bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
nee ben olsam göndersene bna onu zaten yorgun uykusuz ve sinirliym rahatlarm oh
Kadın eltim oluyor çok şükür ki uzaktayiz çünkü her gördüğümüzde böyle ama bana özel değil çok cahil bi kadın ve benim babamla yaşıt o yüzden takmiyorum cenesiyle bıktiriyor markete filan gidilecegi zaman bana firsat vermiyor esimin yaninda gidiyor pijamalarıyla esimin onune firliyor ama bunlarida takmadim yengesi olduğu için ve bana göre yaşlı olduğu için tuhaf işte ne biliyim. annem de tuhaf zaten

Gecmis olsun canım. Geçenlerde ilk sayfalara bakarken gördüm seni profil resminden tanıdım kullanıcı adını degistirmissin bebisin nasıl
Sağol canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Bebiş biraz huysuz, biraz uykusuz. İyiz yani canım senin yavrun nasıl ?

Ben de geçen ay öyle bsy yaşadım ama adetten 2 gün önceydi gelmedi bebek:):) bakalım kısmet canım 3 yaşına fln gelince isterim herhalde.senin de hayırlısı olsun bakalım nolcak:):)
Hayırlısı tabi nasip. Aslında bana çocuklarım yeter ama hayat ne gösterir bilinmez.

Valla bende hayret ediyorum canım
Ben bittim 2. Çocukla nasıl başa çıkarım bilmiyorum birde benim hamileliğim ilk dört ay fenaydi fenaaa
Öyle demeyin yaa iki çocuk bambaşka oluyor. Hele şimdi ufaktan kızım oynamaya da başladı kardeşiyle. Seyretmeye doyamıyorum

Klasik elti kıskançlığı işte canım. Kadın 3-5 yıl sonra seni görmek istediği halini anlatmış. Sen onun her söylediğini tersine çevir bak aslında sana iltifat etmiş.

Eltin çok garip bi kadınmış hakkaten. Boşver kafana takma sürekli görmüyorsan. Cahille çok atışılmaz üste çıkarlar çünkü iyi yapmışsın. Onu zaman gösterir herkes bir olmaz de geç. Annene de bidaha anlatma arkadaşlarına vs anlat. Annen galiba çok konuşmayı sevmeyen biri.
yani pijamayla ne işi var kocanın yanında. Tam bdvlik konu:)

Iyi maşallah canım. Benim bebiste iyi çok şükür 8.5 aylık işte büyüyor diş cikarmadi daha bi sıkıntımız yok allaha şükür
Bizim de 4 diş var ama hareket yok. Desteksiz güzel oturuyor, yürüteçle de istediği heryere giriyor ama emekleme ya da tutunup kalkmaya çalışma falan yok. Biraz ağırdan alıyor heralde beyefendi diş te önemli değil canım bir bakmışsın arka arkaya çıkıyor zaten.

Benim bi arkadaş yavaş yavaş bırakırdı hamile kalınca. Bünye meselesi de biraz hem emzirmek hemde bebeğe dayanacak vücut lazım. Ben bir vitaminsiz olarak

Yavaş yavaş bıraktırmak da tam bir sabır işi ama sen bıraktırıyorsun kendince ama çocuk huysuzlanıyo yada hasta oluyo dayanamayıp tekrar veriyorsun

Kızlar burdan bakabilirsiniz

http://breastfeedingtoday-llli.org/...andem-ne-kadar-tehlikeli-guncel-arastirmalar/

Inşallah canım bizde de emekleme yok ama yürüme isteği var inşallah

Uzun zamandır yamıyorsun canım katılıyorum 2çocuk bambaşka bizimkide oturuyor artık bazen oynuyorlar birlikte
Yazmıyordum ama okuyordum fırsat buldukça canım. Oynamak bir yana artık ablasının elinde ne görürse almaya çalışıyo ve ablası da vermezse kızıp bağırıyor

aynen tam bdvlik konu canım 48 yaşında kendisi okadar takmadik ki konu bile olmadı bide o salonda eşimin lavobaya gittiğini duyunca koşarak geldi

Yazmıyordum ama okuyordum fırsat buldukça canım. Oynamak bir yana artık ablasının elinde ne görürse almaya çalışıyo ve ablası da vermezse kızıp bağırıyor
Çok tatlıdırlar maşallah kuzulara benim kızımında gözü ablasının yediği yemeklerde televizyon karşısında yerde yiyor ablası hemen emekleyip almaya çalışıyor geçen spagetti yerken yakaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…