bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İvit Ayşem inşallah ben de tadıcam bu eşsiz dedikleri duyguyu. . Senin uyurken gidip gidip oğluma bakıyorum cümlen çok duygulandırmıştı beni inşallah ben de yaşarım bunları yarın. .
Artık gunduz yatağında değil yanımda salonda yatıyor hep gözümün önünde:) inşallah sen de sağ salim kavusacaksin senin gibi tatli oğluna

Olumsuz dusunmek istemiyorum cokta ustelemedim acikcasi ama sasiridim tv de acikti sesi yuksekti ona ragmen duyunca.acilmami oluyo acaba ole yorumlayasim var:)
Ya doktorumda ilk defa duyuyorum ama bebekten gelemez dedi suyun içinde rahimin içinde duyulamaz dedi.açılma olsa ben 35.haftada doğurmam lazımdı bayadır oluyo bende.bahsettiğimiz ses aynı ses ve çok enteresan...

Ay deme ya tam mevsim geçişi bi de her yer mikrop iyileşemiyoruz bi türlü. . Hele ben tam doğum öncesi hasta oldum resmen çıldırıciiimm :/
Yat Can'ım bol bol yat dinlen başka türlü olmuyor. Ben başlarda da böyle olmuştum bi dünya serum yemiştim yine zar zor geçmişti. Bünye de hassas iyileşemiyoruz bir türlü

Aaaa bende manisalıyım :) manisa rakısı güseldir hele seviyosa alkolü valla doğumu bedava bile yaptırır :) :)
Ooo güzel olmaz mı hiç çok severim ben de. Eşime kızıyorum hatta ben içmiyorum sen de içmeyeceksin falan diye alkolü de seviyo gibi Facebooktan gördüğüm ve bizim kafa yapımızda olduğunu bildiğimden dolayı. Bedava yapmasın ama geçerli raporlar versin bol bol Doğum sonrası

Ya doktorumda ilk defa duyuyorum ama bebekten gelemez dedi suyun içinde rahimin içinde duyulamaz dedi.açılma olsa ben 35.haftada doğurmam lazımdı bayadır oluyo bende.bahsettiğimiz ses aynı ses ve çok enteresan...
Ortak yonumuz bebislerimizin hareketli olmasi sanirim:) neyse insallah onemli birsey degildir

Cnm dün hiç yapmadı bnmki.gece çok emzirdim sabah hemen yapms sanki yapması daha iyi gibi geldi bana.yapmayınca korktm.bi de bugun Bnyo yaptm sargiyi çıkardim pansuman fln hc bsy yapılmicak dimi
Yok cnm pansuman fln yok. Benim bi bant cikinca bant kismi derimi kizartmis orasi acidi onada krem surdum gecti dikise bisey surmedim

Heehe valla manisa rakısına istemediğin kadar rapor verilir :)

Ayy inşallah Aydedem. . Yarın akşam ana haber bültenlerini takip edin bakalım antepten haber var mı :) ) )
Canim allah bir sesle oglunu saglikla kucagina nasip etsin insallah sansi bahti acik olsun pasacanin :)) yaren92 canim saglikla buyut kuzunu cok sukur vaktinde geldi pasacan :))

Dr 4buçuk gibi dedi ama bence 5buçuğu kesin bulur canım. . Dua et bana oğlumun adaşının annesi :) ) ay ne uzun bi tanımlama oldu kız :) ) )

Kasim annelerimiz dogum yapan varmi varsa saglikla buyutun minnoslarinizi allahim sansi bahti acik nasip etsin kuzucuklarinizi listemize eklenmek istiyorsaniz ne zaman dogdu kac kilo oldu kac haftalik dogdu bilginizi yazarsaniz eklerim canlar hepinizi opuyorum minnoslarinizi koklayin benim icin :))) etiketleyin mutlaka bilgilerinizi

urashaa canim yaa bende senin gibi olacam heralde , günüm bitip bekleyecegime eminim . beklemek zor gerçekten de , ama bebisler için anne karnında her dakika çok önemli . nasıl olsa zamanı gelince cikacaklar , diyip kendimide avutmuyor değilim
Allahım sağlıkla kavusmamizi nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…