- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #62.961
Canim yaa üzülme demekte kar etmiyor insana hepimiz ayrı ayrı dertlerle bogusuyoruz . mesela ben eşimle 3 gundur kusum , ne o bişey diyo ne ben , ona göre ben çok abartiyorum , bana göre o çok ilgisiz , bilmiyorum nasıl geçecek bu günler . Rabbim yardım etsin hepimizeAhh cnm mecbur napcksnAslında yapmyrm iş falan ama bu sabah mobilyaclr aradı Daha uyuyrm.gardrobu degistrmye gelcklrms.İnsan erken haber verir Yani.bi dd Yarım saate geliyrz dio.mecbur kabul ettim.etmesem çok erteliickle.koştur koştur gardrobu boşalttım ortalgi toparldm.eşimin halasını aradım.sağolsun geldi ama
O gelene kadar adamlar geldi ben herşeyi hallettim.sonrada adamlrn arksndn gitti.silmek yerlstrmk de bana kaldı.sağolsun geldi en azındansonra çok anlysli düşünceli bi eşim var.tutturdu akşama kardeşini getirckms.bizde kalck.o sebeplede mecbur sildim dolabı kıyafetleri yerlstrdm.Tam sonuna gelmstm ki fenalstm Yani.geçtim salona uzandım falan filan.Şuan da sinirmdn uyuyamyrm.eşimin Bu dusuncesizlklri Beni bitirdi.7 yıllık evlym Şu 9 ayı özellikle beklems eşim diyrm.resmen adamn psikolojisi bozuldu 9 aydır bıktım idare etmktn susmaktan sabretmktn.Hep bebeğim için.yarın doğunca da Öyle yapcam galiba ama çocuğum etkilenmesn Die.bayramlık ağzımı arada actirio dayanamyrm ama hergün açsam açıtirck kapasite var yani Adamda.ya sabır ya selamet diyrm
Evet canım biz taşıyoruz doğuruyoruz eşlere tasa düşüyo sanki ama inan onlar için diil yavrular için susuyoruz işte. . Yoksa ikimiz de içimizde pek tutamıyoruz biliyosun :)) ama daha dün ne yaşadım biliyo musun?? Ben mi abartıyorum nolur bi bak.. Eve çıktık biz dün bi gece yattık yani hastanede.. Normalde dün hastaneye bi kaç saatliğine eşimin şu ünlüüüüüü teyzeleri ve enişteleri gelecekti.. Eeeee dün eve çıkma durumu olunca tamam dedim yine gelirler eve ama bi biz gideriz bi kaç saat sonra gelirler en azından.. Bana göre uygun olan o bile diil yani eve gelince o insanlar sen ağırlamak zorunda kalıyosun neticede.. Neyse daha biz hastaneden yeni çıktık babamdan haber gelmez mi cumaya giderken zile basmışlar son dkda!! Ahhhh duymaz olaydı o zili bi bakmış adamcağız karşısında 6kişilik kutsal konsey gibi kv kp 2teyze 2 enişte!! Yani canım ben altımda hasta bezi, yüzüm gözüm yediğim serumlardan balon gibi olmuş eve döndüğümde evimde bu insanlar beni bekliyodu zaten!! Çıldırdım var ya.. Dahası yolda bu durumu dile getirince eşim öyle bi üste çıktı ki nasıl mı?? Çirkeflikle tabii şimdi kovucam hepsini evdeeeennn bilmemne.. Annem de sakın oğlum öyle bişey yaparsan biz de gideriz babanla öyle saçmalık mı olur ailen senin falan dedi.. İnan normalde asssslaa duracağım bi yer diildir ama sustum.. Bi de eve gelince o yarısı da yerin altında olan kv kapıyı açtı elimden portbebeyi almaya çabalıyo.. Öyle bi çektim ki uyuyo önce odasına gidecek dedim..Sen dikişlisin falan dedi bişey olmaz dedim kaldırdım geçtim odaya.. Yine de teyzeleri ilk defa gördüğüm için gittim güleryüzle hoşgeldiniz dedim annem bebeği getirdi bi de kucaklarına verdi ve noldu biliyo musun o teyzeler böönn bönn annemin suratına baktılar soğuk soğuk.. İnsanlar değişik gerçekten.. Sonra eşim aldı yemeğe götürdü bunları dışarıya ve akşamın kaçında döndü eve.. Bebeğimin de benim de dün ona ihtiyacımız vardı.. Güya annesine söylemiş hep bunu yapıyorsun düşüncesiz hareket ediyorsun bi daha evime almam falan.. İnanmıyorum biliyo musun.. Daha şimdi yavrumu emziriyorum göğüslerim yara bere kan içinde. . Dedi ki eşim annelerin hakkı ödenmez ben de daha dün dedim ki bi daha böyle geleceksen gelme anneme günaha girdim falan dedi. . Artık dayanamadım senin annen hak etti ben susuyorum sen de sus bence dedim. . Böyle işte. . Hepsi allaha havale . .Ahh cnm mecbur napcksnAslında yapmyrm iş falan ama bu sabah mobilyaclr aradı Daha uyuyrm.gardrobu degistrmye gelcklrms.İnsan erken haber verir Yani.bi dd Yarım saate geliyrz dio.mecbur kabul ettim.etmesem çok erteliickle.koştur koştur gardrobu boşalttım ortalgi toparldm.eşimin halasını aradım.sağolsun geldi ama
O gelene kadar adamlar geldi ben herşeyi hallettim.sonrada adamlrn arksndn gitti.silmek yerlstrmk de bana kaldı.sağolsun geldi en azındansonra çok anlysli düşünceli bi eşim var.tutturdu akşama kardeşini getirckms.bizde kalck.o sebeplede mecbur sildim dolabı kıyafetleri yerlstrdm.Tam sonuna gelmstm ki fenalstm Yani.geçtim salona uzandım falan filan.Şuan da sinirmdn uyuyamyrm.eşimin Bu dusuncesizlklri Beni bitirdi.7 yıllık evlym Şu 9 ayı özellikle beklems eşim diyrm.resmen adamn psikolojisi bozuldu 9 aydır bıktım idare etmktn susmaktan sabretmktn.Hep bebeğim için.yarın doğunca da Öyle yapcam galiba ama çocuğum etkilenmesn Die.bayramlık ağzımı arada actirio dayanamyrm ama hergün açsam açıtirck kapasite var yani Adamda.ya sabır ya selamet diyrm
Doğum Yapan arkadaşlar a geçmiş olsun sağlıkla bebeklerini büyütsün inşallah. Doğum yapacaklarada hayırlı dogumlar
Benim bir sorum olacak arkadaslar;
30+ 2 günlük hamileyim.1700 kiloyuz dün anı bir kanamayla doktora gittim acikligim vardı. Ciğer gelistirici pruloton falan yaptılar durdu.istirahat verdi.
Ama ben çok korkuyorum ya doğarsa diye.basiniza geldi mi böyle bişey. Nasıl bir tedavi uygulandı. Maalesef ki doktoruma da güvenmiyorum. Başka alternatif lerde yok.kucuk bir şehirdeyim. Gittiğim hastanenin yoğun bakımı iyi şükürler olsun
Doğum Yapan arkadaşlar a geçmiş olsun sağlıkla bebeklerini büyütsün inşallah. Doğum yapacaklarada hayırlı dogumlar
Benim bir sorum olacak arkadaslar;
30+ 2 günlük hamileyim.1700 kiloyuz dün anı bir kanamayla doktora gittim acikligim vardı. Ciğer gelistirici pruloton falan yaptılar durdu.istirahat verdi.
Ama ben çok korkuyorum ya doğarsa diye.basiniza geldi mi böyle bişey. Nasıl bir tedavi uygulandı. Maalesef ki doktoruma da güvenmiyorum. Başka alternatif lerde yok.kucuk bir şehirdeyim. Gittiğim hastanenin yoğun bakımı iyi şükürler olsun
Canım öperim tabii ki benim balık tospağalığa terfi etti teyzesi uyansın diye koltuk altlarından kaldırınca aynı kaplumbağa yavrusuna benziyo kollar falan kafa yerinde durmuyo zaten:) )Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım. Çok sevindim. Balığını öp benim için
şu sıralarki en büyük derdim :/Merhaba ben ekim annelerindenim, burayı da arada okuyorum. Emmiyor uyuyor diyince yazmak istedim. Hastanede hemşireler bebeğimi ilk getirdiklerinde memeye koydular ve "cenesinin altını okşarsan emme refleksini uyarır, küçük oldugu için çabuk yorulur memede uyursa çenesini sev" dediler. Gercekten de emmesi durunca çenesini 2-3 kere gıdıklıyorum emmeye devam ediyor. Belki bir faydam dokunur, sevgiler.
36 ya kadar kullandım
Bizim günler memede geçiyor valla memede uyuduğu için paşa.gündüzleri uykumuz iyide geceleri gaz yüzünden kötü bide uykuya dalmak saatlerimizi alıyor@merve.b @Melan-kolik K kahve_delisi @Larus @hasbeee @benseniyerim @ryhn313 daha sayamadigim annisler bebislerizle gunleriniz nasil geciyor.
Benimkide aynı hiç karasız bez almıyorum bide sulu İshalmi oldu diye korkuyorumBu zamanlarda civik kaka yapmasi normal dimi. Bi de benimki cok sık kaka yapio. Kendi sutumu sagip veriyorum sadece. Bi de geceleri sadece 1 kere 1.olcek mama veriorum. Benim sutumden kaynakli mi acaba bu kadar cok kaka yapmasi. Icio 1 saat gecmeden yapmis oluo sari kahve gibi. Ne zaman toparlancsk bu kaka durumu yahu. Allahtan annem varda yardimci oluo altini almada fln :)
Allah kolaylık versin canım...en tatlı ama zor zamanları ..buarada memnun kaldın mı kombine sezeryandan oldunu ağrın sızınCanım öperim tabii ki benim balık tospağalığa terfi etti teyzesi uyansın diye koltuk altlarından kaldırınca aynı kaplumbağa yavrusuna benziyo kollar falan kafa yerinde durmuyo zaten:) )
şu sıralarki en büyük derdim :/
Saol vildancım hakkaten öyle ağızları dilleri yok ya çok zor bu zamanlar sanki. . Benim bi arkadaşın arkadaşı anestezi uzmanıydı kadın dedi ki epidürali vücuduna hiç sokturma hiç gerek yok spinal en güzeli çok kısa sürede de atsın vücudun onu dışarı dedi. . Dr da ameliyatın hemen öncesinde normalde spinal yapıyoruz ama kombine ameliyat sonrası konfor için falan dedi neyse size bırakıyorum dedim spinal oldu yani yalnızca. . Benim özellikle ilk 2gün nefes alırken uzanırken falan problemlerim oldu ama bebiş ters geldiği için rahme bastıramadılar o yüzden sıkıntı yaşadım muhtemelen . .Allah kolaylık versin canım...en tatlı ama zor zamanları ..buarada memnun kaldın mı kombine sezeryandan oldunu ağrın sızın
Evet bende duymamistim ama sahit oldum. Insan dusununce cok sacma geliyor. Ilk dogum yaptigim hastanede sira beklrrken kadin baska dr gelmisti. Cok agriyor kaburgam diye dert yaniyodu ona sira erken geldi girdi cikti ne dedi dedim. Ayagini sikistirmis simdi eve gidip esyalarimi alip sezeryana giricem dedi. Bende sasirmistim. Allah herkesin yavrusunu gorunur gorunmez kazalardan korusun.Hepimize saglikli hayirli vr omurlu evlstlar nasip etsim.Allah allah hiç duymamistim böyle bişey çok ilginç gerçekten , ama olmaz olmaz deil tabiki , pazartesi gidecem Dr a olmazsa rica ederim bakar herhalde , hepimiz sağlıkla kucaklayalim yavrularimizi inşaallah
Canım daha önce açıkladıysan da bilmediğim için soruyorum neden genel? ? Genel anestezi ile ablam sezeryan yaşadı. . Yani bizimkinden bildiğim kadarıyla çokKızlar merhaba uyku uyuyamıyorum gerginlikten pazartesi sabahı doğum var 11.30 da doğum yapan arkadaşlar yorum yapabilirmi genel anestezi sezeryanda uyanırken ne gibi sorunlar yaşadılar..
Saol Ayşem güzel dileklerin için. . İnşallah hepimiz bu emanetlere layık oluruz. . Şimdi senin bi kaç gün önce söylediğini ben yaşıyorum insan hep izlemek koklamak istiyo . .because of you canım bnm çok güzel bi anne olmussundur kesin.balığım kısa diyodun ama bnm kini gecms:)hayırlı bi evlat olsun mehmet emren insallah
Saol canım hepimizin yavrusu analı babalı büyüsün ve Allah hep güzel insanlarla karşılaştırsın. . Hikayenin devamında eşimin ameliyathanenin önüne zorla inip içeri giren Dr un girdiği şifreyi görüp içeri girme çabası var:) ) ameliyathanede konuşuyolardı ablanın eşini zaptetmek lazım şimdi içeri girecek falan deyip gülüştüler . . Ben ne bileyim benim manyağın bu kadarını yapacağını . . Yukarı çıkarıldığımda bacakları falan hala tam hissetmiyodum zaten. . En güzel yanı ameliyathaneden çıkıyosun ama ayakların falan sıcacık . . Bi süre sonra hafif bi titreme gibi bişey oldu bacaklarımda vücudumda falan. . Tam annemle abimin kvsi öpüşüp kucaklaşırken gözün aydın diye çocuk Dr u girdi odaya kontrole. . Bu kadar mı özlediniz birbirinizi falan dedi bebeği kontrol etti alelacele. . Ben size söyliyim öpüşüp koklaşmayı bırakın bu bebek beni doyurun diyo dedi. . İşte o andan sonra hayatımın en zorlu anları başladı. . Daha bi kaç saat önce gazozuna ilaç atılmadan önceki manikürcü banu Alkan kadar masum olan ben bu anlardan sonra sadece üzerimdeki 3kadın artı minik viyaklamalar çıkaran balığımın çırpınışlarını izledim. . Sorunumuz şu ki meme uçlarım dandikmiş:/ onu çıkarmak için en çok çabalayan abimin Trabzonlu kvsi oldu kadın nasıl ter attı görmeniz lazımdı. . En sonunda dayanamadı ha tüküreyim booyle işe daa diye bastı isyanı. . Sonra anneme döndü em kız kızının göğsünü dediHayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah ☺ Hikâyenin devamını heyecanla bekliyoruz
Canim yaa üzülme demekte kar etmiyor insana hepimiz ayrı ayrı dertlerle bogusuyoruz . mesela ben eşimle 3 gundur kusum , ne o bişey diyo ne ben , ona göre ben çok abartiyorum , bana göre o çok ilgisiz , bilmiyorum nasıl geçecek bu günler . Rabbim yardım etsin hepimize
Canım bitecek inşallah çok çok az kaldı. . Hayırlısı olsun hakkındaKuzu ptesi netlescek ama dayanacak gucum kalmadi cok agrim var gaz sancim var nerden tutsam elimde kalio cok kotuyum o kadar kotu oldum ki agladim demin yarim saat
Evet canım biz taşıyoruz doğuruyoruz eşlere tasa düşüyo sanki ama inan onlar için diil yavrular için susuyoruz işte. . Yoksa ikimiz de içimizde pek tutamıyoruz biliyosun :)) ama daha dün ne yaşadım biliyo musun?? Ben mi abartıyorum nolur bi bak.. Eve çıktık biz dün bi gece yattık yani hastanede.. Normalde dün hastaneye bi kaç saatliğine eşimin şu ünlüüüüüü teyzeleri ve enişteleri gelecekti.. Eeeee dün eve çıkma durumu olunca tamam dedim yine gelirler eve ama bi biz gideriz bi kaç saat sonra gelirler en azından.. Bana göre uygun olan o bile diil yani eve gelince o insanlar sen ağırlamak zorunda kalıyosun neticede.. Neyse daha biz hastaneden yeni çıktık babamdan haber gelmez mi cumaya giderken zile basmışlar son dkda!! Ahhhh duymaz olaydı o zili bi bakmış adamcağız karşısında 6kişilik kutsal konsey gibi kv kp 2teyze 2 enişte!! Yani canım ben altımda hasta bezi, yüzüm gözüm yediğim serumlardan balon gibi olmuş eve döndüğümde evimde bu insanlar beni bekliyodu zaten!! Çıldırdım var ya.. Dahası yolda bu durumu dile getirince eşim öyle bi üste çıktı ki nasıl mı?? Çirkeflikle tabii şimdi kovucam hepsini evdeeeennn bilmemne.. Annem de sakın oğlum öyle bişey yaparsan biz de gideriz babanla öyle saçmalık mı olur ailen senin falan dedi.. İnan normalde asssslaa duracağım bi yer diildir ama sustum.. Bi de eve gelince o yarısı da yerin altında olan kv kapıyı açtı elimden portbebeyi almaya çabalıyo.. Öyle bi çektim ki uyuyo önce odasına gidecek dedim..Sen dikişlisin falan dedi bişey olmaz dedim kaldırdım geçtim odaya.. Yine de teyzeleri ilk defa gördüğüm için gittim güleryüzle hoşgeldiniz dedim annem bebeği getirdi bi de kucaklarına verdi ve noldu biliyo musun o teyzeler böönn bönn annemin suratına baktılar soğuk soğuk.. İnsanlar değişik gerçekten.. Sonra eşim aldı yemeğe götürdü bunları dışarıya ve akşamın kaçında döndü eve.. Bebeğimin de benim de dün ona ihtiyacımız vardı.. Güya annesine söylemiş hep bunu yapıyorsun düşüncesiz hareket ediyorsun bi daha evime almam falan.. İnanmıyorum biliyo musun.. Daha şimdi yavrumu emziriyorum göğüslerim yara bere kan içinde. . Dedi ki eşim annelerin hakkı ödenmez ben de daha dün dedim ki bi daha böyle geleceksen gelme anneme günaha girdim falan dedi. . Artık dayanamadım senin annen hak etti ben susuyorum sen de sus bence dedim. . Böyle işte. . Hepsi allaha havale . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?