bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlısı olsun inşallah canım epidurali doktorun mu önerdi? Hemen çıkarmasınlar bari katateri 24 saat dursun.
Evet canım epidural olduğuna pişman olmıcaksın güven bana dedi.güvencez artık:) yok kendi dedi zaten epidural ameliyat snrası konforu çok iyidir ağrın olur olmaz hemen ağrını keseriz rahatlarsın dedi.zaten iki gün kaldırcakmış beni hastanede.spinali karıştırma hiç bana güven dedi ısrarla ki güveniyorumda bakalım:) saolasın canım kalbim pırpır sürekli o an aklıma gelio ,bi an olsa ve bitse

Maşallah canım bebis büyümüş günde alınmış Allah kurtarsin kuzum az kaldı doğuma :)
Amin canım benim.9ay geçti şu 6 gün geçmicek gibi :) bi an önce gelsin istiyorum ,kasılmam çıktı bugün 2 tane yüksek ama doktor önemsemedi olacak gayet normal dedi...ay bak yine heyecan oldum anlatırken

Can'ım benim çok sağol sizede maşallah :)
Evet büyüdük toparlandık ilk hafta kilo kaybımız çok oldu süt var sandım hep emzirdim mama vermeyi kabul etmedim meğer benim sütüm yokmuş.sarılığımız çok hafif geçti çok şükür.
Buara gaz sancımız var çoookk huzursuz masajlar damlalar uğraştırıyor o da geçer inşallah.
İşitme testimizde sol kulak geçemedi dr erken doğduğu için olabilir dedi inşallah öyledir ikincisi yapılacak haftaya çok korkuyorum inşallah 2.testimizde geçeriz.sizin gazınız nasıl sağlığınız uyku düzeniniz iyidir inşallah?

Canım evet beklenen doğum tarihim 14 kasım, ama 39+1de doktordan sezeryan istedim.nasipse 7 kasımda bebeğime kavuşucam.daha önce 2 bebek kaybımdan ötürü normal yapmak istemedim bir tık daha riskli diye.canım bebek kilosu çok değişken hiç takılma.sağlıklı olması önemli bizde biraz genetik uzun boylu ve yapılıyız.sen normal mi yapcaksın

Bende o katater durdu ertesi gun cikti ama bi isede yaramadi.ta ertesi gun gordum bu ne diye sonrasida cikardilar.hep bana igne attilar serumdan bacaktan kalcadan.
Niye öyle oldu ki? Acaba anestezici iğneyi düzgün yapamadı mı acaba? Benimki durdu ertesi güne kadar çok fayda gördüm şurdan anladım ki bacaklatımdaki uyuşukluk sondadan sonra bile geçmedi 2_3 saat geç yürüdüm ben. Ağrı kesici de sadece serumdan verildi. Birde kas gevşetici fitil verdiler. Bacaktan sadece kan uyuşmazlığı iğne vurdular okadar. Sen amaliyattayken değişik şeyler yaşadım ama doğumlar bitene kadar anlatmıcam demiştin ya. Doğumların bitişini merakla bekliyorum haberin olsun.

Ne güzel anlatmışsın canım çok duygulandım okurken.maşallah size inşallah hep böyle güzel devam eder herşey. Daha dün senin doğumunu okumuştum kızlar ben doğum yaptım şeklinde :) sonra mevhibe derken ben bile 15 günlük oldum bugün zaman su gibi akıp geçiyor.

Hayırlısı olsun inşallah senin için inşallah güzel geçer doğumun bize mutlaka yaz merak ederiz:)))

Evettt daha dün doğdular sanki zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz.inşallah canımmm inşallah Allah hepimizin evladına sağlık versin herşey çok güzel gitsin güzel güzel büyütelim evlatlarımızı:)

Anladim canim dogru bir karar vermissin o o zman insallah saglikla kavusursun yavruna .doktorum simdilik normal hersey diyor yani kesin su yada bu olur demedi son zmana kadarda kesin birsey soylemicek sanirim bnde normal istiyorum ama takintida yapmiyorum hangisi benim icin hayirli olucaksa o olsun diyorum.kilo konusunda cok uzulmustum cunku hep onden gidiyordu bir anda 2-3 hafta gerilemis olunca moralim bozuldu ama cok yersiz oldugunu sonradan anladim:)gecen hafta 47.5 boyu 2600 de kilosu vardi simdi nasil oldu merakla yarini bekliyorum .zaten cok yuksek beklentilerim yok 3 e yakin olmasi yeterli benim icin en onemlisi saglikli olmasi

Aynen bende onu dusunuyorum birakirsak yerlerde surunuruz herhalde dogurana kadar
Normalde regl agrısı bile çeken insan değilimdir olsa bile ağrı eşiğim kuvvetlidir benim bşr ker ble ağrı kesici almış biri değilim ama bu beter etti ya pozisyon bozuklugu ya fıtık ya bobrek bişeyler tetikliyor sanırım
Ayy yok nerdeee bi kere kv.aramıstı açmayınca 20 kere aramaya devam etmişti nedeni de ışıklarınız kapalı nerdesinizmiş eşim de belki yatak odasında bişey yapıyoruz niye inatla arıyorsun dedi boyle kaldı ama ardından gene arıyıp yoklama çekmeye devam ettilerUtandıkları yok gülüp geçiyor kadın anca ben utanıyorum Geçenlerde bize lohusa yatak takımı getirmişti istemiyorum dediğim halde hem de... yatak odamda sergilemelik maymunmusum gibi o nedir yaa Başka bir zaman hastane için de bebeğin üstüne bişey takmasınlar bir takı yastıgı alalım diye konusrken yanımızdaydı eşimle bakacagımızı soylemıstk ama ısrarla ben bakarım dedi. Eşim de yok biz kendi zevkimize gore bakıcaz demişti o da inatla ben alırım begenmezse4niz kullanmazsınız demişti. Dun gibi hatırlıyorum bu konusmayıgidip yaptırmıs ama aynı lohusa takımına uygun renk ve şekilde takım yapmıs kendince insanları inatla sokacak yatak odama !!! Her neyse eşim b egenmediğini söylemiş bu ne yaa demiş boğazını sıkmışlar gibi yastıgın Bir bozulmuşlar zaten küstüler bi de üstüne inatla kendi yaptırdı biz alıcaz dememize ragmen alelacele ertesi günü gitmiş yaptırmaya.. Bi de bana diyor ki ayy sizin yastık alacagınızıı bilsem ben yaptırmazdım Böyle bir şekil yani kayınpederi de doldurup duruyor kendi yaptıgının farkında olunca dönüyor hemen de kayınpedere hatasını demiyor tabi kayınopeder de küs kalıyor bize dolup dolup.. Valla umursuyordum ama umursamıcam artık o da biraz gaza gelmek yerine düşünsün ya benim eşim hakikaten ortalığı karıstırıp kızıştıryor galiba diye bir düşünsün.. Böyle çok örnek var kv min yapıp edip sora ben bilmiyordum ben demedim sen dedin gibi tam delirtmelik allahtan Allahıns evdiği kuluyum da ortaya çıkıveriyor yeri gelince mesela pencere dogramalarımızın rengini kendisi beyaz istemiş ustayı arayıp değiştirtmiş rengini ustalar takmaya geldiğinde yanımdaydı usta keşke içi de kahverengi olsaydı dedi ben de ustaya ben de kahverengi istiyordum boyle hastane gibi bembeyaz oldu demiştim usta da biz de iki ayrı renk yerine kahverengi olsun demiştik ısrarla ama sizin boyle istediğinizi soylediler dedi. Kim dedi diye sordum kv.mi gösterip hanımefendi söyledi telefonda demişti. ben de baktım napıcak dıye boyle kafasını havaya kaldırdı hiç muhabbeti duymamıs iki saatir orda durmuyormus gibi diğer odaya gitti

Valla çok işimiz var canım çooookkk

Ay benim erken değil artık gelsin 1 haftaya artık yürüyemiyorum baskı var 2 gündür kızıma bakamıyorum kv ye gönderdim baksın diye..birde bu iştahla haftada 2,3 kilo alırım diye korkuyorum
Ben alıyorum valla canım 1 haftada 2 kilo almısım en son ya o baskı bende de var ama gittiğinde sor bakalım canım servikal mesafen ne kadarmıs? 1.5 cm gibi kısalmıssa iyice dogum zaten yakın demektir.

Bana hic demedi bobrek usg si fln. Sadece 1 aylik olunca kalca usg sini soyledi gonulll cnm sen gittin mi bobrek usg si icin

Kızlar biz bugün tahinledik tuzlandık göbeğimiz 10. Gün düştü bu arada. Mis gibi banyo yaptık teni yumuşaktı zaten şimdi yumuşacık olduk pamuk gibi:)) çok güzel uyuyor şuan bende rahat rahat yazıyorum size :)))

Tahin ve tuzu bir tasta karıştırdık annemle sonra bebişi soyduk heryerine sürdük:)) sonra 15_20 dk kundakladık ben emzirdim sonra yıkadık:))) ağlamadı kuzucum aksine gerine gerine rahatladı banyo yaparken:))) bundan önce kısa yıkıyorduk göbek düşmedi diye bugün tam olarak paklandı paşacan :)))

@ayseankara naaptı acaba arada kaçırmıs da olabilirim mesajlardan. İnşallah güzel geçmiştir herşey kucaklamıştır yavrusunu sağlıkla Bugun başka doguracak olan var mıydı kızlar?

Kesinlikle öyle, sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ,sonuçta her doğum şeklinin ayrı sıkıntısı var ,ağrı acı unutuluyor.önemli olan sağlıkla doğmaları.hayırlısı ne ise öyle olsun bizim için

Isitme testinde karni tok olsun muhakkak.dogduktan hemen sonra yapildiysa o yuzden sorun olabilir.bi daha ki kontrolde bi sorun cikmaz insallah.
Kilo alimi az bizim o kafama takiliyor 2 haftada 100 gr almis.boyu uzamis 1 ayda 2 cm.

Tuzu duymustum ama tahini duymamistim.
Gule gule kirlensin pasacik.agladimi yavrucak yikanirken.benimki cok sevdi suyu yikadikca yikayasim geldi.

Yazdıklarını tek tek okudum ama artık kv ne dicek laf bulamıyorum. Bu kadar taviz verme canım. Senin evin senin hayatın. Küserse küssün kv sen eşine kendi isteklerini yaptır.bu hayatı bi kere yaşıcaz 10 kerede çocuk dopurmuyoruz 1_2 en fazla 3 galiba topikte çocuğu olan mevhibe 4 oda ikiz :) birde senin ilk çocuk gönlüne göre yap hiç bişey içinde kalmasın gerekirse yüzüne söyle bu şekilde kv nin. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…