bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selamın aleyküm arkadaşlar .. Çarşamba günü kontrolüm vardı tansiyon yüksekliği ve idrarda protein çıkınca 35+5 de sezeryan ile Doğum yaptım dün hastaneden çıktım sütüm gelmedi erken Doğum yapanlar sizlerin sütleri geldi mi bana ne tavsiye edersiniz iki üç saatte bir mama veriyorum 30 ml fakat hepsini yemiyor ya yarısını yada 20 ml ini yiyor doktor küçük olduğu için az yemesi normal Dedi oğlum 2570 doğdu suyum az olduğu için bu kadar gelişti sarılık olmasın diye aç bırakmamaya çalışıyorum süt gelmesi için önerileriniz var mı şimdiden teşekkürler

Aleyküm selam canım Allah sizlere bağışlasınn hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz :) kısa zmanda sütün gelsinn inşallah. Benim o konularda pek bilgim yok deneyimli annişlerimiz bilgi verecektir sana :)

Aleyküm selam canım Allah sizlere bağışlasınn hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz :) kısa zmanda sütün gelsinn inşallah. Benim o konularda pek bilgim yok deneyimli annişlerimiz bilgi verecektir sana :)
Amin inşallah rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın çok farklı bir duyguymuş

Aleykum selam.
Gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah.sanci cekmeyince sut gelmesi biraz zaman aliyor.30 ml daha bitiremez cok kucuk.pompa ile sag daha cabuk sutun gelir bol su ve dereotu tuketebilirsin. Ayrica kilosuda cok iyi dogmus.

Butun gece uyuyamadım kızlar mıde yanması vardı oturma odasına gectim uzandım uyuya kalmışım orda gece kactı bılmıyrm uyanıp yataga gıttım dedım eşime beni yanından kacırsalar haberin olmazz sabahta muge anlı benı mahvetti aglamaktan helak oldum adi adam belliydi zaten konusmaları pis sapık ne istedı kucucuk kızdan elime verseler hergun bı yerını keserdım!

Bebeginiz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Süt konusunda pek bilgim yok 2. Çocugum olmasına rağmen arkadaşlar yardımcı olacaktır :))

Ayy o benide çok etkiledi adi herif bide korkuyorum hapisten dayaktan demezmi cildirdim orrdaa sen el kadar bebeğe acimiyor utanmadan bide böyle konuşuyor sun

Bizim sipalar bizi düşünüyor galiba. Dışarı çıksak masraf en iyisi içerde masrafsiz masrafsiz takilmak diyorlar

Mİde yanmasından reflüden ölcem artık yav :) merak kısmını saymıyorum bile. Tipini merak et, huyunu merak et, dogumu merak et. İnsan doğum sancısını merak eder mi yav. Ama ediyorum sancı yüzü görmeden geldik bu güne :) nasıl çıkıcak bu çocuk bilmiyorum

Kızlar 10 parça hastane çıkışı almak şart mi?? Ben henüz almadim da onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…