bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nutrigen 12 damla kullaniyorum onun içinde çinko var demir eksikliği olabilir diye düşünüyorum bizim bebekte ferrum kullaniyorum ama başka suphelendiren bi durum var mıydı seni doğal yollarla çözebilir miyim ki çinko süt ürünlerinde bulunuyordu dmi aslında yoğurt yiyor bizimki bi bakiyim internetten belirtilere

Cevabin için teşekkür ederim canım et yemeyenlerde olurmuş ben çok geç et verdim bizimkine daha yeni sayılır ondan oldu heralde ayrıca büyümesi yavaslamisti ondan olabilir sen ne kullanmıştın

Kan mı aldı doktor ?yarından sonra tatile gidicez allah nasip ederse ve ben bunu duyduktan sonra cinkoya baslamadan gidersem vicdan azabindan denize giremem

Canım doğal yollarla illaki çözülür ama uzun vadede olur gibi geliyor bana. Benim o zaman kullandığım şuruptu. Kızım normale döndükten sonra da bırakmıştım.

Cevabin için teşekkür ederim canım et yemeyenlerde olurmuş ben çok geç et verdim bizimkine daha yeni sayılır ondan oldu heralde ayrıca büyümesi yavaslamisti ondan olabilir sen ne kullanmıştın
Canım geçmiş zaman inan hatırlamıyorum neydi ilacın ismi

rint verdi canım bulantı için vermedi daha çok artmadı zaten evde metpamid var elevit ve folik asit yazdı folik 1
Bulantı için gaviscon surup oneririm canım ben çok kullandım yan etkisi yok ve çok işe yarıyor 4 yemek kaşığı icebiliyosun günde. Hamileyken günde 4 kere kustugum için kurtarıcı olmuştu

Kimse var mı ??? Kızlar benim kızım 8,5 aylık oldu hala oturmuyor yatmak istiyor hemen kayıveriyor neden ki bişey de çıkmadı kalça çıkığı için bakmışlardı ultrasonda var mı bebeği oturmayan

Bulantı için gaviscon surup oneririm canım ben çok kullandım yan etkisi yok ve çok işe yarıyor 4 yemek kaşığı icebiliyosun günde. Hamileyken günde 4 kere kustugum için kurtarıcı olmuştu
Evet canım bende kullanmıştım o şurubu beton dökmüş gibi oluyordu ağzımın içi ama çok artarsa başlarım yanmalara da çok fayda etmişti benim

Aaa benim oğlumda peçete havlu kağıt ne bulursa yiyor. Bende bebek ne bulursa ağzına alır diye önemsemedim. Çinko öyle mi. Nasıl anlaşılıyor çinko eksikliği.

Canım doğal yollarla illaki çözülür ama uzun vadede olur gibi geliyor bana. Benim o zaman kullandığım şuruptu. Kızım normale döndükten sonra da bırakmıştım.
Çok saol canım. Yarın sabah acile gidip sağlık ocağı çinko eksikliği olabilir az kilo almış dedi diye yalan söylemeyi düşünüyorum

Kalça çıkığı olsa ultrason da çıkar canım. Ama 8.5 aylık çok rahat oturması gerekli.Belkide tembeldir bebişin yan gelip yatmak istiyordur:)) endişelenme hemen doktor kontrolünde dile getir.

Aaa benim oğlumda peçete havlu kağıt ne bulursa yiyor. Bende bebek ne bulursa ağzına alır diye önemsemedim. Çinko öyle mi. Nasıl anlaşılıyor çinko eksikliği.
Kağıt, peçete, gazete gibi şeyler yerlermiş canım. Ama anlaşılmayacak gibi değil çünkü çocuk bulduğu yerde hüpletiyordu peçeteleri. En sonunda doktora anlatınca o da bu teşhisi koydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…