- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #62.621
1-2 hafta daha kalsa bari :)) hayırlısı artıkCanım doğum yaklaştığı için olabilir mi acabaartık normal , dikkatli ol bundan sonra bebişin gelebilir artık ,o baskı bebek aşağı indiği için...
Gelmeye niyetlenmis senin yâvru.bugun olmazsa yarin baslar canim.suyun gelmedikten sonra beklenebilir sanciyla.Allah yardimcin olsunNst de sancim 60 70lerde cikti. buyuk ihtimalle acilmam falan yok kizlar. Doktorla konusucaz birazdan.
urashaa guzel haberlerini bekliyorum canim.
Bundan sonra daha sık girersin insallah.sen nasil oldun iyice toparlandinki seni yalniz birakmislar masallah.Kizlar herkese merhabalar. Beni merak edip yazan arkadaslara tesekkur ediyorum opuyorum hepinizi.
Sezeryanin kotu yani bu malesef dogum yaptiktan sonra normal hayatina donmen biraz zaman aliyor. Dogumdan sonra annem kardesim kaynanam ve gorumcem bendeydi bi 8-9 gun kaldilar bildiginiz kaos ortami ne mumkun gelip kk ya girmeksimdi herkes evine gitti sukur yavrumla basbasa vakit gecirip anne olmayi ogreniyorum. Aklim sizlerde birsuru arkadas dogum yapmis hepsini tebrik ediyorum.
Daha sk gorusurz ins
Efe pasamla sizi opuyorumm
Kurban olsunlar ona da cenesine deDiger 2 cocugum da prematureydi ama supriz yumurtamda premature ne demekmis onu anladim.
Vaktinde dogan bebegin cene kasi daha kuvvetlidir emis gucu daha yuksek.ben ne kadar zorlamaya calissamda yavrum yoruluyor hemen.daha dogmamis olcakti kuzum.
Ben cok daha iyiyim sukur canim. Sezeryandan dolayi hic sknti cekmedim sukur ama goguslerimden cok cektim. Dogum yaptigim gun geldi sutum hatta fazla sut uretimi oldu gogus kanallarim tikandi sisti kizardi ates yapti goguslerim tas gibi olmasina ragmen ucundan sut akmadi. Emzirmekten uclari yara oldu kopma noktasina geldi. Kanallar acilsin diye 2 saatte 1 sut sagdim aralarda emzirdimm cok cileli zamanlardi vallaBundan sonra daha sık girersin insallah.sen nasil oldun iyice toparlandinki seni yalniz birakmislar masallah.
Bebegin nasil.kokla yavrucugu benim yerimede.
Kizlar buarada gonciim dogumdan cikmis saglikla almis kucagina yavrusunu ikisi de iyilermisSukurler olsun urashaa
Ayy çok şükür canım iyi olmasına çok sevindim suni işe yaramış mı. Ekim görünümlü ateş parçası geldi sağlıkla çok şükür
İnsallah canim cok minnos dogdu oglusum 13 gunluk henuzahmoz masallah yavruna.emsin biran once buyur annesi ne guzel.40 ıniz ciktimi kocaman bir bebek olur cok cabuk degisiyor bebislsr 40 ciktimi.
Günümüzde yakinmis kuzum zaten. Evi toparladim bugün sanki dip köşe temizlik yaptım.kaburgalarima gerçekten çok baskı oluyor. Az kaldı hayırlısı ile kucağımıza alsak bebisleriyanliz degilim ohh ya benimle aynı sıkıntıları yaşayan insanları tanimak iyi geliyor bana, bak mesela bu sabahta resmen adet sancıları karnıma karnıma girdi kendimi sıcak banyoya zor attım dedim doguruyormuyum yoksa Allah tan doktora gitcem bugün neyim var neyim yok acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?