bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaaa tam yemelik oldular artık kuzular. Ben de ikisini karşıma oturtup beraber yediriyorum yemeklerini. Ablasına verirken o da kuş gibi ağzını açıp bekliyo beni

Yaaa tam yemelik oldular artık kuzular. Ben de ikisini karşıma oturtup beraber yediriyorum yemeklerini. Ablasına verirken o da kuş gibi ağzını açıp bekliyo beni
Evet çok şükür bugünlere geldik bende mama sandelyesinde ufalayarak veriyorum meyve peynir yemeye çalışıyor kendince.. Tek sorunumuz uyku hergün uykusuzluk olumsuz etkiliyor

Evet çok şükür bugünlere geldik bende mama sandelyesinde ufalayarak veriyorum meyve peynir yemeye çalışıyor kendince.. Tek sorunumuz uyku hergün uykusuzluk olumsuz etkiliyor
Evet canım uyku sorunu bizde de var hem de çifte kavrulmuş kızım artık kendi yatağında yatmak istemiyor. Uyuyunca yatağına koyuyorum uyanınca salya sümük ağlıyor. Küçük sıpa da yanımda yatmak istiyor yerine koyunca uyanıyor. Sabaha kadar birini koy birini yatır yapıyorum artık ama bittim yani

Allah yardım etsin canım ya Benim de büyük kızım öğlen geç yatıyor gece yatmak bilmiyor 12,1civarı yatıyor bebeğimde çok kalkıyor bu sabah yataktan tam kafaüstü düşerken yakaladım daha öncesinde 2kere düştü normalde ortamızdaydı hiç hatırlamıyorum uykusuzluktan

Yavrum benim yaa geçmiş olsun canım. Ben de 1 kere yerde buldum ondan sonra etrafını yastıklarla kuşatmadan bırakmıyorum bizim yatakta.
Hem bak birşey söyleyeyim de gülün biraz geçen gece yatağın bir tarafında kızım, oğlan ortada ama bana yakın ki kızım çarpasın diye, en kenarda da ben yatıyorum ama yatağın tam ucundayım. Artık nasıl dalmışsam bi döneyim dedim paaaat yerde buldum kendimi sonra hiçbirşey olmamış gibi kalktım yattım tekrar uyumuşum hemen

Ha bu arada kızın gene gündüz uykusuna yatıyo. Benim ki 1buçuk yaşında buraktı gündüz uykusunu

Sağol canım sanada geçmiş olsun nasıl bir uykısuzluk çektiysen direk uyumuşsun tekrardan ben bugün gündüz uyutmadım şimdi uyudu bakalım kalkmaz inşallah

Sağol canım sanada geçmiş olsun nasıl bir uykısuzluk çektiysen direk uyumuşsun tekrardan ben bugün gündüz uyutmadım şimdi uyudu bakalım kalkmaz inşallah
Ben de şimdi uytuyorum büyüğü bakalım yatsınlar da ben de yatıcam

Kızlar oğlum hep peçete yemeye çalışıyor acaba bi vitamin filan mi eksik
Çinko ve demir eksikliği canım. Kızımda bu aylardayken bulduğu peçeteyi hemen ağzına sokardı. Evdeki bütün peçete ve ruvalet kağıtlarını saklar olmuştum. Doktoruna telden de sorabilirsin istersen. Ben çinkoya başladıktan 1 hafta sonra bir daha peçete yememişti kızım.

Canım ben yürüteci bı ara kaldırdım emekleme ve tutunup kalkma o ara gelişti baya:) şimdi geri çıkardım arada kullaniyorum

Yaa nasıl anladınız ki?şimdi önüne ne getirsem ağzına koyuyur ki ne bulsa atıyor

Canım ben yürüteci bı ara kaldırdım emekleme ve tutunup kalkma o ara gelişti baya:) şimdi geri çıkardım arada kullaniyorum
Herzaman koymuyorum canım yürüteçe. Günün birçoğunu oturarak geçiriyor. Arada poposunun üstünde zıplayarak ilerlemeye çalışıyor. Emekleme pozisyonuna gelip kurbağa gibi zıplıyor. Henüz çözemedi işi benim cücük.
Mutfakta işim varken koyuyorum yürüteçe genelde dolaşıyo evin içinde. Arada bi 5-10dk da hoppalada duruyor o kadar.

Yaa nasıl anladınız ki?şimdi önüne ne getirsem ağzına koyuyur ki ne bulsa atıyor
Kızım bu aylardayken sofradaki peçetelere saldırıp yerdi. İlk zamanlar ben de senin gibi düşündüm. Hani önüne ne konsa ağzına götürüyor diye ama ilerleyen zamanlarda da devam etti. Resmen elimden kapardı artık. Doktora götürdüm ben de ve bilimsel bi adı da vardı hatta unuttum şimdi, doktor onu söyledi ve hemen çinkoya başla dedi ki başladıktan bir hafta sonra falan bir daha peçete yemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…