- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.401
Kadın eltim oluyor çok şükür ki uzaktayiz çünkü her gördüğümüzde böyle ama bana özel değil çok cahil bi kadın ve benim babamla yaşıt o yüzden takmiyorum cenesiyle bıktiriyor markete filan gidilecegi zaman bana firsat vermiyor esimin yaninda gidiyor pijamalarıyla esimin onune firliyor ama bunlarida takmadim yengesi olduğu için ve bana göre yaşlı olduğu için tuhaf işte ne biliyim. annem de tuhaf zatennee ben olsamgöndersene bna onu zaten yorgun uykusuz ve sinirliym rahatlarm oh
Sağol canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Bebiş biraz huysuz, biraz uykusuz. İyiz yani canım senin yavrun nasıl ?Gecmis olsun canım. Geçenlerde ilk sayfalara bakarken gördüm seni profil resminden tanıdım kullanıcı adını degistirmissin bebisin nasıl
Iyi maşallah canım. Benim bebiste iyi çok şükür 8.5 aylık işte büyüyor diş cikarmadi daha bi sıkıntımız yok allaha şükürSağol canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Bebiş biraz huysuz, biraz uykusuz. İyiz yani canım senin yavrun nasıl ?
Hayırlısı tabi nasip. Aslında bana çocuklarım yeter ama hayat ne gösterir bilinmez.Ben de geçen ay öyle bsy yaşadım ama adetten 2 gün önceydi gelmedi bebek:):) bakalım kısmet canım 3 yaşına fln gelince isterim herhalde.senin de hayırlısı olsun bakalım nolcak:):)
Sıkı yönetim ilan ediyorum yatak odasınaİyi bari Allah istediğin vakit versin inş bundan sonra tedbiri elden bırakmamak lazım
Öyle demeyin yaa iki çocuk bambaşka oluyor. Hele şimdi ufaktan kızım oynamaya da başladı kardeşiyle. Seyretmeye doyamıyorumValla bende hayret ediyorum canım
Ben bittim 2. Çocukla nasıl başa çıkarım bilmiyorum birde benim hamileliğim ilk dört ay fenaydi fenaaa
Klasik elti kıskançlığı işte canım. Kadın 3-5 yıl sonra seni görmek istediği halini anlatmış. Sen onun her söylediğini tersine çevir bak aslında sana iltifat etmiş.Kadın eltim oluyor çok şükür ki uzaktayiz çünkü her gördüğümüzde böyle ama bana özel değil çok cahil bi kadın ve benim babamla yaşıt o yüzden takmiyorum cenesiyle bıktiriyor markete filan gidilecegi zaman bana firsat vermiyor esimin yaninda gidiyor pijamalarıyla esimin onune firliyor ama bunlarida takmadim yengesi olduğu için ve bana göre yaşlı olduğu için tuhaf işte ne biliyim. annem de tuhaf zaten
Öyle yapcam canim n11 den alcam bendeEczanede 30 TL ye aldık n11 de 17,50 TL haberin olsun canım.
Eltin çok garip bi kadınmış hakkaten. Boşver kafana takma sürekli görmüyorsan. Cahille çok atışılmaz üste çıkarlar çünkü iyi yapmışsın. Onu zaman gösterir herkes bir olmaz de geç. Annene de bidaha anlatma arkadaşlarına vs anlat. Annen galiba çok konuşmayı sevmeyen biri.Kizlar bi misafir geldi yatılı kadin 1 gece kaldi gidene kadar başımın etini yedi. Ben 3 5 yıla çökermisim delirirmisim eşim ve çocuklarım beni cokertirmis ev islerini vb her şeyi bikakirmisim evde sigara icilmesine bile bi şey demezmisim 2.cocugum olunca gorecekmisim ben. Yaşım 23 3 yıl sonra 26 yasinda coken birini hiç görmedim neyse böyle sacma sapan cahilce konustu hiç takmadim zaten sakin bi yapım vardir yok ya çökmem vb deyip gectim güldüm. Dahası bunu anneme anlattım annemin tepkisi daha ilginc geldi kadın kendi fikirlerini soylemis diyoya evet herkesin kendi fikri karsındakine kufur etsen oda kendi fikrin oluyo zaten. Kimse bi şey soylemeyecek mi diyo. Dedikoduyu seviyosum dedi bana. Yani çok tuhaf sizcede sorun bende mi annem baya sinirlendi çünkü
Kadın eltim oluyor çok şükür ki uzaktayiz çünkü her gördüğümüzde böyle ama bana özel değil çok cahil bi kadın ve benim babamla yaşıt o yüzden takmiyorum cenesiyle bıktiriyor markete filan gidilecegi zaman bana firsat vermiyor esimin yaninda gidiyor pijamalarıyla esimin onune firliyor ama bunlarida takmadim yengesi olduğu için ve bana göre yaşlı olduğu için tuhaf işte ne biliyim. annem de tuhaf zaten
Bizim de 4 diş var ama hareket yok. Desteksiz güzel oturuyor, yürüteçle de istediği heryere giriyor ama emekleme ya da tutunup kalkmaya çalışma falan yok. Biraz ağırdan alıyor heralde beyefendiIyi maşallah canım. Benim bebiste iyi çok şükür 8.5 aylık işte büyüyor diş cikarmadi daha bi sıkıntımız yok allaha şükür
Şöyle Alper 3 yaşlarında olsun inşallah Allah verirse bende dusunuyorum ne olursa olsun kardeş candırÖyle demeyin yaa iki çocuk bambaşka oluyor. Hele şimdi ufaktan kızım oynamaya da başladı kardeşiyle. Seyretmeye doyamıyorum
Benim bi arkadaş yavaş yavaş bırakırdı hamile kalınca. Bünye meselesi de biraz hem emzirmek hemde bebeğe dayanacak vücut lazım. Ben bir vitaminsiz olarak
Yavaş yavaş bıraktırmak da tam bir sabır işi amasen bıraktırıyorsun kendince ama çocuk huysuzlanıyo yada hasta oluyo dayanamayıp tekrar veriyorsun
Elti çok fena bi şeymis iyiki gorusmuyoruz vallaKlasik elti kıskançlığı işte canım. Kadın 3-5 yıl sonra seni görmek istediği halini anlatmış. Sen onun her söylediğini tersine çevir bak aslında sana iltifat etmiş.
Inşallah canım bizde de emekleme yok ama yürüme isteği var inşallahBizim de 4 diş var ama hareket yok. Desteksiz güzel oturuyor, yürüteçle de istediği heryere giriyor ama emekleme ya da tutunup kalkmaya çalışma falan yok. Biraz ağırdan alıyor heralde beyefendidiş te önemli değil canım bir bakmışsın arka arkaya çıkıyor zaten.
Uzun zamandır yamıyorsun canım katılıyorum 2çocuk bambaşka bizimkide oturuyor artık bazen oynuyorlar birlikteÖyle demeyin yaa iki çocuk bambaşka oluyor. Hele şimdi ufaktan kızım oynamaya da başladı kardeşiyle. Seyretmeye doyamıyorum
Biz oğlumla çok rahat tatil yapıyorduk buda öyle olur diye umut ediyordum ama olmadı.siz artık seneye karavanla bir tura cikarsiniz
Yazmıyordum ama okuyordum fırsat buldukça canım. Oynamak bir yana artık ablasının elinde ne görürse almaya çalışıyo ve ablası da vermezse kızıp bağırıyorUzun zamandır yamıyorsun canım katılıyorum 2çocuk bambaşka bizimkide oturuyor artık bazen oynuyorlar birlikte
Eltin çok garip bi kadınmış hakkaten. Boşver kafana takma sürekli görmüyorsan. Cahille çok atışılmaz üste çıkarlar çünkü iyi yapmışsın. Onu zaman gösterir herkes bir olmaz de geç. Annene de bidaha anlatma arkadaşlarına vs anlat. Annen galiba çok konuşmayı sevmeyen biri.
yani pijamayla ne işi var kocanın yanında. Tam bdvlik konu:)
Kızlar productor marka test yaptım. Tek çizgi çıktı yani negatifyırttık
Çok tatlıdırlar maşallah kuzulara benim kızımında gözü ablasının yediği yemeklerde televizyon karşısında yerde yiyor ablası hemen emekleyip almaya çalışıyor geçen spagetti yerken yakaladımYazmıyordum ama okuyordum fırsat buldukça canım. Oynamak bir yana artık ablasının elinde ne görürse almaya çalışıyo ve ablası da vermezse kızıp bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?