bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Lierac'in sitesinde okudum az önce. Çatlağın oldu mu peki?

Bende sen diyince baktım doğumdan sonra da 1 ay günde 1 kere kullanılmalı diyor oluşan çatlaklar için.
Ben 4. Aydan itibaren başladım kullanmaya 1 aydır ihmal ettim 3-4 günde bir kullanıyorum ama şuan çatlak yok olmaz da inşallah. Benim amnion sıvısı fazlaydı o yüzden karnım fazla büyüdü kesin çatır çatır çatlarım bir de genetik de diyorlar annemin de hep çatlak ama bende olmadı kremin etkisi galiba

Kızlar bugün yada yarin sezeryana giriyorum. Tahliller falan yapıldı herşey hazırlaniyor hayırlısıyla inşallah bebeğim kucağımda olacak 2400 gr olmuş minik yavrum.
canımmm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla al yavrunu kucağına bize de deneyimlerini aktar kendini iyi hissedince dualarımızdasınız..

hakkaten ne kadar hassas bi dönem ya :/ yani aslında senin de yaptığın çok fedakarlık var ama işte ablacığının da ruh hali için normal karşılamak lazım

İlk dogumumda benzer şeyleri hissettim. Karnımda hafif bir hareket olsa elim giderdi.esime sarılıp biz naptın özgürlüğümüz kısıtlandi diye cok aglamisligim var hüngür sümük. Ta ki bebisim bir sorunla yogun bakima alininca dedim kendime gelmeliyim. İlk çocuğun sorumluluğu zor geliyor. Zaten oyle hemen annelik duygulari aktif olamiyor. Lohusalik sendromu aslında bu da sanırım. Zamanla geçecek bunlar. Sadece sakın olmaya çalış. Yalnız değilsin bu duyguları yasayan. Ağrıların azalınca daha da rahat olacaksın.
Tebrik ederim bu arada. Allah analı babalı büyütsün.

hakkaten ne kadar hassas bi dönem ya :/ yani aslında senin de yaptığın çok fedakarlık var ama işte ablacığının da ruh hali için normal karşılamak lazım
aynen öyle canım ben o uykusuz yorgn flan diye dinlensin diye öyle yapıyodum ama bi yandanda bilmeden böyle kırmışım işte öğrendiğimde çok ağladım zaten .çok çok hassas durumlar. insanın kardeşinin bile lafı dokunuyor yıllarca içinde kalıyor düşün bizde kayınvalide eş dost laflarına insan nasıl sinir olur.

yaren92 sevindim çatlağın olmamasina ne güzel. Kremi internetten mi aldin peki? Ben birkac sitede baktim ama orjinalligi konusunda şüphe uyandırdı. Internetten aldiysan önerebilecegin bir adres var mi?

Merhaba hanımlar
Size bişi danışcam
Şu model gecelik takımım var önü çok açık ama benim için. Değişim yapma imkanım da yok. Nasıl kapatabilirim bir fikriniz var mı? Terzi tadilatı da yaptırabilirim.
Fikir verirseniz seviniri :)

Eki Görüntüle 1900531
Merhaba hanımlar
Size bişi danışcam
Şu model gecelik takımım var önü çok açık ama benim için. Değişim yapma imkanım da yok. Nasıl kapatabilirim bir fikriniz var mı? Terzi tadilatı da yaptırabilirim.
Fikir verirseniz seviniri :)

yaren92 sevindim çatlağın olmamasina ne güzel. Kremi internetten mi aldin peki? Ben birkac sitede baktim ama orjinalligi konusunda şüphe uyandırdı. Internetten aldiysan önerebilecegin bir adres var mi?

İlk eczaneden almıştım pahalıydı. Sonra dermokozmetikten aldım internetten daha uyguna.. Başka sitelerden alan arkadaşlarda vardı büyük site diye aldım orjinaldi

Aynen cnm vardı.İnşallah emzirirm de biberona ihtiyaç olmaz Die almak istemedm ben :)

:) mantıklı bi düşünce ben nedense süt saklama kabı sağma makinesi biberon fırça hepsini aldım kafamı çok odaklamışım olmıycağına :))) halbuki şimdiden geliyor sütüm sütyenimden farkediyorum hep ortada beyaz bi kuruluk oluyo çıkartınca :) şeffaf rakı beyazında bişi geliyo

Kızlar ya çok.moralim bozuldu. Daha bugün sabaha kadar 1 tane çatlağım yoktu bu sabah uyandım aynada karnima bakıyorum inmişmi diye bir de ne göreyim kırmızı kırmızı çatlamışım . 38+1 itibariyle çatlak bir karnım var artık

hehe aynı bendede öle oldu karnımda deilde iki sağ basende avuçiçi kadar kırmızı derin çatlağım var ve göğüs kenarımda iki küçük çatlak.artmaması için dua ediom

Benim karnım mor çiziklerden dolu birde bu gebeliğimde de baya arttı çatlaklar

hehe aynı bendede öle oldu karnımda deilde iki sağ basende avuçiçi kadar kırmızı derin çatlağım var ve göğüs kenarımda iki küçük çatlak.artmaması için dua ediom
Hergün bakıyordum n güzel catlaksiz tamamladım diyordum ki bu sabah bana sürpriz oldu. Bir de kırmızı kırmızı yaa

ayy kesin bnde çatlıycam ama genelde çok ince çatlaklar i,çin bir süre sonra geçiyor diyorlar krem sürmeye devam etmek lazım cnm bende öyle yapıcam çok dert etme sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…