bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaslar süt arttırmak için birşey önerdi Ablam. Bilmiyorum doğru mudur ama?
Tereyağına köy yumurtası kırıp sonrasında pekmez ekleyip pişirip yedim. Üzerine de hemen bolca su içilmeli.

Süt arttırıcıymış, deneyin derim.

Bu arada hamilelik takvimim çıkmıyor bugün itibariyle. 5. Haftadan 40. A kadar alışmıştım

Yanı şu işitme testi olayına uyuz oluyorum nerden çıktı bu doğar doğmaz test olayı acaba? Hep bakıyorum sağ geçti sol geçemedi filan anneyi üzmekten yada acaba problem varmı diye düşündürmektesin başka birşey değil Acayip saçmalamışlar ..sağlıklı olan şudur arkadaşlar aklınızda bulunsun yeni doğan bebekler 1 ay içinde işitme testine tabi tutulur ve 1 ay dolmaya yakın gel denilir ..doğar doğmaz zaten amniyotik sıvı kalıntıları kulakta kalır onun kuruması bile Zaman alır ..3 ay içinde de kalça çıkığı içim röntgen çekilir ..4 yıl önce bu işler böyle yapılıyordu ...yapılan işitme işlemini sağlıklı bulmuyorum para tuzağı ve gereksiz üzüntü sebebi en azından ben 1 hafta kendimi kahrederim yani..lohusa kadına resmen işkence ..1 hafta sonra kalk çocukla hastanelerde sürün ki test tekrar edilecek diye ki onun bile sağlıklı olduğunun garantisi yok yanı ..çok entresan bir uygulama olmuş

Süt artsın diye Tereyağına yumurta kırıp yemek Kars bölgesinde çok yapılıyor ..bilimsel yönünü yoktur ama sütü artırabilir neden olmasın ve çoğunlukla yağlandırır yağda kakayı yumuşatır ..tahin helvası hurma Dereotu tere roka bolca su incir bulgur kurusoğan içinde aynışeyler söylenir ...ama en ideali bol sıvııı ve psikolojinin sağlıklı olması ..sütüm arttı yada artacak diye düşünmek sütün fışkırmasına bol bol gelmesine bile yol açar ..kaygı olumsuz düşünce azaltır ..emzirken onun ne çok sevdiğini düşünmek bile herşeyden daha etkili ..özellikle sütü sağarak verirken hep bebeği düşünün mümkünse karşında sağın onu izleyin dokunun bakın meme ucunun heryerinden süt fışkıracak ...tecrübeyle sabit :))

Aaa hiç bilmediğim şeyler canım desene boşuna o stresi yaşatıyorlar gerçi Dr yapalım derse bekleyemem o ayrı ne yapsak ki acaba aklıma takıldı bak
Bu arada hiç uykum yok ya bebegimde kıpır kıpır gece uykusuz mu olacak bu benek yoksa

Canım hemşiresi öyle söyledi anne karnın da ki sıvı kurumamış olabiliyor diye. o yüzden takmadım bende.

buaralar yoğun geçiyor günlerimi yüzden yazamıyorum sessiz sessiz takip ediyorum.Doğum yapan meleklerini kucaklarina alan arkadaşları tebrik ederim. because of you canım senin içinde büyük günmüş yarin güzel haberlerini bekliyoruz.İnşallah çok rahat huzurlu bi gun olur.

Yine uykusuz bir gece çok şükür bu halimize ama benim şıpa uyumuyor ve bende o uyanıkken uyuyamıyorum çünkü hareketleri çok can acıtıyor...
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin oğlumun heyecanı gittikçe artıyor kardeş isteği onu bekleyişi tavan yapmış düzeyde ama 9 ay geçti de şu son günler geçmiyor sanki...
Çok duygusalım bu günlerde her hikayeye ağlıyorum çok yorgunum sürekli dinlenmek istiyorum ama daha çantayı bile hazır edemedim...
Herşeyi dert eder oldum kendime rabbim hepimizi evlatlarına sağlıkla kavuştursun..

Amin insallah cnm daha dogmadan uyutmuyolar afacanlar

Ee doğru doktoru bulduysan harika peki gün aldinmi ne zaman dogurcan ben hala normal den yanayım ama henüz çatı muayene olmadım bakalım ne çıkacak sansima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…