bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kağıt, peçete, gazete gibi şeyler yerlermiş canım. Ama anlaşılmayacak gibi değil çünkü çocuk bulduğu yerde hüpletiyordu peçeteleri. En sonunda doktora anlatınca o da bu teşhisi koydu.
Canım peki mama veriyor muydun?içinde var çinko yeterli değildir sanki ama

gonulll cnm ses ver sen bılırsın
1 2 gun surer diye biliyorum.3 gunden sonrasi enfeksiyon isareti olabilir.2 gun cikip 1 gun ates cikmayip yine ertesi gun cikarsa bu da distendir.en onemli belirtiside atesin 38 i gecmemesi.cok fazla mudahale etmene gerek yok yuksek olmadigi icin.yika ilik suyla elini yuzunu kollarini ayaklarini sıksık yika.birde uykuya yatarken ates dusurucu ver ki rahat uyusun.bunye atesle savasmaya alissin.

bu yağmurda oğlum yine dedesini dışarı çıkarmış tam sokak çocuğu oldu 1 saat kapının önünden ayrılmayınca babam kıyamamış napıcam kışın ben bu çocukla
:/

bu yağmurda oğlum yine dedesini dışarı çıkarmış tam sokak çocuğu oldu 1 saat kapının önünden ayrılmayınca babam kıyamamış napıcam kışın ben bu çocukla
Bizimki hasta ya cikarmadim mızmız dışarıyı istiyor yinede ama dışarısı da fena yağışlı ben nasıl baş ederim kışın da aynısını yaparsa yandım ben

Benim cocuklarda oyle.dedeyi gordumu hemen sokak park istiyorlar.kisin hergun sokaga cikti benimkiler.sende cikartirsin artik azda olsa.korkma usuycek diye.

Boşver canım en doğrusunu yapmışsın :))

Bzmki 3 gündür sürüyor ateşi çok yüksek değil ama çok mizmiz
Canim biz bütün dişleri atesli cikardik.ama bizimki disleri çok zor çıkardığı için bağışıklık hemen zayıflıyor yemek hiç yemiyor ve hemen bir hastalık geçiriyor .atesi 39 üstüne çıkıyor.sizin ateş çok değil herhalde

Ba
ankaranın kışı da zor geçer bakalım arada nefes aldırıcaz çocuklara ama kışın zor olacağı belli
Bacım bacım bacım Ankara'nın kişi beni mahvediyor deli ediyor.hic sevmiyorum Ankara'yı .hergun dua ediyorum rabbim hayırlısıyla beni burdan kurtarsın diye.tabi herseyin hayırlısı.sanada inşallah Ankara hayırlı olur.

Tünaydın ne yağdı be bereket bereket tabi 2 saatte işe giden kocacım ve evini su basan abim benim gibi düşünmüyordur

Dr a götürdük canım hersey normal dedı sadexe calpol verdı sadece benım anlamadıgım etkısı bıtınce yeniden yukselmesi ki en fazla 38 oluyor cok huzursuz kac gune cıkar rahatlasa yavrucagım..

ay inş ben hiç gitmedim bilmiyorum oraları ekmeğimiz ordaymış demekki kısmet

Kızlar kıymalı şehriye çorbası yapıyorum kıymayı blendırdan geçiriyor musunuz ben birkere kıyma vermiştim boğazında kalmıştı zor çıkarmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…