bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Güzel geçmiş senin adına sevindim canım. Ufak tefek sancılar olacak sonuçta amaliyat bunada şükür. Paşanın kilosuda güzel canım şişlik inecek kilo verir 2 gün sonra almaya başlıcak. Bir ayda 1 kilo kadar alacak dediler bana. O emmesede sen sürekli emzirmeye çalış. Kolay gelsin sanada artık en güzel meşgalen geldi

Humana Sut yapimi için iyi geliyordu bana. Çok şekerli ama. aklımda olsun. aslında en iyi yöntem bol sıvı ve sık sık sağmak sabırla

Günaydın topiğimizin neşe kaynağının günü bu gün inşaallah kendi gibi eğlenceli bir Doğum hikayesiyle gelir yazar bize senin yerine ben uyuyamadım gece beklemedeyiz fırsat bulunca yazarsın zaten eminim because of you

Benimde 16 kismetse..ama kararsizim bakalim hangisi olucak...zaten normal istiyodum olmadi bide ustune bunlar cikti ne olursa saglikli olsun yeter

because of you yok ya buralar5cok sesız ve durgun kızlar herkes uyuyomuuu
Ya ben iki gecedir camış gibi uyuyorum burnum genzim tıkalı oldugu halde.bebişte gece kıpırdamıyo annesi uyusun istio ,ama ayaklanınca oda uyanıyo :) inşAllah doğumdan sorada annesine aynen böyle yardımcı olur

Bende gece gec yattım sabah erkenden uyandım gun yakluatkca heyecandan sanırım halbuki cokta uykum var

Bende gece gec yattım sabah erkenden uyandım gun yakluatkca heyecandan sanırım halbuki cokta uykum var
Aynen canım heyecandandır.banada arada gelio heyecan bi süre uykusuz kalıorm ama sonra unutuyorum yine uyuyup kalıorm.valla pazar gününe kadar nekadar uyusam kar , sonra uykusuz her gece modu olacak bisüre :) inşAllah bebeişlerimiz sağlıkla gelsinde bunlar normal şeyler.

Ya bugun feci bel ve sirt agrim var git gide agirlasiyorum bide adanin pesinde kosmak yemek yapmak ortaligi temiz tutmak daha da zor hale geldi yarin neyseki dogum oncesi son temizligimizi yapicak abla halilarda yikandi bugun agda isini halledicem
Doğumdan sonra daha zor oluyormuş inan ki. Kızım gündüz ilgi ister yemek ister oğlan gece uyumaz gündüz durmaz eve mi koşayım yemek mi yapayım kıza mı bakayım oğlana mı bir daha doğurmam safhasındayım cumartesi sünnet var yarın yardımcı gelecek temizlik yapalım yalnız olmuyor yetişemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…