bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben geldim Dr dan kızlar, sancı manci yok. haftaya tekrar gidcez, bebisim 3000 - 3200 gr arası dedi mutlu oldum . boyuda ben ekrana baktım FL 7. 40 yazıyordu, sanırsam 51 cm gibi bişey oluyo. bizden haberler böyle

Maşallah

canım geceleri falanda mı ağrımıyor yaaa sen okadar sporda yaptın maşalllah senin oğlan rahat etti içerde heraldee Bana artık geceleeri 1 yada 2 kez en sağlamından bir sancı giriyorr tam ağlıycak gibi oluyorum 2 dkkaya geçiyor. :)

Ben geldim Dr dan kızlar, sancı manci yok. haftaya tekrar gidcez, bebisim 3000 - 3200 gr arası dedi mutlu oldum . boyuda ben ekrana baktım FL 7. 40 yazıyordu, sanırsam 51 cm gibi bişey oluyo. bizden haberler böyle
Maşallah canım çok güzel boyu kilosu

Ikra meyra canım sende bel fıtığı varmıydı? Birde varsa eğer spinal sezeryan olmana bir etkisi oldumu ? Yoğunsun biliyorum ama cevaplarsan sevinirim pamuk kızlarımızıda öpüyorum
evet canim bel fitigim vardi disk kaymasi vardi anestezi doktoruma soyledim sipinal olabilirmiyim tabiki olabilirsin dedi ve ilk defa bebeklerimi dogarken gordum ogullarimda o duyguyu yasamamistim son hamileligim oldugu icin anestezi doktoruma sordum bir etkisi olmaz dedi sadece bol nescafe ic dedi basagrisi yapiyor dedi ben unuttum icmeye kizlar kuveze gitti diye uzulmustum sabah 10 gibi basim sanki 1 ton gibi agirlik vardi basladim turk kahvesi nescafe icmeye yok gecmiyor 1 hafta yasadim o agriyi ama kahveyi icince iyiyim bir kac saat sonra yine basliyordu o kotu agri onun disinda agrim olmadi canim sukur 2 hafta olduk bugun 1 hafta agrili gecti basim ...

Ayy o benide çok etkiledi adi herif bide korkuyorum hapisten dayaktan demezmi cildirdim orrdaa sen el kadar bebeğe acimiyor utanmadan bide böyle konuşuyor sun
Pislik iğrenç yaratık yaaa utanma ne gezer onda ztn sapıkmış daha onceden ailede kucuk bir cocuga yapmış kımse ınanmıyormuş cocuga

Arkadaslar bgn kontrolümuz vardı bebeğim. 2700 gr 47 cm sizce iyi mi ? Doktor ameliyata giricek diye hızlı baktı nst yi haftaya bıraktı birde çatı muanesinide haftaya yaparız dedi.
Buraya kdr problem yok ama bana doktor bir yazı verdi son haftalarda olanlara bilgilendirme amaçlı veriyoruz dedi eşim de bende sandık ki doğum ani anlatan bişiler hani bilelim ne olacak diye. Evde okuduk okumaz olaydım ama . Normal.dogumu resmen kotulemis ne kdr kötü ve riskleri varsa yazmışlar yok şu olursa rahim alınır yok bu olursa anne Ölebilir. O kdr korkuttu ki beni.. tam dolu bir sayfa Bütün maddeleri felaket gibi. Resmen gelin gönüllü Sezeryan olun demeye getirmişler. Ztn korkuyordum iyice korkmaya başladım

Aynen destekleyen doktor önemli ben bi fikir beyan etmedim zaten doktor kendisi normal doğuma yönlendirdi bakalım tabiki herşey yolunda giderse normal doğumu bekliyoruz. Bende sancilarim gelsin istiyorum. Neden rahatsız olabilir lerkiyanlış birşey söylemiş olmayayım şimdi

Merhaba Yanlış hatırlamıyorsam İzmirde yaşıyordunuz. Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba ve drunuz kim?

Doktorun verdiği beni fazlası ile korkutan bilgiler

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-21-15-39-41.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 78
M MmnElf ryhn313 pretty_fly
Massalah canlar rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin insallah sanslari bahtlari acik olsun.. ecmain

Canım öncelikle bebeğine maşallah :) verdikleri yazı sağlık bakanlığından falan değil anladığım kadarıyla? bence bahsettiğin gibi direk şikayet edilmeli. resmen yönlendirme yapmışlar sağlık bakanlığı zorunlu olmayan sezeryana savaş açmışken böyle birşey nasıl yaparlar :/

hasbeee canim rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin insallah 36+5 haftalik degilmi canim kilosu kac cnm listeye ekliyorum

verdiği dosyayı paylaştım ben mi abartı buldum acaba

bana gercekten çok ürkütücü geldi

birde doktor dedi bgn işte bazı hastalar hocam çok zordu diyorlar.. ee kolay olmaz tabiki de kocaman cocuk çıkıyor tabi zor olacak dedi

iyicene yusuf yusuf oldum

yani bgn düşünmedim degil acaba gönüllü sezeryan mı olsam diye

acaba hastane politikası olarak mı böle korkutuyorlar normal dogum 750 tl sezeryan 1650 tl

yani kar amacı için mi yoksa normal mi bu prosedür o belgeyi vermesi normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…