bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hamileyken hep karnimi sevdiriyordum kardes var burda gelcek yakinda diye.pek anlamasada seviyordu.zaten bi abisi var.yazin kuzen yegen hepsiyle bir aradaydi oyuzden cocuklari seviyor.
Doguncada kuvezden ciktiktan sonra yavrum kizima bak kardesi getirdik sana dedik o hemn sevmeye basladi.halada oyle cok seviyor gelip gelip oper sever eliyle nazik nazik.daha bi de bana anne sev anne op kardesimi der.anne emzir diyo bide.cok sukur bi problem yasamadik.sadece cok bana dustu hemen anne beni kucagina al der.kardesinin eldivenlerini cikartip ellerini opuyor yicem seni diye espiri yapiyor yaramaz.
Insallah sende bir sorun yasamazsin.hemen alisir kardesine.

Seninle benim birazcik isimiz zor.azcik kilo alip toparlansalar problem kalmaz o zmn insallah.
Biz kilo alamayinca mecbur mamaya basladik.kutu bitince sadece sut ile 1 hafta deneme yapicam kardesleri gibi yine iyi kilo alirsa mamayi birakcam.zaten pek mama sevmiyor agzindan akita akita bitiriyor.60 cc hazirliyorum ama 45 cc anca iciyordur gerisi agzindan emerken sızıyor.bazen mamayi kusuyor.
Sut ictiginde oyle bir problem yasamiyoruz cok sukur.doktora sorcam bakalim sali gunu mamayi sevmediginden mi bunlar diye.hala manisadaki doktoruyla gorusuyorum Allah razi olsun herzaman ariyabilirsin diyo.bizim burda dogru duzgun doktor yok.

because of you sen bendende cesaretliymissin o ısiga bakmamak icin tek gozum kaymasin bakmayayim diye ayri bir caba sarfettim onca acimin icinde.sen birde izlemissin bravo sana.spinal konforluymus degilmi.
Masallah sana ve bebegine cok sukur iyiymissiniz.guzel gunler gorsun yavrucak insallah.

Yok canim yalniz degilsin sekil 1 ben.aksam 7 8 gibi basliyor ve sabaha kadar malesef o agriyi çekiyorum.kizimda yasamadim ama bu oglus cok agri veriyor bana
Bugun benimde sabaha kadar agrim oldu yaa sanki bacagimin arasinda birsey var kapayamadim .erkek cocuklarinda rahim agrisi yogunlukta oluyormus sanirim ne kadar dogru bilmiyorumda kizdada bel agrisi yogun oluyor diyorlar.

Hayirli saglikli uzun omurler insallah.

gunaydınn bende heycanla bu yaziyi bekliodum:) bizde seni özledk canim ama senın cok tatli mazeretın vardi :) masallah sanada mehmet emreye de oglunla artk guzel gunler sızın olsn canim

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah iyi hoş geçmiş ameliyatında anestezicin dr dert yanarken sende açılsaydın azcık kv konularından bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim, benim bebişin bacak boyunada 2 hafta geri diyolar inşallah normal doğar ve sağol rahatladım açıkçası.

Hiiimm anladim kuzum dur bakalim ptesi dr umuz ne diycek srtik meraktan ölcem

selam canim :) gecmiş olsun allah size bagişlasin ateşini masallah onada :) musait oldugunda detaylari beklioruz

Kızlar bende bugün saatl 4.20 de Doğum yaptım. Erkek denilen çocuk kız doğdu çok mutluyum 3600 gr 51 cm cici kızım sağlıklı Allah hepinize nasib etsin
maşallah canim gözunuz aydın .ama nasi oldu o cinsyet farki bende tirstim sımdi

because of you kuzum maşallah sana ve kuzuna. Rabbim hayırlı, analı babalı büyütsün. Yanlız benim bütün hikayede takıldığım tek yer lamba oldu ben şimdi meraktan kesin bakarım oraya hee

Ohh ne guzel bir hikaye baslangıcı devamını bekliyoruz kuzuncundan fırsat kaldıkca detayları tum cıplaklıgıyla yaz bıze canımallah analı babalı buyutsun

Cnm sen ne acısı cektin bukadar ameliyatta sürekli söleyip duruosun,acı içinde ameliyat mı yapılır ,evet hissiyat var ,ama spinalde olsa epiduralde olsa acı duyan ameliyatta hiç duymadım.sana naptılar kuzum ameliyatta etkisinden kurtulamamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…