- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.781
Arkadaslar bgn kontrolümuz vardı bebeğim. 2700 gr 47 cm sizce iyi mi ? Doktor ameliyata giricek diye hızlı baktı nst yi haftaya bıraktı birde çatı muanesinide haftaya yaparız dedi.
Buraya kdr problem yok ama bana doktor bir yazı verdi son haftalarda olanlara bilgilendirme amaçlı veriyoruz dedi eşim de bende sandık ki doğum ani anlatan bişiler hani bilelim ne olacak diye. Evde okuduk okumaz olaydım ama . Normal.dogumu resmen kotulemis ne kdr kötü ve riskleri varsa yazmışlar yok şu olursa rahim alınır yok bu olursa anne Ölebilir. O kdr korkuttu ki beni.. tam dolu bir sayfa Bütün maddeleri felaket gibi. Resmen gelin gönüllü Sezeryan olun demeye getirmişler. Ztn korkuyordum iyice korkmaya başladım
verdiği dosyayı paylaştım ben mi abartı buldum acaba
bana gercekten çok ürkütücü geldi
birde doktor dedi bgn işte bazı hastalar hocam çok zordu diyorlar.. ee kolay olmaz tabiki de kocaman cocuk çıkıyor tabi zor olacak dedi
iyicene yusuf yusuf oldum
yani bgn düşünmedim degil acaba gönüllü sezeryan mı olsam diye
acaba hastane politikası olarak mı böle korkutuyorlarnormal dogum 750 tl sezeryan 1650 tl
yani kar amacı için mi yoksa normal mi bu prosedür o belgeyi vermesi normal mi acaba
verdiği dosyayı paylaştım ben mi abartı buldum acaba
birde doktor dedi bgn işte bazı hastalar hocam çok zordu diyorlar.. ee kolay olmaz tabiki de kocaman cocuk çıkıyor tabi zor olacak dedi
acaba hastane politikası olarak mı böle korkutuyorlarnormal dogum 750 tl sezeryan 1650 tl
yani kar amacı için mi yoksa normal mi bu prosedür o belgeyi vermesi normal mi acaba
o kadar olmuş muuuIkra meyra canımm sen 1. sayfayı güncelledikçe hayret ediyorumm 16 bebiş olduu kasıma daha girmeden :)) maşallahh tüm bebişlerimize ve annelerinee
M MmnElfryhn313 pretty_fly
Massalah canlar rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin insallah sanslari bahtlari acik olsun.. ecmain
dr un çok cesurmuş hakkaten @emnis in dediği gibi sağlık bakanlığı bu kadar karşı çıkarken sezeryana bu kadarına pes.. adam müşteri gözüyle bakıyo demek ki hasta diil.. keşke değiştirme şansın olsaydı bu adamı hiç hoş diil yaptığıverdiği dosyayı paylaştım ben mi abartı buldum acaba
bence de bize üremeyin desinler kökten çözümCanım bizim de 36+0 da 2600 gramdı. Haftasına uyumlu demişti doktorumuz..
Doktorun kağıdı veriş amacı net belli. Yapılan her işlemin riski vardır diş çekiminde bile ne riskler var ama herkes yaşıyor diye bişi yok. Dünya da normal doğum yapan sezeryan yapan da bi sürü kadın var.. Oldu olacak üremeyin desin doğurmak her şekil de risk hatta bu hayatta yaşamakta risk her an ölebiliriz.. Ayy bi de kadın dogumcu bunlar ya hamile psikolojisi denilen bişi var. Korkutup yönlendirme yapmaya çalışıyorlar.. Biz zaten fazlasıyla hassasız
aaaa canım ben sana geçen gün cevap yazamadım sahi.. ben tdağda büyüdümm sadece köken tokat.. üniye kadar tdağda yaşadım annemler ablam büyük abim hala ordaa sen merkezde misin??Ikra meyra canım beni de ekler misin listeye mümkünse? B Tekirdağdayım, ikinci çocuğum olacak inşallah, yaş 32, sat 22 şubat, bebeğimizin ismi de Zeynep Gökçe olacak
bende sancı mancı yok kızlar ya da olan o kasılmalar kemik ağrıları sancı mı ki?? ama nstde de sancı 20lerin altında çocuk desen yukarı tırmanıyo ya sabır alem gider mersine biz gideriz tersine yacanım geceleri falanda mı ağrımıyor yaaa sen okadar sporda yaptın maşalllah senin oğlan rahat etti içerde heraldeeBana artık geceleeri 1 yada 2 kez en sağlamından bir sancı giriyorr tam ağlıycak gibi oluyorum 2 dkkaya geçiyor. :)
o mide yanmaları beni hayattan soğuttu öbür sapığı hiç söylemiyorum kayınvalideden dolayı maruz kaldım kaç gündür ben de biliyorum o olayı böyle insanlara idam bile az hakikaten.. allah hiçbirimizin sevdiklerini kötü insanlarla karşılaştırmasın..Butun gece uyuyamadım kızlar mıde yanması vardı oturma odasına gectim uzandım uyuya kalmışım orda gece kactı bılmıyrm uyanıp yataga gıttım dedım eşime beni yanından kacırsalar haberin olmazzsabahta muge anlı benı mahvetti aglamaktan helak oldum adi adam belliydi zaten konusmaları pis sapık ne istedı kucucuk kızdan elime verseler hergun bı yerını keserdım!
benimki şeyimden çıkarmaktan korktuğumu anladı iyiden iyiye ağzıma yöneldi yavrum vicdanlı balığım benimMİde yanmasından reflüden ölcem artık yav :) merak kısmını saymıyorum bile. Tipini merak et, huyunu merak et, dogumu merak et. İnsan doğum sancısını merak eder mi yav. Ama ediyorum sancı yüzü görmeden geldik bu güne :) nasıl çıkıcak bu çocuk bilmiyorum
içindekileri ayrı ayrı da alabilirsin canım.. ben bi tane aldım ama içindekilerden yedekledim geriye kalanı.. yani 2-3 tane hastane çıkışı almadımKızlar 10 parça hastane çıkışı almak şart mi?? Ben henüz almadim da onu
maşallah bebişine annesi :))Ben geldim Dr dan kızlar, sancı manci yok. haftaya tekrar gidcez, bebisim 3000 - 3200 gr arası dedi mutlu oldum . boyuda ben ekrana baktım FL 7. 40 yazıyordu, sanırsam 51 cm gibi bişey oluyo. bizden haberler böyle
yer silme hareketi yap ya da gerçekten sil :)Kizlar 1-2 cm acilmam varmis ben bunu nasil ilerletebilirim fikriniz var mi
Saol canim 34 haftalikken 1900 -2000 arasiydi biraz zayıf demişti, şimdi haftasiyla uyumlu gorunuyo çok şükürMaşallah canım çok güzel boyu kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?