- 15 Ağustos 2014
- 2.518
- 2.369
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.521
Diyorum acaba ben de vitamin eksikligi fln mi olmustu :)))
Yasadik tabiki cnm ama burda esinin de hem destegi hem sana karsi oln ilgili onemli o da hepten kendini salmamali ama artik cocuklar epey buyudu bu isi de bi duzene oturtsan guzel olurKizlaaaaaaaar benim çok büyük bir sıkıntım var şöyleki biz eşimle çok büyük aşkla evlendik ailem karşı olmasına rağmen hiç dinlemeden evlendik pişman da olmadım çok şükür. Aman çok geriye gittim kısaca anlatiyim biz birbirimize hep aşkla bakardık hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren benim bulantilarim sonra doğum sonra çocuğun geceleri uyumamasi derken bugune geldik ve bu süre içinde birbirimizden çok uzaklastigimizi hissediyorum okadar yoğun ve yorgunum ki yanına bile yaklasmiyorum kaç aydır böyle giderse daha da kötüye gidecek diye korkuyorum sizde bunları yasadiniz mı
Bizimkinde halaa dis yok mizmizlik ravan salyalar bolca var ama gorunurde dis yokBugün 4.gun.ust iki disi.gece ve bu sabah çok kötüydü ateşi de 38i geçmiyor.emin oldum dişten oluyor jel sürünce rahatliyor calpol de veriyoruz a101den bı bant almıştım ta ne zaman. alnına ondan yapıştırdım o da iyi geldi sabah calpol verdik uyudu düzeldi snra. şu an iyi çok şükür
Tam anlattigin şeylerin aynisini yaşıyorum çok uzaklaştık şimdi de tayin çıkan yere gitti çalışmaya başladı ama gttigini iyi oldu biraz özledik birbirimizi.coxuktan hiç bsye fırsat yok ki tek konumuz tek mutluluğumuz çocuk eşim oyun oynuyor bilgisayar başında ben bebekle uğraş snra uyuyorum o hala oyun oynuyor sabah ben bebekle kalkıyorum erkenden o uyuyor gece zaten o salonda ben tek yatıyorum bilmiyorum ne zaman düzelirKizlaaaaaaaar benim çok büyük bir sıkıntım var şöyleki biz eşimle çok büyük aşkla evlendik ailem karşı olmasına rağmen hiç dinlemeden evlendik pişman da olmadım çok şükür. Aman çok geriye gittim kısaca anlatiyim biz birbirimize hep aşkla bakardık hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren benim bulantilarim sonra doğum sonra çocuğun geceleri uyumamasi derken bugune geldik ve bu süre içinde birbirimizden çok uzaklastigimizi hissediyorum okadar yoğun ve yorgunum ki yanına bile yaklasmiyorum kaç aydır böyle giderse daha da kötüye gidecek diye korkuyorum sizde bunları yasadiniz mı
neeeeeeeeeBenim xnm da hamilelikte bulasiklarda kullndigimiz cif var ya onu yemk istiyodu
Kiz bari beraber uyuyun kiizzTam anlattigin şeylerin aynisini yaşıyorum çok uzaklaştık şimdi de tayin çıkan yere gitti çalışmaya başladı ama gttigini iyi oldu biraz özledik birbirimizi.coxuktan hiç bsye fırsat yok ki tek konumuz tek mutluluğumuz çocuk eşim oyun oynuyor bilgisayar başında ben bebekle uğraş snra uyuyorum o hala oyun oynuyor sabah ben bebekle kalkıyorum erkenden o uyuyor gece zaten o salonda ben tek yatıyorum bilmiyorum ne zaman düzelir
Geç çıkan diş iyi derler nedense.bzim alt iki diş 6.5 aylıkken çıktı üst dişler de 8. Ay bitince çıkmaya başladı.biri çıktı diğeri de çıkıyor.senin de dişler geliyor demek ki mizmizlik tavansaBizimkinde halaa dis yok mizmizlik ravan salyalar bolca var ama gorunurde dis yok
İyi geceler şekerler..hayat bugün bana bişey daha öğretti mümkünse sürü mantığıyla hareket edelim sivrilik yapmayalım :) neden mi şimdi şöyle ki bugün avmye gittik tuvaletim geldi mecbur bekledim ettim çocuk yüzünden ama yok yani patlıcam.. neyse bi girdim tuvalete oooo eski dönem tüp kuyruğu olmuş anacım içerde:/ ama ilginç bi nokta var tuvaletin biri boş ve kimse oranın önünde beklemiyo!! sanırım o an patlamak üzere olan mesanem beynime nasıl baskı yaptıysa artık hemen aklıma trt okulda mı ne izlediğim psikopatoloji diye bi program geldi..orda tuvaletlerde bi deney yapıyolardı ve insanların tuvalet boş mu dolu mu diye bakmadan direk sıraya girip beklediklerini gösteriyodu deney..her neyse efendim bi gaza geldim atıldım bakmak için o boş görünen tuvalete..yaklaştıkça baktım kapı baya aralık yaaa dedim resmen o deney doğruymuş sığır bu insanlar niye bekliosunuz bi kontrol etsenize diyorum içimden bi yandan da beynimin içinde bi kaç dk sonra rahatlıcak olmanın verdiği mutlulukla we are the champions çalıyo resmen:))) veeee sonunda o lanet boş görünümlü ama aslında fazlasıyla dolu olan o tuvalete girdimhayatımın dersini almam o beynime kazınan görüntüyle oldu.. klozetin dibinde yatan bildiğin ayrı bi birey olmuş orda arkadaş.. hafif bi sendeledim ama kuyruğu da dik tutmaya çalışarak arkamı dönmemle çıkmam bir oldu.. neye şaşırsam bilemedim.. o boğazı geçememiş transatlantik gemisi misali orda sıkışıp kalan şeyin bi insandan çıkabilmiş olmasına mı yoksa onu orda öylece bırakabilenin bi insan olmasına mı.. öyle utandım ki elimi eski türk filmlerinde türkan şorayın yaptığı gibi yumruk yapıp ısırmak istedim ve koşar adımlarla uzaklaştım ordan.. gittim annemin yanına olayı anlattım annem de diyo ki aaaa bak bu sabah tvde astronot söylüyodu ama yengeçler üzücü mü sarsıcı mı ne bi olay yaşıcak görüyo musun hayret çıktı !!! Kız anne ne astronotu astrolog o canım diye bi de anneme laf anlattım..Allahım sen aklıma mukayyet ol ya :/ hala bu kadar şeyin üzerine kaslarımın tamamen gevşeyip beni rezil etmemesine seviniyorum :/ sonuç olarak balığıma ilk iş sifon çekmeyi öğreticem..
Valla acayip hem deneeeeeeeeehahahaha
İşte horluyordu bebek uyaniyordu o da salonda yatmaya başladı bence de uzaklasmada en büyük etken ayrı yatmakKiz bari beraber uyuyun kiizz
Dogrudur ins o dedigin cnm belki babam onlarin tarafina cekmistir onlarda disler saglam masallh benimkilerde epey dolgu su bu var bu genc yastaGeç çıkan diş iyi derler nedense.bzim alt iki diş 6.5 aylıkken çıktı üst dişler de 8. Ay bitince çıkmaya başladı.biri çıktı diğeri de çıkıyor.senin de dişler geliyor demek ki mizmizlik tavansa
Yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım.My moonlight test yaptın mı
Bence de cnm su horlamayi engelleyen burun bantlari var onlardan kullnmayi denediniz miİşte horluyordu bebek uyaniyordu o da salonda yatmaya başladı bence de uzaklasmada en büyük etken ayrı yatmak
Kizlaaaaaaaar benim çok büyük bir sıkıntım var şöyleki biz eşimle çok büyük aşkla evlendik ailem karşı olmasına rağmen hiç dinlemeden evlendik pişman da olmadım çok şükür. Aman çok geriye gittim kısaca anlatiyim biz birbirimize hep aşkla bakardık hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren benim bulantilarim sonra doğum sonra çocuğun geceleri uyumamasi derken bugune geldik ve bu süre içinde birbirimizden çok uzaklastigimizi hissediyorum okadar yoğun ve yorgunum ki yanına bile yaklasmiyorum kaç aydır böyle giderse daha da kötüye gidecek diye korkuyorum sizde bunları yasadiniz mı
Kullanmadık canım kendi de bebek uyanınca uyanıyor diye gelmek istemedi oyun basindan kalkmıyor bütün hayatı oyun arada da oğluyla oynuyor işte.sikinti büyük bakalım nolcakBence de cnm su horlamayi engelleyen burun bantlari var onlardan kullnmayi denediniz mi
Diyorum acaba ben de vitamin eksikligi fln mi olmustu :)))
Yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım.
Korkma canım hayatın gerçekleri ile yüzleşmişsin sadeceKizlaaaaaaaar benim çok büyük bir sıkıntım var şöyleki biz eşimle çok büyük aşkla evlendik ailem karşı olmasına rağmen hiç dinlemeden evlendik pişman da olmadım çok şükür. Aman çok geriye gittim kısaca anlatiyim biz birbirimize hep aşkla bakardık hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren benim bulantilarim sonra doğum sonra çocuğun geceleri uyumamasi derken bugune geldik ve bu süre içinde birbirimizden çok uzaklastigimizi hissediyorum okadar yoğun ve yorgunum ki yanına bile yaklasmiyorum kaç aydır böyle giderse daha da kötüye gidecek diye korkuyorum sizde bunları yasadiniz mı
Kizlaaaaaaaar benim çok büyük bir sıkıntım var şöyleki biz eşimle çok büyük aşkla evlendik ailem karşı olmasına rağmen hiç dinlemeden evlendik pişman da olmadım çok şükür. Aman çok geriye gittim kısaca anlatiyim biz birbirimize hep aşkla bakardık hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren benim bulantilarim sonra doğum sonra çocuğun geceleri uyumamasi derken bugune geldik ve bu süre içinde birbirimizden çok uzaklastigimizi hissediyorum okadar yoğun ve yorgunum ki yanına bile yaklasmiyorum kaç aydır böyle giderse daha da kötüye gidecek diye korkuyorum sizde bunları yasadiniz mı
Korkma canım hayatın gerçekleri ile yüzleşmişsin sadeceçocuktan önce aşkım canım bebeğim ama sonra azalıyor birbirinize ayırdığınız vakit hele birde 2.3. Olsun Şaka şaka bebiş az büyüsün yine eski ritme dönersiniz
Ben büyük bi teyzeden şunu duymuştum.
Önce can cana sonra yan yana sonra sırt sırta sonra get öteolurmuş karı kocalar. Bazen aklıma gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?