bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Olsa çok iyi olur internette alan satılıyor mu acaba birde sancı duaları var Canım ben bir kağıda yazdım götürücem gerçekten iyi geliyor
Evet dua herşeyin ilacı zati iyi yapmissin canım , zemzemide bi arastiriyim bakalım her yerede güvenemem bu konuda sonuçta yeni doğmuş bi bebek tadicak onu iyi olması lazım

Bugün 5.günümüz çok şükür sütüm geldi ama göğüs ucum hala çok çıkmadığı için oğlum memeyi tutmuyor silikon uc takiyorum resmen emmiyoruz savaşıyoruz . bi tutuyor bi bırakıyor memeyi kavrayamiyor çok ağlıyor. sutumu sagip vermek istiyorum ama annem biberonun rahatlığına alışır hiç tutmaz memeni diyor kv desen ilk 2 gün süt hiç gelmedi mama verdik mama vermeyin de vermeyin diye kafamı sisiriyor. Öyle daraldım ki dikislerim çok fazla canımı yakıyor. Tüm gün oğlumu emzirmeye çalıştığım için hep üstüne oturuyorum bir de doğum öncesi son zamanlar çok küçük bir hemoroidim çıkmıştı doğumda zorlanmakta o da epey büyümüş üstüne bir de kabızlık (deliler gibi hoşaf su sıvı şeyler tüketmeye ragmen) Ağridan kivraniyorum üstüne oğlumda emmeyip ağlıyor bir de herkesin onu yap bunu yapma demesi...çıldırmak üzereyim . Çok uzattım ama çok dolmusum. Annelik güzel olduğu kadar da zormus.

Şimdi doğum yapan arkadaşlar biberon kullanıyor mu? Sagdigim sutu biberonla verince oğlum beni emmeyi bırakır mi?
Bir de hafiften sarardık dun kan verdik 11 çıktı doktor artmasın şu an için sıkıntılı bi değer değil dedi ama artar diye korkuyorum. Oğlumu uyandırıp emzirmeye çalışıyorum uyanınca da çok huysuz oluyor agliyor Kızlar bana akıl verin ne yapayım ben

BegumBB canım gözün aydın Allah an ali babalı büyütsün ınş. Rabbim şifa versin bende doğumu epey zor geçirdim ama geçti bebeklerimiz sağlıklı yanımızda bu günümüze şükürler olsun.

Sana tek tavsiyem ,annenede kaynanada kulaklarını kapat.biberona alışcaksa alışsın sonuç olarak uğraşmışsın uğraşıyosunda.önemli olan bebeğinin karnının doyması ve huzurla uyuması ve senin pskolojinin iyi olması.senin gerginliğinde ona yansıyor.hemoroidin içinde ,eğer sıcak suya oturabilme imkanın varsa zamanın varsa gün içinde beş-10 dk yap.ben sıcak su torbasıda koyardım.ayrıca kabızlık için şurup kullanabilirsin doktoruna danış.hemoroid malesef düzenli beslensen bile kabızlık yapar.Allah yardımcın olsun hepsi geçecek canımm nolur sabır...

Ya canım sen kimseyi kafana takmasana ...alışmaz biberona filan anne göğsüne uyumlu Avent var chicco var ..mama destekli emzirmeye çalış bak çocuk sarılık olup hastaneye düşerse daha çok üzülürsün ...göğüs ucu çıkartıcı aparatlar var vakum gibi onlada dene eğer çıkmazsa hep göğüs ucuyla emziren kişi çok .bak sen dinle bizi annene kaynanana kuşağını kapat ver çocuğa biberon mama ...çok kızdım yanındakilere hiç birşey sağlığınızdan Önemli değil

Ben geldim kızlar . yine sancı manci hiç bir şey yok . Dr . ayin 17 sine kadar bekleriz hala gelmezse yatış yaoarim dedi . benimkiler gününü doldurmadan gelmezler zati . ama insan istiyor İşte . Bide benim karnım da bir haftadır fark ediyorum bayagi düştü , eşim de diyo göğüslerle arası açıldı diye . bakalım ne zaman gelecek bizim minis

Aynen ya ,ben kaynanamı dinlesem varya tımarhanelik olurum.siz karışmayın diorum geçiyorum.bana süt pompa makinesi aldıgımda,ne gerek var bizim zamanımızda yoktu böle şeyler ölede büyüyo bölede dedi.bnde anne parası cebinden mi çıktıda dertlendin bukadar,sizin zamanınızda yoksa şimdi var,bende bu imkanların hepsinden faydalanıcam dedim...dahada ses yok.zaten gergin olan bizleri,kimsenün daha fazla germeye hakkı yok,olamazda..

Hehe keyfi iyi içerde annesi,iyi baktığın bellii,hayırlı zamanda selametle gelsin bebikler

Canım ne kadar kulaklarımı tikasam da kafama takıyorum. Ne kadar zormus ilk zamanlar. sıcak suya da makata doğru dikisim olduğu için cesaret edemiyorum sıcak suyla yıkıyorum birde pamuğu z.yağa batırıp koyuyorum ama kabızlık geçmiyor.
Canım ben kendi anneme çok takılmiyorum yavrum çok agladimi dayanamıyorum veriyorum biberonu nukun anne göğüs ucuna uyumlu biberonuyla veriyorum ama kv oğlunu işliyor eşimin yüzü sirke sattı resmen çocuğa mama verdik 2 gün diye. girip çıkıp laf soktu mamadan dolayı galiba bir gün kakasini yapmadı oğlum kabızlık oldu eşim söylendi durdu annesi bi taraftan . valla bunlar insanı zorla depresyona sokuyorlar başka bi şey değil

urashaa canim basin sagolsun.
Ates bebek sizin icin bi bakima onemli bir zamanda geliyor acınizi biraz daha hafif gecirebilmeniz icin.
Allah yardimcin olsun canim.dogum yapinca bizi haberdar etmeyi unutma.

Ben seni sezryn sandım canım olmaz ozaman.anestol sür canım.hemoroid ameliyatı olmuş biri olarak ,acını hafifletir bide kantaron yağı dene.sabır diliyorum

Kızlar 2 gündür bebek aşağı inanılmaz baskı yapıyor tuvalete zor gidiyorum. Hatta dun gece baskıdan nefes alıp hareket edemedim nie böyle oldu ki acaba ?

Canım emzirmek tam bizim içinde savaş. Benim oğlan hiç çekmiyor ağzını kapatmıyor yurkunurken bile 2 gün hastane de 2 saatte bir kaç hemşire savaş verdi. Sonra kan şekeri düşmeye başlayınca önce emzirme denemeleri sonra enjektörle mama verdiler sütümde azdı. Annem pekmez sürelim falan diyorlar ama çocuk kapatmıyor çeneyi. Şimdi sen kapat kulaklarını ben öyle yaptım önce emzirmek için zorluyorum sonra öncesinde sarmış olduğum sütü enjektör ve kaşıkla veriyorum. biberonu denedim ama bizim tembel oğlan çenesini bi kapatmadığı için onu da çekmiyor ama pes etmiyorum. silikon uç da denedik yok ama ama biz her türlü denemeye devam 2-3 çekimde yapsa öğrensin diye çabalıyorum.. biberona alışması sarılık olmasından daha iyidir o yüzden onun annesi sensin istediğini yap. Annem bana küsüp gitmeye yeltendi kv de de vardı güzel bi konuşma yaptım duygusal tonda sonra karışmayı bıraktılar. en azından bana bişi diyemiyorlar eşime diyorlar ama o da benden yana olduğu için şuan yolunda görülüyor evde ki durum. sen nasıl istiyorsan öyle yap kararından da pişman olma bebeğin için yapıyorsun. hemoroid içinde geçmiş olsun ablamda doğum sonrası hastane de yatmıştı nasıl ağrılı bilirim

Ben yarım saat emzirip en son şırınga yada biberonla veriyorum. Bebek hemşiresi gösterdi. Şırınga nın iğnesini atıp mamayı çekiyorum . Sonra serçe parmağımı damarını uyaracak şekilde ağzına soktuğum emmeye başlayınca ağzının yanından şırınga daki mamayı damla damla veriyorum. Emerken devam ediyorum o durunca bende duruyorum . Gece uykulu üşendim gerçi bi kere biberon verdim. Sende sütünü öyle yapabilirsin canım.

Kızlar 2 gündür bebek aşağı inanılmaz baskı yapıyor tuvalete zor gidiyorum. Hatta dun gece baskıdan nefes alıp hareket edemedim nie böyle oldu ki acaba ?
Canım doğum yaklaştığı için olabilir mi acaba artık normal , dikkatli ol bundan sonra bebişin gelebilir artık ,o baskı bebek aşağı indiği için...

Canım bebeğine içinden geldiği gibi davran. Onun annesi sensin. Onu en iyi sen anlarsın. Biberon konusunda tavsiye veremeyeceğim canım ama çay kaşığıyla verebilirsin belki seni bırakmaması için. Allah yardımcın olsun

ebyar canim rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin allah anali babali buyutsun pasanizi.... ne zaman dogum yaptin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…