bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yasadik tabiki cnm ama burda esinin de hem destegi hem sana karsi oln ilgili onemli o da hepten kendini salmamali ama artik cocuklar epey buyudu bu isi de bi duzene oturtsan guzel olur

Bizimkinde halaa dis yok mizmizlik ravan salyalar bolca var ama gorunurde dis yok

Tam anlattigin şeylerin aynisini yaşıyorum çok uzaklaştık şimdi de tayin çıkan yere gitti çalışmaya başladı ama gttigini iyi oldu biraz özledik birbirimizi.coxuktan hiç bsye fırsat yok ki tek konumuz tek mutluluğumuz çocuk eşim oyun oynuyor bilgisayar başında ben bebekle uğraş snra uyuyorum o hala oyun oynuyor sabah ben bebekle kalkıyorum erkenden o uyuyor gece zaten o salonda ben tek yatıyorum bilmiyorum ne zaman düzelir

Kiz bari beraber uyuyun kiizz

Bizimkinde halaa dis yok mizmizlik ravan salyalar bolca var ama gorunurde dis yok
Geç çıkan diş iyi derler nedense.bzim alt iki diş 6.5 aylıkken çıktı üst dişler de 8. Ay bitince çıkmaya başladı.biri çıktı diğeri de çıkıyor.senin de dişler geliyor demek ki mizmizlik tavansa

hayırlı olsun kuzum yeni bi şey öğretmiş hayat sana. O sıradaki insanlar içinde bi akıllı sen misin deney meney hikaye türk milleti akıllı kuyruklara alışık kaynak yapmayana alışık:)) temiz olsa kaptırmazlar

Dogrudur ins o dedigin cnm belki babam onlarin tarafina cekmistir onlarda disler saglam masallh benimkilerde epey dolgu su bu var bu genc yasta

Çok normal canım bizimde öyle ev arkadaşı gibi olduk :) geçen bende ona söylendim biraz daha dikkat eder oldu. Ama bende boşladım. Kafamız beynimiz çocuklarda geçen dedim Ankaraya taşınmadan hazır annemler varken çocuğu bırakalımda sinema vs kaçalım. yok yine bişi çıktı kaçamak yapamadık :) çocuk dışında bişey yapmak iyi gelecek bize.

Korkma canım hayatın gerçekleri ile yüzleşmişsin sadece çocuktan önce aşkım canım bebeğim ama sonra azalıyor birbirinize ayırdığınız vakit hele birde 2.3. Olsun Şaka şaka bebiş az büyüsün yine eski ritme dönersiniz

Ben büyük bi teyzeden şunu duymuştum.

Önce can cana sonra yan yana sonra sırt sırta sonra get öte olurmuş karı kocalar. Bazen aklıma gelir.

Tanıdık geldi ama artık bi yerden başlamak gerek. Yavrularımız bize muhtaç rabbimin emaneti onlar güzel bakmak gerek ama onları da iyi bir ailede büyümemiz gerek. Sanırsam eşimde farkına vardı uzaklaştığımızı bu sıra hediye falan almaya başladı tabi ben bir kadın olarak bi anda gelen hediyeler falan noluyoruz dedim ama akşamları klasik manzara işten gelir yemek yeriz ben çocuğu ona postalarım kendim örgü yaparım o telefonla takılır sonra yatmaya gider ben çocuğu uyutur uyurum. Sonra sabah o kaşlar gider. Doğuma kadar onu kapıdan göndermediğim toplasan 5 anca eder hasta da olsam kalkmışımdır ama şimdi gece uyanıp uyanmak çok yoruyor. Ama birşeyler yapmak gerek dedim ve eşimin bu hafta doğum günü var ben de masa hazırlayıp hediyeler almayı düşünüyorum.

Kız şu doğumdan sonra patlak top dedin ya o zaman aklıma o gelmişti gerçekten de patlak top gibiydi müthiş benzetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…