- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #62.941
Diger 2 cocugumda olculdu simdide olculuyor hic duymamistim.bende yan yatiriyorum ama bazen kafayi kendi hareket ettirdigi icin pozisyonu degisebiliyor.Dikkat et ben baya yan yatiriorum 15 dkka faln basnda bekliorum yada uyuynca kucagmda bekletiorum snra koyuyorum biraz hareket ettrnce kusuo dikkat et.bide boyunu olcmuolar benim bebegn kalca cikikligi oluo die olcmuoz dediler sennkini nasil olctuler.kabizlik konusunda da putur putur yapio
İyiyiz gönülüm bugün daha iyiyiz çok şükür ama ne yalan söyleyeyim dün resmen keşke içimde azcık daha kalsaydı hazır diilmişim dedim@BegumBB @urashaa @hebeleebecause of you @ahmoz taze anneler nasilsiniz bebisleriniz nasil.bi kac gun once karninizda olan yavrunuz simdi gozunuzun onunde.
Sancilar devam canim. bi miktar suyum geldi az evvel ama pacamdan akmadi kiloduma yarim cay bardagi kadar. sancim duzenli olursaa gidicem.A Antihindistancevizi canim pazartesiye az kaldi.sancin vardi suan nasilsin
Can'ım memlekete gidince aşı zamanından 1 hafta önce filan aşıyı yaptıracağın sağlık ocağına ve hemşireye gidip haber vermen gerekiyor ..sayılı geliyormuş aşılar senin için fazladan istiyorlarmış ..benim başıma gelmişti Ankara'ya gittim aşı zamanı öyle yap dediler haber verdik aşı istediler sonra yaptılarKizlar ben balikesirdeyim. Aşi zamani geldiginde annemlerde olma ihtimalim var memleket baska. Ordaki saglik ocaginda asi gunu geldiginde vurdurabiliomuyuz. Yoksa illa kayitli oldugun yerde mi yapiolar. Bi de bu kalca usg si icin cocuk doktoruna randevu almamiz yeterli dimi. O ultrasona yonlendirio. Ayrica bi yere randevu almaya gerek yok dimi
7 yıldır buradayım Ben zaten Balıkesir'in sağlık durumundan şartlarından oldum olası nefret ettim çaresizlikten gidiliyor ..düşün ki şuan doktoruma bile çaresizlizilikten gidiyorum ...Ankara'da Bursa'da İstanbul'da özel hastane özel hekim nedir görmediği için çoğu kişi iyi olduğunu düşünüyor yokluktan işte...hele gene bu iyi Halleri acil durumlarda yada ciddi durumlarda Allah düşürmesin pisi pisine gidersin burda valla bak ...ben oğlumun böbreğine Ankara'ya götürüyorum,diş doktoru oğlumun Bursa'da senede 4 kez götürüyorum :))) girip falan olunca burda geçiştiriyorum oda aile hekimine çünkü buradaki çoğu çocuk doktorundan tecrübeli :))) ciddi birşey şükür olmadı olsa durulmaz yaniİnşallah yeni şube iyidir bana çok ozensiz geldi hastane.muayene olurken iyiydi ama doğumda hc memnun kalmadım.çok ilgisizdi hrks.
Merhaba burda henuz hic yazmamis olsamda okuyorum ara ara daha once hamile bi bayana denk gelmistim bebek ayagini kaburgaya sikistirmisti acil sezeryana aldilar. O yuzden bi kontrole git istersen. Umarim onemli bi sey yoktur.saglicakla hayirlisiyla alin kucaginiza insallahKızlar geceden beri sağ kaburgam parçalandı resmen . anlamadım nasıl bir savaş var . saolsun ilk zamanlardan buyana hep sagimdaydi emme , bu kadar acı vermiyodu , neolaki
Uzun süre bişey yazamadım.. duygusal boşalmalar çok yaşadım. emziremedim bebeğimi.. uğraştım, pes etmedim. Mama yemeyecek dedim bebişim ve de uykusuzluk yorgunluk çok çektim.. yarın 1 haftalık olacak Yaemin kokulu kızım..Iyi geceler canlar.. Sabah 8bucuk gibi doğum yaptım çok şükür.. Yasemin kızımız biraz erkenci davrandı. Ekim bebişi olduhamişlere kolay doğumlar nasip etsin Emzirmek için uğraşıyoruz şu sıralar teyzeleri.. dualarınızı bekleriz
Amin..Dogum yapan annislerrr rabbim saglikla buyutmenizi nasip etsin insallah allah anali babali buyutsun... ecmain
Cnmmmm ne mutlu sana yavaşca düzene girio hersey.darısı başıma inşAllah ve tüm annelereUzun süre bişey yazamadım.. duygusal boşalmalar çok yaşadım. emziremedim bebeğimi.. uğraştım, pes etmedim. Mama yemeyecek dedim bebişim ve de uykusuzluk yorgunluk çok çektim.. yarın 1 haftalık olacak Yaemin kokulu kızım..
Şuan iyiyim.. bebişim emiyor sayılır.. süt sağıyorum sürekli ve sütüm çok arttı. sütümden şırınga ile veriyoruz arada yada mama veriyoruz. Karnı doyuyor ve mutluyum
Normal doğum sezaryen hiç farketmiyor.. bebişiniz 2 türlü dünyaya geliyor vede kucağınıza veriliyor erken yada geç. Anne oluyor hepsi. Biri biraz şanslı.. diğeri dikkat gerektiren şekilde doğum yapması gerekiyor. Herkese kolay doğumlarMerhaba burda henuz hic yazmamis olsamda okuyorum ara ara daha once hamile bi bayana denk gelmistim bebek ayagini kaburgaya sikistirmisti acil sezeryana aldilar. O yuzden bi kontrole git istersen. Umarim onemli bi sey yoktur.saglicakla hayirlisiyla alin kucaginiza insallah
Ay kuzummm sağlıkla büyüt bebişiniii dualarımız seninle
Pembefiyonk35 Ohh maşallah canım, rabbim analı babalı eylesin, güzel günlerde büyütün inşaallah
Gozun aydiiiin
Hayirli olsun canim saglikli guzel gunlerde buyut evladini
Ne güzel canım amin ins bizede böyle bi doğum nasip olur ins hayrlsiyla
Maşallah allah hayırlı bi ömür nasip etsin yavruna . . Gözün aydın . .
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler..Cnmmmm ne mutlu sana yavaşca düzene girio hersey.darısı başıma inşAllah ve tüm annelere
Uyku.. şu sıra uyu diye baskı var bizim evde.. sonuç ben yine ayaktayımUykusuz annislere selam olsunuykusuz anne adayları sizede selam olsun
Fırsatın varsa uyu tabi kuzum ama bizde tuhafiz uyuyamiyoruzUyku.. şu sıra uyu diye baskı var bizim evde.. sonuç ben yine ayaktayımiyi geceler herkese
The_new
İyi olmana sevindim canım dikkat et kendine Biranda çok iş yapma yavaş yavaş hallet az Zaman kaldı doğuma zaten
Fırsat oluşturdular dün gece.. sancılandım çok.. 15 defa lavaboya gitmişim. 1 saatin icinde Yine olmadı uyku.. Gündüz yığılıp kaldım uyudumFırsatın varsa uyu tabi kuzum ama bizde tuhafiz uyuyamiyoruz
Aynen canim saglikli olsunlar yeterkii digerleri onemli degil gercektenHiç kilo boy takılma.ben şimdiye kadar ölçümler aynı çıktı diyeni duymadım.bi doğuyolar herşeyleri heryerleri dengeli.kilo falan normal ki senin bebişin kiloda gayet iyi.benimki hep 1hafta önde gitti en başından beri ,genetik olabilir biz uzun boylu balık etliyiz.sağlıkla doğsunda minnaklarımız kilo boy okadarda önemli değil.
İlk zamanlar o çok olur canım. hep şöyle derdim ben. Çocuğun kursağında gidecek rızkı ne bir damla artırabilir ne azaltabilirim.Var olanı son damlasına vermek için mücadele edebilirim sadece. .saplantı değil idealin olsun. Çünkü ben bunlara çok takıldım oğlumda çok stres oldum başlarda . Daha da iyi olacak zamanla inşaallah zamanla mamayı da kesersin . Kesmesen bile ikisi bir arada devam da edebilirsin. İnsanların evlatları ne hastalıklarla mücadele ediyor. Varsın bizimkilerin de en büyük derdi o olsun .Uzun süre bişey yazamadım.. duygusal boşalmalar çok yaşadım. emziremedim bebeğimi.. uğraştım, pes etmedim. Mama yemeyecek dedim bebişim ve de uykusuzluk yorgunluk çok çektim.. yarın 1 haftalık olacak Yaemin kokulu kızım..
Şuan iyiyim.. bebişim emiyor sayılır.. süt sağıyorum sürekli ve sütüm çok arttı. sütümden şırınga ile veriyoruz arada yada mama veriyoruz. Karnı doyuyor ve mutluyum
Allah allah hiç duymamistim böyle bişey çok ilginç gerçekten , ama olmaz olmaz deil tabiki , pazartesi gidecem Dr a olmazsa rica ederim bakar herhalde , hepimiz sağlıkla kucaklayalim yavrularimizi inşaallahMerhaba burda henuz hic yazmamis olsamda okuyorum ara ara daha once hamile bi bayana denk gelmistim bebek ayagini kaburgaya sikistirmisti acil sezeryana aldilar. O yuzden bi kontrole git istersen. Umarim onemli bi sey yoktur.saglicakla hayirlisiyla alin kucaginiza insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?