- 7 Mayıs 2016
- 534
- 1.273
- 33
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #62.641
Aynen canım şükürler olsun.Allah ömürlerini güzel bahtlarini açık eylesin.BegumBB canım gözün aydın Allah an ali babalı büyütsün ınş. Rabbim şifa versin bende doğumu epey zor geçirdim ama geçti bebeklerimiz sağlıklı yanımızda bu günümüze şükürler olsun.
Aynen canım bizimki pozisyon almış ama kanala girmemiş seninki biraz daha önde bize göre..açılma için hurma zeytinyağına başladın mı canım ya da egzersiz yapıyor musun..artık her gittiğimde açılmaya bakıyor ben stres yapıyorum biraz..
Günümüzde yakinmis kuzum zaten. Evi toparladim bugün sanki dip köşe temizlik yaptım.kaburgalarima gerçekten çok baskı oluyor. Az kaldı hayırlısı ile kucağımıza alsak bebisleri
Aynen yakın gunlerimiz ben benim bebis yukarda diye dertlenirken meğer inmiş asagiya tatlım şimdi çok rahatsızlık veren bi durumu kalmadı ohhGünümüzde yakinmis kuzum zaten. Evi toparladim bugün sanki dip köşe temizlik yaptım.kaburgalarima gerçekten çok baskı oluyor. Az kaldı hayırlısı ile kucağımıza alsak bebisleri
Evdeki insanlar gitmwdikce ve karisan karismasina devam edip huzur bozdukca sendeki kabizlik gecmez canimCanım ne kadar kulaklarımı tikasam da kafama takıyorum. Ne kadar zormus ilk zamanlar. sıcak suya da makata doğru dikisim olduğu için cesaret edemiyorum sıcak suyla yıkıyorum birde pamuğu z.yağa batırıp koyuyorum ama kabızlık geçmiyor.
Canım ben kendi anneme çok takılmiyorum yavrum çok agladimi dayanamıyorum veriyorum biberonu nukun anne göğüs ucuna uyumlu biberonuyla veriyorum ama kv oğlunu işliyor eşimin yüzü sirke sattı resmen çocuğa mama verdik 2 gün diye. girip çıkıp laf soktu mamadan dolayı galiba bir gün kakasini yapmadı oğlum kabızlık oldu eşim söylendi durdu annesi bi taraftan . valla bunlar insanı zorla depresyona sokuyorlar başka bi şey değil
Normalmi sezmi olmuş csnımKizlar buarada gonciim dogumdan cikmis saglikla almis kucagina yavrusunu ikisi de iyilermisSukurler olsun urashaa
Normal kuzumNormalmi sezmi olmuş csnım
Bana doktor hemen korse takma dedi rahim daha yukardaymis eski sekline donmemis hergun yarim saat yuruyus dedi canim. Korse icin rahimin sekil almasi gerekiomusSezeryan anneleri göbeğinizi saracak msnz neyle sarcaz ne zaman sarmak lazm
Normal olsun diye uzun sure suni sanci aldi canim ama acilma olmayinca mecbur sezeryana alinmis ikisi de iyimis sukurNormalmi sezmi olmuş csnım
Maşallah Paşaya kilosu çok iyi annesi güzel beslemişKontorolden geldim :))Rose daisy
Doktoru bekle bekle bir hal oldum kadın 3 normal doğum yaptırıp geldisonra beni nst ye yine sokmadı usg yaparken anlamış senin sancin yok haftaya sabahtan nst ye gir sonuçlarla bana gel dedi bizim tosun da iyimis git gide kilo alıyor çok iri sebze ağırlıklı beslen dedi bana çünkü 3400 olmuş yüzünüde yarım yamalak gorduk gibi , doğum pozisyonunuda almış alper bey doktor usg ye gore 2 haftan var dedi
Sen yine iyi yürümüşsün ben evde mutfaktan odaya yürüyorum yürüyüş o benim için sonrada nefes nefese kalıp dinleniyorum sanmıyorum kanaldan çıkacağını bebişin inşallah sancılar kendiliğinden gelir kolay doğum yaparızAynen cnm benmde Her gittigmde fiks Hem alttan Hem üstten.Hem gerio hemde Bu ağırlıkta yoruo ama naapcandediğin gibi ben bi tık ondeym ama acaba kanaldan geri çıkma ihtimali var mi o geldi aklıma.mideme bastirio Çünkü baya.çıktı mi acaba diyrm hurma yiyrm ama düzenli şekilde değil aklıma geldikçe yiyebldgm kadar yiyrm.doktorum henüz hareket yap demedi.yürüyüş yap dedi.çok uzun da yuruyemiyrm ya çabuk yoruluyrm.bugün çarşıya gittim 2 Saat zor dolaştım Hemen Eve attım kendimi.bilmyrm Nasıl olcak
Benimkinijnde kilo benzer canimKontorolden geldim :))Rose daisy
Doktoru bekle bekle bir hal oldum kadın 3 normal doğum yaptırıp geldisonra beni nst ye yine sokmadı usg yaparken anlamış senin sancin yok haftaya sabahtan nst ye gir sonuçlarla bana gel dedi bizim tosun da iyimis git gide kilo alıyor çok iri sebze ağırlıklı beslen dedi bana çünkü 3400 olmuş yüzünüde yarım yamalak gorduk gibi , doğum pozisyonunuda almış alper bey doktor usg ye gore 2 haftan var dedi
Benimki de inmiş canım da bacaklar boş durmuyor bıcırığınAynen yakın gunlerimiz ben benim bebis yukarda diye dertlenirken meğer inmiş asagiya tatlım şimdi çok rahatsızlık veren bi durumu kalmadı ohh
Sagmakla daha az sut ciktigini farkettim canim.cunku benim cocuklar ilk ay 1.5 kilo sonraki aylar 1 er kilo aldi tabi sonra kilo alimlari azaldi.bebek emdikce daha cok sut cekiyor onlar 3 saatte bir sutumu sagiyorum emziriyorum bi yandan sut uretimi artisin diye.yesillikler cok sut yapiyor kuru incir de oyle.meyve suyu iciyorum yaptigim serbetten iciyorum.gonulll canim biberon ve sut hakkinda yazdiklarini okudum.benim 2.cocugum olacak insallah.kizim 3 yasinda.sut ve biberon sıkıntısı ben coook yasadim.goguslerim cok buyuktu sutum geldi ama o kadar az ki sagmama ragmen 30 cc 40 cc anca.ne okuduysam denedim ki sadece 4 5 lt su icen bi insanim ben.şırınga kucuk gelmeye baslayinca mwcbur biberona gectik falan derken 5.5 ay mama anne sutu seklimde devam ettik ve sonra beni birakti yoktu zaten sütüm.kilo alimi olmadigi icin doymadigini cok agladigini söyledi sarilikta sınırda oldugu icin mamayi tavsiye etmisti.ayrica annemin de ayni olmus ablamin da... Simdi nasil olacak bilmiyorum stres yapmak istemiyorum psikolojinin etkisi büyüktür eminim.sen benden daha tecrübelisin.tavsiyen var mi benim icin
Evet canim. haftasonu gelnezse pzrtesi suniyle doguma giricem.Gelmeye niyetlenmis senin yâvru.bugun olmazsa yarin baslar canim.suyun gelmedikten sonra beklenebilir sanciyla.Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?