- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.461
Evet benim oğlum çaktırmadan canı çekmiş gibi yiyorKağıt, peçete, gazete gibi şeyler yerlermiş canım. Ama anlaşılmayacak gibi değil çünkü çocuk bulduğu yerde hüpletiyordu peçeteleri. En sonunda doktora anlatınca o da bu teşhisi koydu.
Canım sen en iyisi git eczaneye ilacın adını da buldum FerroZinc-G al kullanmaya başla. Ya da bi kan tahlili yaptır sonucunu telden öğren düşükse gene bu şurubu kullanabilirsin.Çok saol canım. Yarın sabah acile gidip sağlık ocağı çinko eksikliği olabilir az kilo almış dedi diye yalan söylemeyi düşünüyorum
Saol canim sabah gidicem acile alırım inşallahCanım sen en iyisi git eczaneye ilacın adını da buldum FerroZinc-G al kullanmaya başla. Ya da bi kan tahlili yaptır sonucunu telden öğren düşükse gene bu şurubu kullanabilirsin.
2010 ocak anneleri topigi.ilk ocak ayi bolumunde acildi topik.sonra orasi kapatildi sonra baska yere acildi topik.dur bende bi gideyim gecmise oglusuma.Merak ettim hangi topik biraz okuyacam.
Eskiden boyle akilli tlf yoktu.oglum zamaninda tuslu tlfler vardi.ondan yavas yavas cogalmaya basladi akilli tlfler.en son topige girdim mesaj yazdim ama cevap veren bile olmadi arkadaslar uzun zamandor girmiyorlamisYa diğer çocuklarda Bu topikte doğsa böyle bakınca insan hüzünleniyor. Herkes dağılıp gitcek mi
Bende 2014ağustos annelerini takip ediyodum ama doğumlar olduktan sonra dağıldı herkes. Sonra ağustosu temmuzu derken haziran annelerini takip etmeye başladım. Onlar hala yazıyorlar annelerin güncesi topiğinde.2010 ocak anneleri topigi.ilk ocak ayi bolumunde acildi topik.sonra orasi kapatildi sonra baska yere acildi topik.dur bende bi gideyim gecmise oglusuma.
Daha sonrada 2014 aralik topigindeydim orda cok aktif degildim galiba.
Evet yA tembel bi bebiş sanırım yuvarlanıp duruyor ama emekliyor biraz zayıf belki kafası mı ağır geliyor ki dr söyleyeceğimKalça çıkığı olsa ultrason da çıkar canım. Ama 8.5 aylık çok rahat oturması gerekli.Belkide tembeldir bebişin yan gelip yatmak istiyordur:)) endişelenme hemen doktor kontrolünde dile getir.
benim bıdık da korneasini çizmişti.şükür bi daha olmadı
İyi geceler şekerler..hayat bugün bana bişey daha öğretti mümkünse sürü mantığıyla hareket edelim sivrilik yapmayalım :) neden mi şimdi şöyle ki bugün avmye gittik tuvaletim geldi mecbur bekledim ettim çocuk yüzünden ama yok yani patlıcam.. neyse bi girdim tuvalete oooo eski dönem tüp kuyruğu olmuş anacım içerde:/ ama ilginç bi nokta var tuvaletin biri boş ve kimse oranın önünde beklemiyo!! sanırım o an patlamak üzere olan mesanem beynime nasıl baskı yaptıysa artık hemen aklıma trt okulda mı ne izlediğim psikopatoloji diye bi program geldi..orda tuvaletlerde bi deney yapıyolardı ve insanların tuvalet boş mu dolu mu diye bakmadan direk sıraya girip beklediklerini gösteriyodu deney..her neyse efendim bi gaza geldim atıldım bakmak için o boş görünen tuvalete..yaklaştıkça baktım kapı baya aralık yaaa dedim resmen o deney doğruymuş sığır bu insanlar niye bekliosunuz bi kontrol etsenize diyorum içimden bi yandan da beynimin içinde bi kaç dk sonra rahatlıcak olmanın verdiği mutlulukla we are the champions çalıyo resmen:))) veeee sonunda o lanet boş görünümlü ama aslında fazlasıyla dolu olan o tuvalete girdimhayatımın dersini almam o beynime kazınan görüntüyle oldu.. klozetin dibinde yatan bildiğin ayrı bi birey olmuş orda arkadaş.. hafif bi sendeledim ama kuyruğu da dik tutmaya çalışarak arkamı dönmemle çıkmam bir oldu.. neye şaşırsam bilemedim.. o boğazı geçememiş transatlantik gemisi misali orda sıkışıp kalan şeyin bi insandan çıkabilmiş olmasına mı yoksa onu orda öylece bırakabilenin bi insan olmasına mı.. öyle utandım ki elimi eski türk filmlerinde türkan şorayın yaptığı gibi yumruk yapıp ısırmak istedim ve koşar adımlarla uzaklaştım ordan.. gittim annemin yanına olayı anlattım annem de diyo ki aaaa bak bu sabah tvde astronot söylüyodu ama yengeçler üzücü mü sarsıcı mı ne bi olay yaşıcak görüyo musun hayret çıktı !!! Kız anne ne astronotu astrolog o canım diye bi de anneme laf anlattım..Allahım sen aklıma mukayyet ol ya :/ hala bu kadar şeyin üzerine kaslarımın tamamen gevşeyip beni rezil etmemesine seviniyorum :/ sonuç olarak balığıma ilk iş sifon çekmeyi öğreticem..
İyi geceler şekerler..hayat bugün bana bişey daha öğretti mümkünse sürü mantığıyla hareket edelim sivrilik yapmayalım :) neden mi şimdi şöyle ki bugün avmye gittik tuvaletim geldi mecbur bekledim ettim çocuk yüzünden ama yok yani patlıcam.. neyse bi girdim tuvalete oooo eski dönem tüp kuyruğu olmuş anacım içerde:/ ama ilginç bi nokta var tuvaletin biri boş ve kimse oranın önünde beklemiyo!! sanırım o an patlamak üzere olan mesanem beynime nasıl baskı yaptıysa artık hemen aklıma trt okulda mı ne izlediğim psikopatoloji diye bi program geldi..orda tuvaletlerde bi deney yapıyolardı ve insanların tuvalet boş mu dolu mu diye bakmadan direk sıraya girip beklediklerini gösteriyodu deney..her neyse efendim bi gaza geldim atıldım bakmak için o boş görünen tuvalete..yaklaştıkça baktım kapı baya aralık yaaa dedim resmen o deney doğruymuş sığır bu insanlar niye bekliosunuz bi kontrol etsenize diyorum içimden bi yandan da beynimin içinde bi kaç dk sonra rahatlıcak olmanın verdiği mutlulukla we are the champions çalıyo resmen:))) veeee sonunda o lanet boş görünümlü ama aslında fazlasıyla dolu olan o tuvalete girdimhayatımın dersini almam o beynime kazınan görüntüyle oldu.. klozetin dibinde yatan bildiğin ayrı bi birey olmuş orda arkadaş.. hafif bi sendeledim ama kuyruğu da dik tutmaya çalışarak arkamı dönmemle çıkmam bir oldu.. neye şaşırsam bilemedim.. o boğazı geçememiş transatlantik gemisi misali orda sıkışıp kalan şeyin bi insandan çıkabilmiş olmasına mı yoksa onu orda öylece bırakabilenin bi insan olmasına mı.. öyle utandım ki elimi eski türk filmlerinde türkan şorayın yaptığı gibi yumruk yapıp ısırmak istedim ve koşar adımlarla uzaklaştım ordan.. gittim annemin yanına olayı anlattım annem de diyo ki aaaa bak bu sabah tvde astronot söylüyodu ama yengeçler üzücü mü sarsıcı mı ne bi olay yaşıcak görüyo musun hayret çıktı !!! Kız anne ne astronotu astrolog o canım diye bi de anneme laf anlattım..Allahım sen aklıma mukayyet ol ya :/ hala bu kadar şeyin üzerine kaslarımın tamamen gevşeyip beni rezil etmemesine seviniyorum :/ sonuç olarak balığıma ilk iş sifon çekmeyi öğreticem..
1000 küsür sayfaydı canım :))
günaydın canım bizde hiç olmadı ne zamandır var sizin? üşütme flan olmasınGunaydın kızlar diş atesı kac gun sürüyor
Sorma canım :/günaydınn kızlar, İstanbulda hava o kadar karardı ki gece yarısı gibi :O
Bızımde ilk ıkısınde olmamıştı canım götürdüm dra herhangı bırsey cıkmadı dişten dedı bılmıyrm ki 3.gun olacak bugun fıtıl ve calpol ıle bıle hep 37,5 38 kusurlerdegünaydın canım bizde hiç olmadı ne zamandır var sizin? üşütme flan olmasın
Çok geçmiş olsun baya yükselmiş canımBızımde ilk ıkısınde olmamıştı canım götürdüm dra herhangı bırsey cıkmadı dişten dedı bılmıyrm ki 3.gun olacak bugun fıtıl ve calpol ıle bıle hep 37,5 38 kusurlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?