- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #62.321
Allaha emanet ol beybisiiiMy moonlight @sadece biri @urashaa @My angel and I @mneeee sedalinka13 Ikra meyra @seyda61 @vildan_drs @gonulll @ayseankara @Esaskiz43 @Ada ve deniz @deliha86 @emnis @Persefon yaren92 kuzucuklar ya kafasını gözünü yidiklerim çok teşekkür ederim inceliğiniz güzel dilekleriniz için inşallah ben de kavuşuyorum balığıma yarın sizin de dualarınızla.. şimdi yatıp uyumaya çalışıcam vakit geçsin diye 3 tepsi kurabiye yaptım hepiniz çok kıymetlisiniz benim için o kadar çok şey paylaştık ki burda zannetmeyin ki bu bi veda konuşması because of you nun soruları bitmez doğum endişeleri biter kakası gazı kusmuğu başlar yarın güzel bi gün olsun inşallah.. iyi geceler
Bende paZartesi olcam nasipsee ard arda kavuşcaz inşAllah, unuttum ama iğne falan mı kullanııdun canım ondan mı genel dedi acaba?Kızlsr bizimde gunumuz netleşti salı sabahı doguma gırcem drum spınal epudral veya kombıne hiç bir yontemı agzına bıle almadan direk genel dedı sanırım bende o potansiyeli göremedineyse zati bende oyle dusunmuştum isabet oldu ancak bu seferde acaba nıden nıden dıye kafamda abuk hikayeler uydurmaya basladim hiç teklif bıle almamak cok koydu be arkadas
ben seni doğurdun zannediyodum ay iyice karıştı hatlarım
Canım ilki dusuktu kan sulandırıcı ilaç kullanıyordum ondan olabilir galıba . . evet evet sen benden 1 gun once kavuscan mınnagınaBende paZartesi olcam nasipsee ard arda kavuşcaz inşAllah, unuttum ama iğne falan mı kullanııdun canım ondan mı genel dedi acaba?
:))) doğrudur evett sezercik istiyorum bende geçenlerde eski doktorum bana sezeryan istiyosan dedi bekleme falan dedi satıma göre sonra başka dr gittim işte saolsun doktor edindim iyiki gelmişsin dedi çünkü olmaz küveze alırlar falan dedi yani yaklaştı çünkü doğum zaten o doktor hep 2 hafta ileri ölçüyomuş meğersem yani geç döllenme olmuş bende sonuçta usg en doğrusunu ölçüyo gelişimde de sıkıntı olmadığı süreceBenim başından beri boyle usg dede böyle çıktı hep günü gününde gidiyor yani, ben seni hatirladim canım obur kasım anneleri topiginde konuşuyorduk seninle sezeryan isteyen arkadassin senben nickimi degistirdim taniyamadin haliyle eski liveindreams belki hatirlarsin
Aynen öyle evet. Doktor korkma sorun yok dedi demek ki normal mis :))Bendede aynen uzun süredir var ,kemik çıtlaması gibi ,elektriklenme sırasında çıt die ses gelir öle bişe
Korkma canım birkaç arkadaş da daha varmış aynı şey. Hatta araştırırken eski topiklerde de gördüm birçok kişide oluyor muş :)Bende ilk defa oldu cok sasirdim bagirsaktan oyle ses cikmasida imkansiz gibi boyle parmak citlamasi gibi bir ses cunku .doktor onemsemediyse onemli birsey degildir demekki
Sorma bende neler yaşadım herşeyin hayırlısı olsun yeter ki hiç takma bile ben dış gebe oldum ikizdi biri düştü biri tüpte kalmış kürtaj oldum tüpte kalanı yok edemeselerdi tüpümü alcakları çok şükür bitti gitti çok ama çok zor günlerdi hsg rahim filmi cekindim fakat sonrakindede kalbi durdu öyle suni sancı ile düşürdüm iste normal doğum gibi sancı verdiler ardından yine kürtaj bunuda rabbimin izniyle iyiyiz insalah Herkese ve bizede yardimci olsun Yüce rabbim.kafada nezaman bitiyo ozaman hamilesin en azından kalabiliyosun bak sende hamile.öle düşün ben öle düşündüm hep 2 yıl olmadığı oldu çünkü . şuan 6 yıl bitti evliliğimde de hamdolsun :)zor ama insan alisiyor ..hele kürtaj üzücü oluyor. rabbim sağlıklı doğum versin inşallah .
Sağlıkla kucağına al inşallah meleğini :))My moonlight @sadece biri @urashaa @My angel and I @mneeee sedalinka13 Ikra meyra @seyda61 @vildan_drs @gonulll @ayseankara @Esaskiz43 @Ada ve deniz @deliha86 @emnis @Persefon yaren92 kuzucuklar ya kafasını gözünü yidiklerim çok teşekkür ederim inceliğiniz güzel dilekleriniz için inşallah ben de kavuşuyorum balığıma yarın sizin de dualarınızla.. şimdi yatıp uyumaya çalışıcam vakit geçsin diye 3 tepsi kurabiye yaptım hepiniz çok kıymetlisiniz benim için o kadar çok şey paylaştık ki burda zannetmeyin ki bu bi veda konuşması because of you nun soruları bitmez doğum endişeleri biter kakası gazı kusmuğu başlar yarın güzel bi gün olsun inşallah.. iyi geceler
Bnde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.cumartesi atcam son iğnemi.pazrtesi nasipse epidural sezeryan yapcak.aspirin gibi sulandurıcıda genel yapıolar.bi gün önce bigün sonra ,Allahım sağlıkla kavuştursun yeterki bebişlerimizeCanım ilki dusuktu kan sulandırıcı ilaç kullanıyordum ondan olabilir galıba . . evet evet sen benden 1 gun once kavuscan mınnagınaallah yardımcımız olsunn kuzum
Valla bu konuda herkesin farkı tecrübesi var.burda sorarsan daha çok kafan karışır:) ben doktorumun iknası ile epidurale karar verdim.daha önceden spinalle başka bir ameliyat olmuştum.ikisinide olmuş olanlar bile farklı cevaplar verio.bu sanırım insanın bünyesi,sezeryanı yapan doktorun elinin farkı ve anestezi ekibinin tecrübesi ile alakalı.benim doktorum onun ekibinin epiduralde çok iyi oldgnu söyledi.bnde güvendim.sen de doktoruna güven canımSpinal epidural...daha dr konusmadik detayli bu hafta konusucaz ama netten arastirdimda bide size danismak istedim;hangisi sizce?o kadar korkuyorumkii icimde kalsa yeri oglummm
Yasamadan anlayamiyorum haliyle beni ne bekledigini bu yuzdende korku oluyo haliyle..haklisiniz herkeain deneyimi farkli..bakalim dr bize ne onericek..hayirlisi hepimizin hakkinda..saglikla insallahhhValla bu konuda herkesin farkı tecrübesi var.burda sorarsan daha çok kafan karışır:) ben doktorumun iknası ile epidurale karar verdim.daha önceden spinalle başka bir ameliyat olmuştum.ikisinide olmuş olanlar bile farklı cevaplar verio.bu sanırım insanın bünyesi,sezeryanı yapan doktorun elinin farkı ve anestezi ekibinin tecrübesi ile alakalı.benim doktorum onun ekibinin epiduralde çok iyi oldgnu söyledi.bnde güvendim.sen de doktoruna güven canım
Bir ben dahaaaaaa hahah yarın öğrenicem randevum var inşş konuşcam 15inde falan bnm doğum çünkü .. ama ablam 2 sezeryan oldu spinal ve arkadaşım oldu spinal mis gibilerdi maşallah net söyleyebilirim bende spinal istiyorum dicem zaten.Spinal epidural...daha dr konusmadik detayli bu hafta konusucaz ama netten arastirdimda bide size danismak istedim;hangisi sizce?o kadar korkuyorumkii icimde kalsa yeri oglummm
Kuzum doğuranlar yok oldu. Bir kaç kişi vakit buldukça aralarda giriyoruz. Topik kapanmasa doğumdan sonra bebişler hakkında paylaşımlar yapsak soruları cevaplasak bildiğimiz kadarıyla yardım etsek birbirimize ne güzel olur. Yıllar sonra okula başladı desek karneleri konuşsak daha sonra ergenlik bunalımlar çok sonra sevgilisi varMy moonlight @sadece biri @urashaa @My angel and I @mneeee sedalinka13 Ikra meyra @seyda61 @vildan_drs @gonulll @ayseankara @Esaskiz43 @Ada ve deniz @deliha86 @emnis @Persefon yaren92 kuzucuklar ya kafasını gözünü yidiklerim çok teşekkür ederim inceliğiniz güzel dilekleriniz için inşallah ben de kavuşuyorum balığıma yarın sizin de dualarınızla.. şimdi yatıp uyumaya çalışıcam vakit geçsin diye 3 tepsi kurabiye yaptım hepiniz çok kıymetlisiniz benim için o kadar çok şey paylaştık ki burda zannetmeyin ki bu bi veda konuşması because of you nun soruları bitmez doğum endişeleri biter kakası gazı kusmuğu başlar yarın güzel bi gün olsun inşallah.. iyi geceler
Evet canım çok şükür. Maşallah makineye bağlı değil artık antibiyotik tedavisi devam ediyor akşam gene gidicem inşallah. Baş ağrım çok fena yatmam gerekiyo kalktıgım an dayanılmıyo nedenini bilen var mıSana emzirmeye verdiklerine gore solunum cihazinda degil artik cok sukur.antibiyotik tedavisiyle daha iyi olcak insallah.bebeginle ilgili gelismelerden bizi de haberdar et canim.benim aklim sizde.
Allah kurtarsın canım sağlıkla gelsin meleğin anne olmak dünyada ki en güzel şey bi an kucağına almak onun kokusu bambaşka allah yavrularimizi bize bağışlasınMy moonlight @sadece biri @urashaa @My angel and I @mneeee sedalinka13 Ikra meyra @seyda61 @vildan_drs @gonulll @ayseankara @Esaskiz43 @Ada ve deniz @deliha86 @emnis @Persefon yaren92 kuzucuklar ya kafasını gözünü yidiklerim çok teşekkür ederim inceliğiniz güzel dilekleriniz için inşallah ben de kavuşuyorum balığıma yarın sizin de dualarınızla.. şimdi yatıp uyumaya çalışıcam vakit geçsin diye 3 tepsi kurabiye yaptım hepiniz çok kıymetlisiniz benim için o kadar çok şey paylaştık ki burda zannetmeyin ki bu bi veda konuşması because of you nun soruları bitmez doğum endişeleri biter kakası gazı kusmuğu başlar yarın güzel bi gün olsun inşallah.. iyi geceler
Acele etme canım 3_4 günde ancak geliyor süt.Eve gidince hemen duş al sıcak su iyi geliyor. Bebişin nasıl anlatsana kaç kilo doğdu. Birde amaliyathanede kombine ve spinalin farkını anlatmışlar ya. Neymiş merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?