bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütsün merak ediyorduk seni neyseki güzel haberlerini aldık.balığını bizim yerimize de öp kokla

Bende bende gunduz bısey yok suan varya bıldıgın yerimde hop oturup hop kslkıyorum evin içinde turluyorum cok fena kasılıyo karnımın sol tarafı resmen cıkık vuruyor gumgum

Yalniz değilsin ☺ 36+5'teyiz biz de. 27'den beri aynı sancı kasılma basınç hissini yaşıyorum. Erken doğum riski vardı o zamandan beri sancılı. Yavru bu zamana kadar dayandı ama ben çok zorlandım. Sancı ve kasılmaya o kadar alıştım ki doğum sancılarini fark edemem diye korkuyorum. Yürüyemiyorum oturamiyorum zor vallahi

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah ☺ Hikâyenin devamını heyecanla bekliyoruz

Aynı düşünce bende de var canım. Kızım göbeğimi açıp kardeşimm diye sevip öpüp duruyor. Onu ayağımda sallayacağım, kucağıma alacağım diyor. Kendinden büyük ya da küçük olsun yönetmeyi, hakimiyet kurmayı çok seviyor. Bazen böyle olması hoşuma gidiyor ama sanırım çok fazla çatışma yaşanacak bizim evde de bu kış

Allah sabir versin canim Cok zor gercekten cocuklarini sana karsi doldurmaya calismasi

Benim sipada 51 cm 3kiloydu canim en son bakalim pazartesi ne cikicak boyu iyide kilosu az gibi simdilik minnosumun .
Hiç kilo boy takılma.ben şimdiye kadar ölçümler aynı çıktı diyeni duymadım.bi doğuyolar herşeyleri heryerleri dengeli.kilo falan normal ki senin bebişin kiloda gayet iyi.benimki hep 1hafta önde gitti en başından beri ,genetik olabilir biz uzun boylu balık etliyiz.sağlıkla doğsunda minnaklarımız kilo boy okadarda önemli değil.

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım. Çok sevindim. Balığını öp benim için

Bugün de dogurmadimmmmmmm
39+4 olduk dr 41 e kadar yolu var diyor ama benim.bekleyecek halim kalmadı sezaryen yapın dedim Üzgünüm yapamam dedi beklicez dedi tamam bekleyelim de düzenli olmayan sanci yaşıyorum valla korkuyorum gerçek sanci gelir de bilmeden yollarda dogururum diye allahım sen yardım et bir avazda kurtulalim hem çok korkuyor hem de deli gibi dogsun istiyorum hayırlısı olsun....

Merhaba ben ekim annelerindenim, burayı da arada okuyorum. Emmiyor uyuyor diyince yazmak istedim. Hastanede hemşireler bebeğimi ilk getirdiklerinde memeye koydular ve "cenesinin altını okşarsan emme refleksini uyarır, küçük oldugu için çabuk yorulur memede uyursa çenesini sev" dediler. Gercekten de emmesi durunca çenesini 2-3 kere gıdıklıyorum emmeye devam ediyor. Belki bir faydam dokunur, sevgiler.

Arkadaslar merhaba 32 hftalik hamileyim ve bebegimin kilosu 2300 cikti doktordoguma kadar 4 e yakin olur dedi ben normal dogum istiyordum ama bu sekilde olursa sezeryan olcak sanirim sizcede haftasina gore bebegin kilosu nasil

Evet deli gibi korkup ,deli gibi doğsun istemek :) bnde aynı durumdayım.Rabbim sağlıkla kavuştrsun

Evet deli gibi korkup ,deli gibi doğsun istemek :) bnde aynı durumdayım.Rabbim sağlıkla kavuştrsun

Amin imsallah. Telefon uygulamalarına göre 3 gün sonra günüm doluyor. Nasıl bir doğum bekliyor coookk merak ediyorum yada sanci süreci? Sen de normal bekliyordun değil mi sancin falan başlarsa yazarsın değil mi benim yazacağım yok bu gidişle dün de rüyamda fil dogurdum filler 12 ay hamile kaliyomus ya psikolojim bayagi iyi yani hahahhaa

Ayniyiz canim ya benim de gunum doldu pazartesi sabah erkenden gel dedi en fazla cumaya kadar beklerim olmassa suni sanci o da olmassa sezeryan dedi. Allah kendi sancimizla tez vakitte dogum yapmamizi nasip etsin. Cok skldm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…