bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Şu süsleri yapacak kadar idare etsin beni yeter canım. Denerim bi bakim nasıl diye.
Islak mendil ve diğer unibaby ürünlerini artık sürekli olarak satıyor a101

Şu süsleri yapacak kadar idare etsin beni yeter canım. Denerim bi bakim nasıl diye.
Islak mendil ve diğer unibaby ürünlerini artık sürekli olarak satıyor a101

Hadi ya bilmiodm.o da güzelmiş :)

Bende süslemeler için almıştım cnm.ise yaradı yani güle güle kullan :)

Doktorumda öyle dedi artık bu yöntemle kimse doğumdan korkmuyor falan dedi bende idare edio beni die düşündüm.tabi canım ağrı acı illaki olacak olmaması mümkün değilde bazıları öyle bir anlatıyorki sanki kızgın demirler basıyorlar bedenlere gibi :) inşAllah herkes senin gibi atlatır

selam kızlar güne yine süpersonik başladım bu sabah dedim ki bi pankek yapıyım pankekleri pişirdim tabağa çiçek gibi dizdim ortasına muzlar kiviler üstüne çikolata sosu falan.. sonra eşim aradı canım kahvaltıya geliyorum sana bi sürprizim var dedi ben tabii sevindirik oldum aaaa naptı acaba minnak ayım diyorum.. neymiş peki sürpriz YÜREK KEBABI!!! bi de benim doldurduğum masanın üzerinde üstelik de benim amerikan mutfağından esintilerle hazırladığım pankek tabağımı şööööyylecene kenara doğru ittirerek kendi yürek kebabını masanın orta yerine koymaz mı suratım muşmula gibi oldu tabii benim bu ne şimdi dedim!!??? yüreeeekk dedi paşa!! adana usulü diil ha dedi bi de bu urfa usulü kavurma diil mangal diyo daha ya sanki ben hayatımda yürek ciğer yemişim de adana usulü urfa usulü eksik kalmış zavallı pankeklerim besleme gibi kaldı bi köşede soğan kimyon kokuları eşliğinde kahvaltı yaptık sıra gecesi havasında anam benim kütüğüm de manhattanda diil ama bu kadarı bana fazla

Kizlar lierac çatlak kremi kullanan var mi? Benim karnim yeni çatlamaya başladı. Kremi almayi düşünüyordum ancak gebeligin son bir ayina kadar kullanılır yazıyor açıklamalarında. Kararsız kaldım o yuzden. Siz ne kullaniyorsunuz?

aaayyyyyy ne heyecanlı allahım bize de göstersin o günleri sen zor kısmını atlattın tatlım inşallah çorap söküğü gibi gelicek gerisi de.. çok sevindim ağrılarının da azalmasına

Lierac kullanıyorum hala devam ediyorum doğumdan sonra da kullanılmalı yazıyor. Bırakılmalı falan okumadım ben

canım o epidural katater mi nedir o ne nerene takılıyo acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…