bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cabim buyuk ihtimal yordun kendını bebekte yoruldu ki sert bi şekilde bı yere toplandı dinlen ayaklarını uzat karnını oksa

Bende sezeryan oldum. Bende de baski oluo ama oyle cok siddtli bi agrim olmuo. Bi de bende ameliyattan sonra 4-5 gun cok fena sistim ev terlikleei fln ayagima olmadi. Sonra indi ama su anda bi sislik kalmadi ellerimde ayaklarimda

36 ya kadar kullandım

Kızlar Doğuma yakın ishal olan var mı ben çok fena isal oldum nerden çıktı bu anlamadım... zaten minnonun idrar torbasıyla olan samimiyetinden klozetle akraba olmuştuk birde bu çıktı

Bende doğumdan 1 hafta önce olmuştum . Aşırı değildi ağrı yada wc ye gidiş sayısı ama cıvıktı . Doğum belirtisi demişti doktor

Canım doktorunu arasan inşallah önemli birşey değildir yada yakınsa bir hastaneye git birşey olmasa da için rahat eder

Hayirlisi olsun canm Allah güç kuvvet versin o güne kadar inşallah az kaldı. Sevgide mi doguracaksn.
Evet canım eşim üviversiteyi istemedi ..sevgide olcak ama Yen'i açılan şube de olsun dedi doktor ...ben sizin Doğum yaptığınız şubeyi düşünüyordum biliyorum ediyorum filan diye ..doktor ısrarla Yen'i şube dedi birşey diyemedim (

vildan_drs gozun aydin cani.Allah yardimcin olsun.annen gelmedimi daha.
Yok canım gelmedi ...gelsede bir işime yaramaz menisküs ameliyatı olmuş geçen hafta bir ameliyatımız eksikti Onuda oldu tam oldu 10 Kasım'dan sonra gelicem kontrolüm var diyor bende gelme istemiyorum diyorum zaten Doğum tarihini belli olduğunuzda söylemiyorum söylemeyeceğim çok kızgınım çünkü ..eşime kendi ailesine de benim ailemede söyleme yoksa seni boşarım dedim ama inşallah gizli gizli Söylemez ..aylardır sürünüyorum son dakka gelip kimse sahiplenmesin Benide bebeğide dimi ama ?

Ne diycegimi bilemedim canim.ozellikle 10 gunu atlattinmi sonra kendi isini kendin yaoarsin yavas yavas.Allah yardimcin olsun canim.
Sevginin yeni subesi senin eve yakindi galiba degilmi.

Kizlar ben balikesirdeyim. Aşi zamani geldiginde annemlerde olma ihtimalim var memleket baska. Ordaki saglik ocaginda asi gunu geldiginde vurdurabiliomuyuz. Yoksa illa kayitli oldugun yerde mi yapiolar. Bi de bu kalca usg si icin cocuk doktoruna randevu almamiz yeterli dimi. O ultrasona yonlendirio. Ayrica bi yere randevu almaya gerek yok dimi

Ne diycegimi bilemedim canim.ozellikle 10 gunu atlattinmi sonra kendi isini kendin yaoarsin yavas yavas.Allah yardimcin olsun canim.
Sevginin yeni subesi senin eve yakindi galiba degilmi.
Evet rabbimden sonrası için güç kuvvet istiyorum hep söyledim zaten biliyorsun ameliyat sonrası benim en çok korktuğum bölüm :) evet Yen'i şube eve 3 dakka ..çok övdü aladdin bana çok ıssız geliyor dedim her bölümden 1 doktor var işte Yen'i gece bana birşey olsa yada bebeğe ne olacak dedim ..birşey olamaz tertemiz ameliyathaneler çok iyi anestezi uzamanı Yok Harika ekip dedi durdu ..Beni de bu ısrarıyla ümiversit den vazgeçtiğine pişman etti çünkü ben Paşaalanını biliyorum diye vazgeçmiştim ordan :)))

Kizlar meraba bende kasim annesi olacagini dusunen aralik annelerindenim yada araligin ilk haftasi gelcek diye bekliyorum. Burda dogum yapanlar cok oldugu ve tecrube daha fazladir diye sormak istedim sizede 34+1 iz bugun iki gundur adet agrisi gbi olan sancimdan oluyo. Bole bi kac gun oluyo gecio. Gectiktn bi kac gun sonra gene oluyo. Normalmi?. Yoksa bu agrilar dogumu yaklastirio mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…