bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar geceden beri sağ kaburgam parçalandı resmen . anlamadım nasıl bir savaş var . saolsun ilk zamanlardan buyana hep sagimdaydi emme , bu kadar acı vermiyodu , neolaki

Benim 3.ye kesiliyor olmasindan belki 32 haftalik dogum yapiyorum diye ayri bir stresdenmi nedir bilmiyorum sıkintilarim oldu canim.belime igneyi atarlarken daha hissettim 3 defa igne batirdi o ilacin akip gitmesini bile hissetim.daha hassas oldugum icin belkide boylensorunlar oldu.neyse gecti bitti.

Ay cnm benim neyse geçip gitmiş.ama hep sölüyorlar epidural çok uzmanlık isteyen bir yöntemmiş.doktorum bana demişti ,başka hastane olsa sana spinal yapalım derdim dedi.tabi bide senin 3.olmasıda etkilemiştir.nyse sağlıkla almışsın ya bebiklerini kucağına önemli olan o.sağlıkla büyüt uzun ömürlü olsunlar

Yok canım ben sezeryan olcam nasipse pazartesi.ona rağmen böleyim.bi şekilde öle yada böle geçecek diyip kendimi sakinleştiriorm..

Insallah ya valla hastaneden cikioz aksama geri sarario korkutuo bizi smdide misafrmz var hastaneye de gdemedik gerci suan az sdece yuzunde var gznde falan yok hafta ici kntrolu var bakalim ins yatmayz hastanede ya

Arkadaslar merhaba 32 hftalik hamileyim ve bebegimin kilosu 2300 cikti doktordoguma kadar 4 e yakin olur dedi ben normal dogum istiyordum ama bu sekilde olursa sezeryan olcak sanirim sizcede haftasina gore bebegin kilosu nasil

Biz 34. haftada 2300'dük. 36'da 2900 olduk

Burdan dogum Yapanlarin toplandigi bi grup var mi bende oraya geciyim burda kalabalik yapmayim siz dogumdan bahsediosnz ben bebisimn rahatszlgindan :)

Senin bebegin nasil ne kadarlik oldu sarilik falan atlattiniz mi
Biz bugun 38 gunluguz 40 imiz cikiyor artik ablayiz biz ama cok da minigizzz.
Sariligi bi kac gundur tamamen bitirdik gibi duruyor insallah.
Kilo almaya calisiyoruz teyzesi daha 1 ayda toplamda 200 gr almistik.mama takvisyesine basladik.
Senin bebegin nasil gaziniz varmi.

Hmm biz 15 gunluguz bu gun sarilik belasiyla ugrasioruz cok dertliyiz kilo alimda fazla degil ya bilmiorum sutummu yaramio bizde mamaya basladik istemiorum ama mecburum 37 haftalik dgm yaptm 2 800 dgdu dgm sisleri indi 2600 e dustu suanda 2660 canim skilio valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…