bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Muhtemelen yaptirabilirsin.pazartesi ara istersen saglik ocagini.asi takip kartini yanina aldinmi atarlar.fakat 2 aylik asiyi her gittiginde atmiyorlar o saglik ocaginin belirledigi bir gun var o gunde atiliyot o asi.saglik ocagiyla gorusursun gittigin yerdeki atar onlar canim atmak zorunda zaten.
Cocuk dr den randevu aldinmi onlar ulyrasona yonlendiriyorlar.ne zaman dedi dr sana.benimde gitmem lazim.

Endiselenme canim.orasi sonucta bi hastane butun imkanlar var.hem daha yeni hastane birsey unutsan esin hemen alir gelir iyi yanindan bak canim.hayirlisi olsun.

Normal canım korkma,şiddeti fazlalaşırsa doktora görün ama,ama bikaç saat hafifçe olup geçiosa normal..

Cabim buyuk ihtimal yordun kendını bebekte yoruldu ki sert bi şekilde bı yere toplandı dinlen ayaklarını uzat karnını oksa

Dediğin gibi yorgunluktan oldu herhalde cnm.dinlendim Biraz uzun sürdü geçmesi ama şükür Daha Daha İyiyim :)

Canım doktorunu arasan inşallah önemli birşey değildir yada yakınsa bir hastaneye git birşey olmasa da için rahat eder

Hastaneye gitmedim cnmcm.doktoru aramayı düşündüm ama sancı gibi hissetmedgmdn aramadm.bebegimde hareketlydi.Tek korktgm hem göğüs altımda hem kasiklarmda tepisti.acaba çıkmaya mi calisio.ondan mi midem de rahatsız oldu dedim.o sebeple arasam mi dedim ama Öyle böyle derken atlattık bugünü de İnşallah :)

The_new nasil oldun canim.bi hastaneye gitseydin

Sağol cnm benm.iyiym İnşallah.yukarda arkadslra da yazdım.Biraz endiselendim aklıma türlü türlü şeyler de geldi ama geçti şükür.bi de Evde yalnızdm.ben zaten Hep yalnzm sorcak kimsede olmaynca bilemedm Ne yapcgmi :) Ama Doğum belirtisi sancı Vs.değil gibi hissettm ondan beklemek istedm öyle de geçti şükür

Ya bnde degisik galiba. Bnde baslio bazen 3 gun devam edio.. bazende baslio biraz devam edio gecio. Bildiginiz adetten onceki gun ki agridan.
Kuzum ozaman doktoruna danışmalısın,kimsenin bir olmazki.mesela benim bikere sabahtan akşama kadar aralıksız devam etti tam doktora gidiodum korktm artık sonra geçti.ertesi gün 1 saat ağrıdı geçti dier gün 3-4 saat.şimdi artık hiç ağrımıyo :) enfeksiyon falan varsada ağrı olur.

1 ay dolduktan sonra gitmemi soyledi aile hekimi. 35 olur 36 olur ama muhakkak 2 ay dolsun dedi. 2.ay asisi icin balikesir de olurum zaten bi 1.ay asisi icin lazim bana memlekwtte yapilip yapilmasigi. Ama bence de yapilir sonucta asi karti var. Yapip yazarlar deftere

Dikkat et ben baya yan yatiriorum 15 dkka faln basnda bekliorum yada uyuynca kucagmda bekletiorum snra koyuyorum biraz hareket ettrnce kusuo dikkat et.bide boyunu olcmuolar benim bebegn kalca cikikligi oluo die olcmuoz dediler sennkini nasil olctuler.kabizlik konusunda da putur putur yapio

M merve.b Melan-kolik K kahve_delisi Larus hasbeee benseniyerim ryhn313 daha sayamadigim annisler bebislerizle gunleriniz nasil geciyor.
Bu zamanlarda civik kaka yapmasi normal dimi. Bi de benimki cok sık kaka yapio. Kendi sutumu sagip veriyorum sadece. Bi de geceleri sadece 1 kere 1.olcek mama veriorum. Benim sutumden kaynakli mi acaba bu kadar cok kaka yapmasi. Icio 1 saat gecmeden yapmis oluo sari kahve gibi. Ne zaman toparlancsk bu kaka durumu yahu. Allahtan annem varda yardimci oluo altini almada fln :)

Dayanamiorum kizlar bobregimin agrisina ustune bide gaz sancisi cikti bitigim o kadar ki yarim.saattir agliyorum.Allahim.lutfen kurtar beni artik diye

İnşallah yeni şube iyidir bana çok ozensiz geldi hastane.muayene olurken iyiydi ama doğumda hc memnun kalmadım.çok ilgisizdi hrks.

BegumBB urashaa Gonul83 because of you ahmoz taze anneler nasilsiniz bebisleriniz nasil.bi kac gun once karninizda olan yavrunuz simdi gozunuzun onunde.
Saol Canım bugün çok çok dahaa ıyi tabiki Hala hastanedeyim pazartesi belki cikariz dusumuda aldım oh mis üstümden tonlarca kır çıktı Sanki ali Kaan da iyi emiyor uyuyor etrafı seyrediyor Onun keyfi yerinde seninkiler nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…