- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.341
Lierac'in sitesinde okudum az önce. Çatlağın oldu mu peki?
canımmm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla al yavrunu kucağına bize de deneyimlerini aktar kendini iyi hissedinceKızlar bugün yada yarin sezeryana giriyorum. Tahliller falan yapıldı herşey hazırlaniyor hayırlısıyla inşallah bebeğim kucağımda olacak 2400 gr olmuş minik yavrum.
hadi bakim hayırlısı haberdar et beni de merak ederim şimdi ne yaptı bu kızz die
hakkaten ne kadar hassas bi dönem ya :/ yani aslında senin de yaptığın çok fedakarlık var ama işte ablacığının da ruh hali için normal karşılamak lazımablam doğum yaptığında uzun süre sütü gelmemişti depresyona girdi herkes karıştı etti.. her kafadan bi ses kızın yatak odası yol geçen hanına dönmüştü.. bende o ara işten izin aldım yiğenime baktım gece kalkıyodum mamasını hazırlıyodum vs tüm işlerini ben yapar olmuştum ablam ilgilenemiyordu sezeyan ağrıları çoktu psikolojiside çökmüştü. 25 kg almıştı flan çok sonraları ablamla konuştuğumuzda bana çok kırıldığını anlattı. Sebebide bi gece yarası eymene mama hazırlarken sen yat ablacım senlik bişey yok ben mamasını veririm demişimşimdi anlıyorum ne acı bi laf etmişim bilmeden ne demek senlik bişey yok o onun yavrusu .. okadar hassas zamanlarki bunu bitek o an logusalar anlayabilir sanırım. Allah hepimize bu süreçlerde yardım etsin dayanacak psikoloji versin herşey güpgüzell geçsin inşş
Ayy bize de aski lazm.akşam cikarz ancak imsallah btmez o zmna
İlk dogumumda benzer şeyleri hissettim. Karnımda hafif bir hareket olsa elim giderdi.esime sarılıp biz naptın özgürlüğümüz kısıtlandi diye cok aglamisligim var hüngür sümük. Ta ki bebisim bir sorunla yogun bakima alininca dedim kendime gelmeliyim. İlk çocuğun sorumluluğu zor geliyor. Zaten oyle hemen annelik duygulari aktif olamiyor. Lohusalik sendromu aslında bu da sanırım. Zamanla geçecek bunlar. Sadece sakın olmaya çalış. Yalnız değilsin bu duyguları yasayan. Ağrıların azalınca daha da rahat olacaksın.Kızlar lohusalik sendromumu bilmiyorum ama çok tuhaf duygular yaşıyorum. 1 ay erken ani dogum yaptigim için kendimi çok buruk hissediyorum. Bebegimi karnimda özledim :-( hala içimde gibi geliyor. Kipirtilarini özledim :-( karnimda ki dikiş acisi yüzünden bebeğimle tam temas kuramiyorum anneme daha fazla alisti. Sezeryan oldum içim buruk normal dogum bi daha yapamycam :-( doktor tek tüplûsün dedi ve tekrar anne olamazsam ve sezeryanim biraz zor gecti ve sezeryan sonrasi cok kotu oldum tekrar dogumdam da korkuyorum acikcasi. Bi daha hamilelik duygudunu tadamiycam gibi geliyor. Hamileliğimi öyle özledim ki bebekli hayata uyum saglayamadim. Dikiş açılarım çok pis aciyor kendi işimi bile zor görüyorum. Bebeğim küçük dogdu biraz daha karnimda kalıp ele avuca gelmesini isterdim :-( bebegim erken dogdu ama şükür kuveze girmedi şükredecek çok şeyim var ama surekli hamileliğimi özlüyorum. Buraya girince sizleri dogum yapmayanlari görünce kendimi eksik hissediyorum. Hamilelik takvimi mi görünce bebegim bu evreleri yassmadan dogdu diye üzülüyorum surekli :-( benim gibi olan var midir acaba?
aynen öyle canım ben o uykusuz yorgn flan diye dinlensin diye öyle yapıyodum ama bi yandanda bilmeden böyle kırmışım işte öğrendiğimde çok ağladım zaten .çok çok hassas durumlar. insanın kardeşinin bile lafı dokunuyor yıllarca içinde kalıyor düşün bizde kayınvalide eş dost laflarına insan nasıl sinir olur.hakkaten ne kadar hassas bi dönem ya :/ yani aslında senin de yaptığın çok fedakarlık var ama işte ablacığının da ruh hali için normal karşılamak lazım
yaren92 sevindim çatlağın olmamasina ne güzel. Kremi internetten mi aldin peki? Ben birkac sitede baktim ama orjinalligi konusunda şüphe uyandırdı. Internetten aldiysan önerebilecegin bir adres var mi?
Canm belden takılıyor sanirimcanım o epidural katater mi nedir o ne nerene takılıyo acep
İnşallah cnm akşam anneciğim gelecek de onu aldiktan snra bakarz 6 gibi:)evet fiyat da uygunmusInşallah cnm.şeffaf oldgu için ben çok begeniyrm.Bazı şeylerde renk çok sevmem.pembe mavi şeffafi da vardı.kalır inşallah alirsnzfiyatı da çok uygun.6 tane 2.5 lira.
Aynen cnm vardı.İnşallah emzirirm de biberona ihtiyaç olmaz Die almak istemedm ben :)
hehe aynı bendede öle oldu karnımda deilde iki sağ basende avuçiçi kadar kırmızı derin çatlağım var ve göğüs kenarımda iki küçük çatlak.artmaması için dua ediomKızlar ya çok.moralim bozuldu. Daha bugün sabaha kadar 1 tane çatlağım yoktu bu sabah uyandım aynada karnima bakıyorum inmişmi diye bir de ne göreyimkırmızı kırmızı çatlamışım . 38+1 itibariyle çatlak bir karnım var artık
Benim karnım mor çiziklerden dolu birde bu gebeliğimde de baya arttı çatlaklarKızlar ya çok.moralim bozuldu. Daha bugün sabaha kadar 1 tane çatlağım yoktu bu sabah uyandım aynada karnima bakıyorum inmişmi diye bir de ne göreyimkırmızı kırmızı çatlamışım . 38+1 itibariyle çatlak bir karnım var artık
Hergün bakıyordum n güzel catlaksiz tamamladım diyordum ki bu sabah bana sürpriz oldu. Bir de kırmızı kırmızı yaahehe aynı bendede öle oldu karnımda deilde iki sağ basende avuçiçi kadar kırmızı derin çatlağım var ve göğüs kenarımda iki küçük çatlak.artmaması için dua ediom
Kızlar ya çok.moralim bozuldu. Daha bugün sabaha kadar 1 tane çatlağım yoktu bu sabah uyandım aynada karnima bakıyorum inmişmi diye bir de ne göreyimkırmızı kırmızı çatlamışım . 38+1 itibariyle çatlak bir karnım var artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?