bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cok guzelmis bu uygulama.keske bizim de burda oyle olsa ama sadece ese izin verseler.hastanede o kalabaligi sevmiyorum bende.
Niye pompa onermiyorlarki cok zor olur sertlestimi bosaltmasi acı verir sana.

Diger 2 cocugumda olculdu simdide olculuyor hic duymamistim.bende yan yatiriyorum ama bazen kafayi kendi hareket ettirdigi icin pozisyonu degisebiliyor.
Bu sabah benimkide bi kusmus besiginde kulagnin icine bile dolms burnu yuzu hep kusmuktu ben mutfaktaudim aglamis sanrm bayada gozleri sismis garibim ya o kadarda kucagmda beklettim kusarsa gozumn onunde kussun die ama iste Allah korusun nefessz kalacak die korkuorum

@deliha86 Allah yardimcin olsun.yarin insallah saglikla kucagina alcaksin yavrunu.bizi unutma yavrunu gorunce.haberlerini bekliyor olucaz.
Allah razı olsun canım benim.
Unuturmuyum hiç 9 ayım burda geçti ,kendimi toparlar toparlamaz nasipse hemen yazıcam..dualarınızı eksik etmein

Allah a emanet yavrularimiz.dun aynisi benim basima geldi.sonrada bi guzel yikadim saclar falan kusmuk olmustu.
Bebek telsizi isini gorur canim en ufak mirildanmasini bile duyabilirsin.

Cnm benmde 21.haftada falan öğrendim.detaylı ultrasonda.o zamana kadar geri değildi.doktor Bundan sonra olabilr demisti.ama şükür ciddi Bişey olmadı.Geçen gün doplerde de doktor olan tek damarın gayet kalın oldgnu söyledi.Allah n hikmeti.
Bizimde karın çevresi hep bikaç gün geri cikiodu.geçen hafta genelde 10 gün kadar geri çıktı ama doktorum normal dedi.
36+1 de 2817 çıkmış cnm kilomz.ultrason da farkedeblr.doktorunun yorumlrni önemse cnm.dopler e de gönderir Bu aralar Seni.Bende 36+1 de gitmstm doplere.
sağlıkla bebeklrmzi kucagmza alırız İnşallah cnm

Chicconun taragi konak olusumunu onluyor.aynisi bende de var.her gun taradinmi konak olmasini engellermis.birde duzenli yikanan bebekde zaten konak olmuyor.sana kalmis canim kullanabilirsinde bebedorunkini.

Komşum nerdeyse hergün yıkadı ya da gunasiri.bende ondan taraktada bi hikmet var Die düşündüm.tavsiye de alınca bi de taragın kılları da farklı yani.farklılık olmasa neyse

Çok sağol cevabın için. Doplerde bakıyo zaten akış iyi görünüyor ama üç haftalık bi gerilik var nerdeyse karın ve bacakta. Dr yapısal olabileceğini düşünüyor.Bu konuda olumsuz pek çok hikaye okudum forumlarda. Gelişimi durur anne karnında kaybederim yada ani doğum başladığıgibi şeyler okudum. İçimde hepbir korku. Tüm anne adayları bebeklerini sağlıkla kucağına alır inşallah

Cok guzelmis bu uygulama.keske bizim de burda oyle olsa ama sadece ese izin verseler.hastanede o kalabaligi sevmiyorum bende.
Niye pompa onermiyorlarki cok zor olur sertlestimi bosaltmasi acı verir sana.
Bebeğin emmesi daha iyiymiş süt üretimi için sıcak bezle memeye masaj yaptık o şekilde emzirdim epey emdi İki memeyide Bir nebze rahatladım Şuan ağzı açık kendinden Geçmiş yatıyor :)

Amin cnm İnşallah.dediğim gibi doktorun normal diosa hiiiç kafaya takma.organ gelişimi önemli kan akışı da normalse Herşey yolundadır İnşallah.burdan bi ark.a da bacak boyu hep kısa dediler dolayısıyla bebeğin boyu içinde geberiyorum falan denildi.ama gayet normal doğdu boyu da.boy kilo olcumlernde hatlarda olablr. bi ark.a 3 kilo dediler 4 kilo doğdu.
Kısaca bebegin iyidir İnşallah cnm.Sen moralini yüksek tut İnşallah seninde benim gibi geç doğar.içerde buyuyebldgi kadar buyusun diyrm.gerçi benm henuz geç sayılmaz ama 41 falan olsun razıyım

Maşallah canım bebisine 40 ı çıkıyor. Ben 36 haaftalık doğum yaptım inşallah hemen atlatiriz bakalım kan aldılar sonuç bekliyorum

Evet benim doktorum da 34'ü geçirelim de hele diyordu. Şimdi haftamızla uyumlu gidiyor çok şükür 2700-2800 civarı şu an. Bebeğin dogum kilosunda genetik etmenler çok önemli rol oynuyor özellikle anne babanın doğum kilosu ile alakali. Tüy falan hiç önemli değil Allah hayırlısıyla doğmalarını sağlıklı olmalarını nasip etsin. Yaşam koşullarında sorun olmasın da... Kilo da çok takılmıyorum ben. Yengelerimden birinin çocukları hep 3.800 civarı doğdu. ötekinin de 2.500 civarı. Bir iki ayda fark kapanıyor hiç sorun olmuyor Çok şükür. Allah akıl ve beden sağlıklarını korusun yavrularimizin. 34'ten sonra büyük olasılıkla kuvoze bile gerek kalmayabiliyor. 34 önemli o yüzden

teyze süpermiş yabenim de göğüs uçlarımda sıkıntı var ilk doğumda ebeler baya yardımcı olmuştu şırınga ile çıkardılar.bunda hemen int.ten göğüs ucu çıkarıcı aldım attım çantaya.

Başın sagolsun canım.dopler kan akışı vs herseyıne bakıyor her gıttıgımde doktor canım normal ıyı dıyor

Cogu kisi dogurdu bebislerine bakiyo, burasi da epey sakinlesti, bizim de yarin randevumuz var, bakalim dr 1 hafta daha bekleyelim mi diyecek yoksa alalim mi, ben de merakla bekliyorum, yavrum saglikla dunyaya gelsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…