bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım bizim de 36+0 da 2600 gramdı. Haftasına uyumlu demişti doktorumuz..
Doktorun kağıdı veriş amacı net belli. Yapılan her işlemin riski vardır diş çekiminde bile ne riskler var ama herkes yaşıyor diye bişi yok. Dünya da normal doğum yapan sezeryan yapan da bi sürü kadın var.. Oldu olacak üremeyin desin doğurmak her şekil de risk hatta bu hayatta yaşamakta risk her an ölebiliriz.. Ayy bi de kadın dogumcu bunlar ya hamile psikolojisi denilen bişi var. Korkutup yönlendirme yapmaya çalışıyorlar.. Biz zaten fazlasıyla hassasız

Ikra meyra canım beni de ekler misin listeye mümkünse? B Tekirdağdayım, ikinci çocuğum olacak inşallah, yaş 32, sat 22 şubat, bebeğimizin ismi de Zeynep Gökçe olacak

Canım hem kar amacı hemde doktorun işine gleiyor bence normal dogumla kim uğraşcak sezeryanla kes al bitsin. yani günahlarını almym işini düzgün yapanları katmıyorum ama eskiden sezeryan çok azdı şimdi nerdeyse normal doğum yapan yok. insanların ilk doğumlarını seezeryan yapıyolar 2 3 lerde mecburi sezeryan oluyor. Yazıyı tam net okuyamıyorum ya bulanık çıkıyor niyeyse :/

Kesinlikle normal değil doktorunun davranışı canım. Arkadaşların da dediği gibi her müdahalenin riski var normal doğumun risklerini yazarken sezaryenin risklerini atlamışlar mı onu anlamadım ben. Onun risklerini de dürüstlükle yazdıysalar bilgilendirme amaçlıdır ama onu yazmadıysalar doktorun 'gece vakti veya haftasonu sancım tuttu diye gelip de benim keyfimi bozma, bu işi haftaiçi mesai saatlerinde halledelim hem de daha çok paranı alayım' demenin dolaylı yolunu seçmiş üzgünüm

merhabalar kızlar.. herkesler iyidir inşallah.. eşimle tartışıp yattık ağlaya ağlaya uyudum gece habire uyandım bölük pörçük uykular....dün gece annesi beşiği görmedim ben demiş yani beşiği görmüştü de biz annemle tekrardan silip nevresimi yatağı falan tam olarak yerleştirince görmemiş.. neyse açmış bakmış işte eşim de bunu bana söyleyince zaten doluydum sakladık mı ya beşiği annenden dedim biz gizli saklı bi odaya girip iş de yapmadık gülüşerek konuşarak sildik beşiği ardından doğum çantalarına son bi göz gezdirdik yani annen bunların hepsini illa ki duydu ama yanımıza bile gelmedi dedim.. insan bi merak etmez mi ya napıyolar diye?? en son bi baktım halının üzerine yatmış tv seyrediyo sonra da uyumuş.. kusura bakma ama annenlerin içine dert oldu atamıyolar şu zihniyeti: oğlumun çocuğuna ben bakarım!! ya benim imkanım olsa kimseye baktırmıcam zaten!! kusura bakmayın kızlar her gün bu seviyesiz muhabbetleri buraya yansıtmak istemiyorum ama çok daraldım kadın doğuma 2 hafta kala geldi hem de ilk geldipinde de doğumda da burda olucam havasıyla geldi.. ve inanır mısınız ben hamileyim 2 iş yapıyosam 3ünü yapmıyorum benim annem hareket ettiremediği diziyle bütün evi çekip çeviriyo bu da ağzı açık tv seyrediyo ya şaka gibi!!! kadın müge anlının içine düşücek annem kaş göz yapıyo benim çok etkilendiğimi bildiği için bana çocuk tecavüzünden bilmemneyden bahsediyo.. ben böyle şeylerin etkisinden günlerce aylarca kurtulamıyorum!! sabahları hanfendiyi saat 10 da zorla kaldırıyoruz kahvaltı hazır diyerek ama bu sabah şok oldum annem topallaya topallaya kahvaltıyı hazırlamış bu sabah ben de kötüyüm diye hiç bişey yapmadım bi baktım uyandırmak için girince kadın açmış müge ablı seyrediyo ağzı açık!! yani doğum öncesi buraya keyif yapmaya hizmet görmeye geldi galiba!! hakkınızı helal edin kızlar hep bu dertlerimi buraya taşıyorum ama patlıcam artık..

ne kadar bencil oldum ya kafa da gitti bu dertlerden Larus ve pretty_fly kızlar kuzucuklarınızı kucağınıza almışsınız nasıl mutlu huzurlu bi duygudur kimbilir.. inşallah hayırlı evlatlar olsunlar yüzünüz yavrularınızdan yana hep gülsün uzun sağlıklı hayırlı ömürleri olsun..
bugün randevusu olan arkadaşlar varsa onlar da güzel haberlerle dönerler inşallah..

dr un çok cesurmuş hakkaten @emnis in dediği gibi sağlık bakanlığı bu kadar karşı çıkarken sezeryana bu kadarına pes.. adam müşteri gözüyle bakıyo demek ki hasta diil.. keşke değiştirme şansın olsaydı bu adamı hiç hoş diil yaptığı

bence de bize üremeyin desinler kökten çözüm

Ikra meyra canım beni de ekler misin listeye mümkünse? B Tekirdağdayım, ikinci çocuğum olacak inşallah, yaş 32, sat 22 şubat, bebeğimizin ismi de Zeynep Gökçe olacak
aaaa canım ben sana geçen gün cevap yazamadım sahi.. ben tdağda büyüdümm sadece köken tokat.. üniye kadar tdağda yaşadım annemler ablam büyük abim hala ordaa sen merkezde misin??

bende sancı mancı yok kızlar ya da olan o kasılmalar kemik ağrıları sancı mı ki?? ama nstde de sancı 20lerin altında çocuk desen yukarı tırmanıyo ya sabır alem gider mersine biz gideriz tersine ya urashaa

o mide yanmaları beni hayattan soğuttu öbür sapığı hiç söylemiyorum kayınvalideden dolayı maruz kaldım kaç gündür ben de biliyorum o olayı böyle insanlara idam bile az hakikaten.. allah hiçbirimizin sevdiklerini kötü insanlarla karşılaştırmasın..

benimki şeyimden çıkarmaktan korktuğumu anladı iyiden iyiye ağzıma yöneldi yavrum vicdanlı balığım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…