bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bızımde ilk ıkısınde olmamıştı canım götürdüm dra herhangı bırsey cıkmadı dişten dedı bılmıyrm ki 3.gun olacak bugun fıtıl ve calpol ıle bıle hep 37,5 38 kusurlerde
Doktor kan tahlili yaptırdı mı bizim her ateşlenmemizde enfeksiyon çıkıyor kanda

ay inş ben hiç gitmedim bilmiyorum oraları ekmeğimiz ordaymış demekki kısmet
Bende evlenince eşim burda olduğu için geldim.sen büyükşehirden yaşamaya alisiksin oyuzden zorlanmazsin.ben Rize'de buraya gelince alışamadım bir türlü .Allah hayırlı ekmekmekler nasip etsin inşallah canim

Kızlar kıymalı şehriye çorbası yapıyorum kıymayı blendırdan geçiriyor musunuz ben birkere kıyma vermiştim boğazında kalmıştı zor çıkarmıştı
Kıymayı ufak ufak koyuyorum canım üzüm çekirdeği gibi blender hiç kullanmadım alışması lazım ama

Canım kesiyorum ama bizim ki bebekliğinden beri kızdığı an gözünü yüzünü sıkıyor. Geçer mi ki ilk kez böyle oldu gözü doktora gitmek gerek mi
Bizimkinde hep olduğu için ben pek doktora gitmem hep şey diye düşünüyorum öyle böyle buyucekler biz hep doktora mı gittik sanki :)

Aman Allahım neler duyuyorum hayır olsun

Hyr canım cunku cok yüksek dglmiş vde ilac verdı yarım saate duserse tahlıle gerek yok dedi dusmese tahlıl isteyecektı.. peki ates kac derece olunca istemişti
Ben 38,5ateşle gtürmüştüm hatta 39,5bile oldu götürürken ilaçla düştü ama yinede kan tahlili istedi.. benim çocuklarımda diş ateş yapmıyor ateşlenince hep hasta oluyorlar..

Yok cnm 38i geçmedi diğer iki diste ateş olmamıştı ama üst iki dişi çok zor çıkardık hep mızmız bana geliyor bende de durmuyor napcagini şaşkın bsyle oynamiyor annemler olmasa napardim bilmiyorum gece saatte bir kalktı aglayarak

Kizlaaaaaaaar benim çok büyük bir sıkıntım var şöyleki biz eşimle çok büyük aşkla evlendik ailem karşı olmasına rağmen hiç dinlemeden evlendik pişman da olmadım çok şükür. Aman çok geriye gittim kısaca anlatiyim biz birbirimize hep aşkla bakardık hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren benim bulantilarim sonra doğum sonra çocuğun geceleri uyumamasi derken bugune geldik ve bu süre içinde birbirimizden çok uzaklastigimizi hissediyorum okadar yoğun ve yorgunum ki yanına bile yaklasmiyorum kaç aydır böyle giderse daha da kötüye gidecek diye korkuyorum sizde bunları yasadiniz mı

Kac derece cnm ne verıyorsun benımde 3.gun ha bide hangı dişler?
Bugün 4.gun.ust iki disi.gece ve bu sabah çok kötüydü ateşi de 38i geçmiyor.emin oldum dişten oluyor jel sürünce rahatliyor calpol de veriyoruz a101den bı bant almıştım ta ne zaman. alnına ondan yapıştırdım o da iyi geldi sabah calpol verdik uyudu düzeldi snra. şu an iyi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…