozellikle aksamlari ama tam olarak kasilmami onu bilemiyom ben soyle dusunuyom kasilma olunca bende nefesim kesiliyo gibi oluyo ayrica oyle olunca kasilma diyorum digerlerine bebek kendine pozisyon bulmaya calisiyo bizim hareketlere gore dusunuyom tabi ne kdar dogru bilmiyorumKızlar karnımız bi tarafta toplanıp sertleşince kasılma mı oluyodu bende 2 dk da bir oluyo da bugün
Cnm uzulme bence suyu azalmissa biran once dogsun daha iyi dogunca beslersin yavruyuKızlar heyecan sevinç üzüntü karışık duygular içindeyim.. Yavrucuğumun kafatası gelişimi fln tam 38 hafta günüyle uyumlu ama karın çevresi 36+4 çıktı, doktor da çok şaşırdı senin gelişimi önde gidiyordu niye böyle olduki dedi, uzun uzun inceledi.. CRP tahlili istedi, bu ne için isteniyor biliyo musunuz? Bu arada açıklığım nerdeyse 3 cm olmuş, muayene esnasında kan geldi eve geldikten sonra da kahverengi akıntı ve sonra nişan geldi.. Eğer bugün ekstra bişey olmazsa yarın sabah yatış yapılacak, geliyor oğlum inş :) suyum da azalmış alt sınıra yakın çıktı.. Dedim ya üzüleyim mi sevineyim mi kafam çok karışık
Canım hiç üzülme benim de karın çevresi 1 hafta geri çıkıyor ama dr sıkıntı yok 2 haftaya kadar normal kabul ediyoruz dedi. Hayırlısıyla acilmanda artmış yarın bebisini kucağına alirsin ınş. Hiç takma kafanı sen sutunle toparlarsin pasayi. Bende ne ağrı var ne sızı. Cuma kontrol var yine hiçbir şey yok deyip yollayacak dr büyük ihtimal. Son günler geçmek bilmiyor sanki çok sabirsizlaniyorum bendeAh kızlar aynı durumdayım, gelsin artık dedikçe ağrılarım da azaldı gitti.. Oğluşla konuşuyorum istediğin zaman doğabilirsin annecim biz hazırız seni bekliyoruz diyorum :)) bugün kontrol var bakalım açılma artmış mı hâlâ 2cm mi? Nst fln sancım var da ben mi hissetmiyorum acaba diyorum :/ heyecandan da uyuyamıyorum, artık sabah olsa :))
Kv hepsi aynı. Ben artık hiçbir şeyi içime atmama pat pat söyleme kararı aldım. Gelsin kvye de içimden geçenleri pat pat soyliycem. İçim de insan sevgisi bırakmadılar resmenSlm kızlar nasılsınız benim doğum tarihi belli oldu 4 kasım sezeryan spinal olucam cok da korkuyorum aslında birazda uzuntuluyum annem yok vefat etti kayınvalidem de hiç ilgilenmiyor ki 9 ay boyunca öyle yapıyorsunuz neyiniz eksik neler aldınız diye sorması hiç sanki torun onun değil bende doğuma hastaneye de gelse çok fazla konuşturmak istemiyorum girmek de istemiyorum sadece doğumdan sonra bebesimle nasıl yapıcaz banyosuydu falan nasıl olacak hiç bilmiyorum kafanızı sisirmigim Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah her şey güzel olur cnm ne güzel kavusacaksin.normal mj olacak cnm senin dogumKızlar heyecan sevinç üzüntü karışık duygular içindeyim.. Yavrucuğumun kafatası gelişimi fln tam 38 hafta günüyle uyumlu ama karın çevresi 36+4 çıktı, doktor da çok şaşırdı senin gelişimi önde gidiyordu niye böyle olduki dedi, uzun uzun inceledi.. CRP tahlili istedi, bu ne için isteniyor biliyo musunuz? Bu arada açıklığım nerdeyse 3 cm olmuş, muayene esnasında kan geldi eve geldikten sonra da kahverengi akıntı ve sonra nişan geldi.. Eğer bugün ekstra bişey olmazsa yarın sabah yatış yapılacak, geliyor oğlum inş :) suyum da azalmış alt sınıra yakın çıktı.. Dedim ya üzüleyim mi sevineyim mi kafam çok karışık
Canim Allah yardım eder insallah ama kayinvalide de yardım etmek isterse engel olma bzmkiler de hc sormadi ne aldnZ naptnz hc bsy almadılar ama olsun bn çok tepki göstermiyorum yine torunu içten içe heyecanlaniyorlar büyüklük sende kalsın senin için de iyi olur ilk etapta biraz yardimSlm kızlar nasılsınız benim doğum tarihi belli oldu 4 kasım sezeryan spinal olucam cok da korkuyorum aslında birazda uzuntuluyum annem yok vefat etti kayınvalidem de hiç ilgilenmiyor ki 9 ay boyunca öyle yapıyorsunuz neyiniz eksik neler aldınız diye sorması hiç sanki torun onun değil bende doğuma hastaneye de gelse çok fazla konuşturmak istemiyorum girmek de istemiyorum sadece doğumdan sonra bebesimle nasıl yapıcaz banyosuydu falan nasıl olacak hiç bilmiyorum kafanızı sisirmigim Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?